Racoon

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Racoon

  1. Lol du siger psykofarmika? Det er i den grad kendt for at kunne give folk overvægt, metabolisk syndrom og diabetes. Du gør ingenting forkert og du træner meget, og så håber jeg du får sovet nok også. Næste gang du får taget blodprøve skal du sikkert nok få at vide du enten har for meget fedt i blodet og dit blodsukker er for højt.

    Det eneste jeg lige kan anbefale med kosten er at, tage måske en valle protein shake om dagen og så sørg for at få nogle omega fedtsyrer i din kost hverdag.

    Du bør nok ikke gå igang med at lave mere motion end du gør, da det bare kommer til at øge dit kortisol(stress hormon) niveau og det er aldrig godt.

    Jeg kender en fyr som engang sagde at, han ville hellere have det godt og være glad og være tykkere(mig) end at være tynd(ham) og have det dårligt både fysisk og psykisk som han tit havde det. Dermed ved jeg godt man sagtens kan være glad og slank, men det jeg tænker er jo at, du er ved at trappe ud som du siger , så vær tålmodig med det.

     

    Noget helt andet er at xl er bestemt ikke stor størrelse så det skal du ikke være ked af og desuden kan du jo også have taget lidt muskler på da du jo styrketræner:-)

     

    PS: Flot at du gør sådan en stor indsats og du kæmper med din sygdom.