Celine88

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Celine88

  1. Hej.

    Jeg skriver lidt i håb om, at der måske er en af jer der har et godt råd/kender til en der specialiserer sig med chondromalaci specifikt, som ville kunne hjælpe mig.

    Jeg har døjet med chondromalaci i lidt over 2 år nu. Jeg startede med at gå til ortopæd, da smerterne startede, og fik der at vide at der ikke var noget at gøre ved det, og at jeg kunne fortsætte min træning (styrketræning/fitness), men kun til smertegrænsen. Men da mine smerter er værst i mit venstre knæ, har det resulteret i at det venstre har overkompenseret, så jeg står nu tilbage med et venstre ben der er 2 cm mindre i muskelmasse. Dette øger selv følgelig til smerterne i knæet, da jeg ikke har ligeså meget muskelmasse, til at "holde igen" i knæet. Det har ligeledes resulteret i en del smerter i venstre side af min lænd, da jeg jo er "ude af balace". Jeg startede så hos en fysioterapeut for at få trænet det venstre ben op, men da der efter 4 mdr. stadig ingen forbedring var, anbefalede han at jeg tog til ortopæd igen. Det gjorde jeg så, men ortopæd'en kom ikke frem til noget nyt, andet end at konfirmere at det er chondromalaci. Han ambefalede dog at sende mig til en af de fys'er, som de (Bispebjerg hospital) anbefaler og arbejder sammen med, så der har jeg nu gået i halvanden-2 mdr, igen uden forbedring - ja synes faktisk bare at det bliver værre. Har gjort dem opmærksom på, at ud fra hvad jeg har kunne læse mig frem til om chondromalaci, så er der flere af de øvelser de vil have mig til at lave, som eftersigende IKKE skulle være gode for chondromalaci knæ... Dette får mig til at mistænke, at de ikke rigtig ved hvad de har med at gøre, og jeg er utroligt bange for at ende med at gøre uoprettelig skade, på mine allerede plagede knæ!:( Dette er derfor et sidste desperat forsøg/håb om at kunne komme i kontakt med nogen, som måske kunne vide hvad mit næste skridt bør være - og om der muligvis kunne være en professionel derude, som beskæftiger sig med chondromalaci knæ, eller bare er super god til dem. Alle råd er velkomne, da jeg ikke havde troet at jeg skulle være så plaget dagligt i en alder af 27!:(

     

    Det blev lidt af en smøre, men jeg håber at der er nogen der lige vil tage sig tid til at læse den, det ville jeg sætte utroligt meget pris på!:)