Francesca

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Francesca

  1. Hej :)

    Jeg har meldt mig til Xterra i Tisvilde til sommer, og er nu i gang med at træne op til den.

    Det er d. 3/7, og den består af 1,5 km svømning i havet, 30 km terræncykling på mtb og 10 km trail run til sidst.

    Jeg har en god grundform, især i forhold til løb og cykling, og sørger nu for at træne både løb, cykling og svømning på skift i løbet af ugen. Jeg har løbet 3 halvmarathoner og har gået til spinning fast i flere år.

    Jeg har bare ikke rigtig nogen struktur i mit træningsprogram fordi jeg simpelthen ikke har kunnet finde et brugbart et nogen steder.

    En typisk træningsuge for mig ser lige nu sådan her ud:

    Mandag: Spinning i Fitness World og 1/2 - 1 km crawl i svømmehal

    Tirsdag: Intervalløb 5-6 km og spinning igen

    Onsdag: Svømning, igen 1/2 - 1 km crawl

    Torsdag: Intervalløb 5-6 km og spinning igen

    Fredag: hviledag

    Lørdag: 6km løb, ikke intervaller

    Søndag: hviledag

     

    Jeg har en våddragt, og så snart vejret er til det vil jeg begynde at træne med den i Aarhus havbane. I begyndelsen af marts køber jeg en MTB og starter i Aarhus MTB så jeg kan få styr på det ;-) Jeg er totalt opmærksom på at det at svømme i en svømmehal ikke har super meget at gøre med at svømme 1,5 km i havvand.

    Jeg har en udmærket grundform, men det er svært at planlægge hvor meget og hvordan jeg skal træne de forskellige aktiviteter.. Jeg vil selvfølgelig gerne træne op så min form peaker lige præcis når jeg skal lave min xterra, og ikke en måned inden!

    Jeg overvejer at på en eller anden måde lave et bedre træningsprogram, evt. ved at tage til en professionel triatlet. Er der nogen I kan anbefale i Aarhus, eller er der mon nogen af Jer der har gode råd til at få styr på programmet?

    Hilsen Francesca