LMI

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LMI

  1. Jeg er den heldige medarbejder i firmaet A24 hvor jeg sælger reservedele og udstyr til cykler. Og selvfølgelig cykler. Når det så er på plads, vil jeg jo også komme med et kærligt indspark i debatten om køb af cykler i udlandet. Jeg får mange af mine børnecykler engros fra bl.a. Tyskland og Holland. Alle de andre cykler kommer fra Danmark.

    I Danmark har vi stelnummer som er praktisk hvis cyklen bliver stjålet. Det findes ikke i de andre lande, men hvis man går til det danske politi, kan man få en label med stelnummer til den importerede cykel. Den klistres på og sprayes med klar lak.

    Låse og lygter kan være fine, men er sjældent godkendt efter danske regler. Det betyder selvfølgelig heller ikke så meget på en racercykel.

    Hvis cyklen er skadet når du får den fra Tyskland eller Holland, har du et seriøst og dyrt problem. Du står selv for at sende den tilbage til rep. og at formidle på tysk eller hollandsk hvad der er galt.

    Skal dine gear stilles eller er der små justeringsproblemer, så skal du selv betale en cykelhandler for reparationen.

    Når det så alt sammen er sagt, så kan du også spare mange penge på en dyr cykel. Så hvis du er gambler, kan det godt blive en rigtig god forretning.

    Du kan se lidt mere info her om køb af cykel i udlandet.