Christian1985

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Christian1985

  1. Hej

    Jeg har her i det nye år besluttet mig, at det skal være nu jeg skal smide kiloerne. Jeg ved godt, at jeg vejer alt for meget, men nu skal der gøres noget ved det.

    Jeg startede i midten af januar og har indtilvidere smidt Ca. 7 - 7,5 kg lige siden. Jeg synes dog, at det går lidt for langsomt, eller er det mig der sætter for høje mål?

    Jeg er 185 cm. høj og vejer lige nu ca. 156 kg. (Ja det er for meget, men startede på Ca. 162) jeg har vedhæftet en kalorieberegner som fortæller at jeg maks må indtage 2159 kcal pr. dag, hvis jeg ønsker at tabe 1 kg pr uge. Det er lidt det mål jeg har sat mig, men der må også gerne forsvinde mere. 

    Jeg har sat mit aktivitetsniveau til let aktiv. Jeg går 2-3 turer i ugen af Ca. 45 min varighed i rask tempo. Jeg går til motionbadminton 1 gang i ugen af ca. 1 times varighed og jeg går til vandaerobic Ca. 1 gang i ugen af 1 times varighed. (Ja jeg er mand og går til det, men det er faktisk godt, specielt fordi jeg ikke kan løbe, da jeg er bange for at jeg belaster mine led for meget, planen er dog at løbe, når jeg kommer ned i vægt) 

    Mit arbejde er kontorarbejde, så det er ret stilsiddende, jeg er dog begyndt at stå op istedet samt jeg er begyndt at gå mere rundt på arbejde.

    Mit kalorieindtag ligger dog langt under de 2159 kcal. Når jeg har talt, måler jeg nogle dage 1237 kcal på en hel dag. Så burde jeg vel tabe det mere i kg på ugebasis? Det er ikke kun noget der gælder en dag, men det er et billede der gør sig gældende flere dage om ugen. Jeg føler mig ikke selv sulten, eller føler at jeg ikke får nok, så jeg mener ikke jeg sulter mig selv.

    Jeg har aldrig været god til morgenmad og har aldrig spist det. Men her på det sidste er jeg begyndt at spise havregrød med ½ banan til om morgenen, ligesom for at sætte kroppen igang. Middagsmaden består af 2 skiver rugbrød med noget kødpålæg på samt gulerødder. Det kan variere hvad kødpålæg det er. Andre gange har jeg salat og så noget stegt kylling med.

    Vi har ændret vores mad, så vi om aftenen undgår pasta, kartofler og andre lignede ting og udskiftet det med eksempelvis kål eller grøntsager. Slik og usunde sager er også noget vi ikke indtager mere i løbet af ugen. Det hænder en gang imellem at vi får lidt lørdag aften, men det er slet ikke i de mængder det var før.

    Hvad siger i til overstående? Er det noget jeg gør forkert og skal gøre anderledes? For jeg vil rigtig gerne smide de kg hurtigere.

    Jeg håber i kan hjælpe mig med lidt optimering i overstående :)

     

    Hilsen

    Ham den tykke (forhåbentlig på vej til tynde) :)

     

    Udklip.PNG