pastapartydk

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pastapartydk

  1. På 20/9/2016 at 15:42 , AlexanderBojsen skrev:

    Status for 2016-sæsonen

    yf1VkYg.jpg

    (Forrest i udbruddet til ABCs cykelløb)

    Det er nu lang tid siden, jeg sidst har skrevet herinde, så nu kommer der en lille opdatering på status d.d. 

    I løbet af sommeren sagde jeg op som spinninginstruktør for at kunne få nogle bedre kvalitetstræningspas og være med til cykelløb om lørdagene uden at skulle bede om fri. En beslutning jeg bestemt ikke har fortrudt, selvom jeg syntes det var lækkert at få penge for at træne. Dog fik jeg i marts måned også et studierelevant job i et advokatfirma, hvor jeg har rigeligt med timer. Heldigvis er det forholdsvis fleksibelt, og jeg kan derfor stadig bruge tid på træningen.

    Resultatmæssigt er det gået rigtig godt.
    Triathlon: Jeg lavede halv ironman, Deloitte Øresund, i slutningen af juni, hvor jeg kom under de 5 timer, som var målet. Jeg lavede den fulde distance ironman på cirka 11 timer og gennemførte, hvilket var målet. Svømningen og cyklingen gik rigtig godt, og det var kun løbet, hvor jeg havde lidt udfordringer, men til gengæld var det den fedeste stemning. Generelt en rigtig fed oplevelse.
    Cykling: I B-klassen fik jeg to 2. pladser, to 3. pladser, en 4. plads, et par 5. pladser og et par 6. pladser. I alt nåede jeg at få 36 point i B-klassen. Og ja, jeg skriver 'nåede', da man kun skal have 32 point for at rykke op i A-klassen, så jeg har besluttet at lade mig rykke op. Selvom jeg egentlig ikke havde et decideret mål om at rykke op i A, men blot have det sjovt i B-klassen, var det alligevel nåede jeg gerne ville, når jeg nu var så tæt på. At det er lykkedes er dog alligevel over forventn

    Denne weekend er der de sidste to løb for denne sæson, Tønder og Bov. Der er knap 100 tilmeldte, og det bliver dermed noget nær en Post Cups-lignende (døds)oplevelse. For mig handler det derfor KUN om overlevelse og suge så meget erfaring til mig inden næste år. 

    For ja, målet næste år er at gå et skridt op i cyklingen og kunne være med i A-klassen og kunne gøre det godt. For at kunne nå det mål har jeg bl.a. fået en træner, der ligger et fast program til mig. Han hedder Rasmus og har i denne sæson kørt for Team Soigneur, været på podiet til Post Cup samt kørt Post Danmark Rundt. Han har desuden tidligere kørt i Amager, og vi har derfor trænet en del sammen tidligere, så vi kender hinanden rimelig godt. Derudover skal jeg på træningslejr tre uger fra midten af januar og igen lidt over en uge i starten af marts. Men tankerne for næste år skal jeg nok uddybe i et senere indlæg. :smile:

    Men uanset hvordan det går denne weekend har det været en rigtig god sæson. Jeg har opnået mine mål og begynder allerede nu at sætte mig nye mål og se fremad mod off-season samt næste sæson. Planen er at opdatere herinde lidt oftere henover vinteren ligesom sidste vinter. 

    Der er sgu gang i dig! Fedt!

    Jeg har selv tidligere taget skridtet fra B til A, om end det efterhånden er otte år siden. Som du sikkert allerede ved, så bliver der i A kørt cykelløb på en helt anden måde. Meget mere taktisk. Og når det går stærkt, så går det sgu stærkt ;-) 

    Mit råd til dig når nu du skal til at køre A, er at tage det som det kommer. De første par cykelløb deroppe er noget af en omvæltning i forhold til hvad man er vant til ved at køre i B. Så brug lige et par cykelløb til at vænne dig til det - og lad være med at forcere træningen alt for meget. Det gjorde jeg - og for at være helt ærligt, så kørte jeg stærkere før jeg forcerede. Er man stærk nok til at vinde i B, er man også stærk nok til at sætte med rundt i A. 

    Held og lykke! 

  2. Det er ikke nødvendigvis sikkert at det er kranken. Det er meget muligt, men ikke sikkert. Det kan ligeså meget være pedalerne eller frempinden som det kan være kranken - hvor den skide knagelyd kommer fra, er altid så skide svært at høre. 

    Prøv at spænd frempinden ved både kronrøret og styret. Og så prøv at spænde pedalerne også (husk at der er venstre-gevind i venstre side).