Aznbull

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Aznbull

  1. Hej.

    Når du skriver diskusprolaps, men hvilken diskusprolaps, i lændet ? Jeg vil lige nævne at jeg har en diskusprolaps i nakken tror nok at det var C3,C4.

    Men lægen mener ikke at der er sammenhæng.

  2. Hej Allesammen.

    Jeg har et knæ-problem i højre knæ, som lægen ikke rigtig kan hitte ud af hvad er. Når problemet opstår, er varigheden mellem 3-6 uger, og det forsvinder lige så mystisk som når det kommer, ingen forvarsel eller noget art. Det her er 3. gang inden for et år, at jeg har oplevet dette.

    Problemet er at jeg ikke har ondt i knæet, lægen har undersøgt det, der er også foretaget MR skanning af knæet, men der er ikke noget at se. Jeg får jag i ydresiden af knæet, og knæet kollapser, smerten føles lidt ligesom når man støder albuet ind en kant og får sådan et "chok". 

    Jeg beskriver det som at gå på et mine-felt, hvor du ikke aner om du bliver sprunget i luften ved næste skridt, man kan også være uheldigt at træde på 2-3 miner i træk.

    Jeg får smerten/jaget ved normal gang, ved at sidde ned, ved at stå op, nogle gange også ved at ligge ned.

    Så det korte er, ingen smerter, ingen låste led/ ingen synlig slid/ ingen normal knæ symptomer, man kan dog provoker knæet og fremkalde smerten hvis man ligger ned og løfter knæet lidt og drejer det let til højre/venstre, men metoden kan ikke fremkalde smerten hver gang.

    I kan forestille jeg at en arbejdsdag bliver langt og langsomt, når man ikke tør at gå normal, og man tør ikke at bære rundt på noget, for man aner ikke om vil falde ved næste skridt.

     

    Er der nogle herinde der har oplevet noget lignende, eller kan komme med en forklaring på hvad det kan være.

    Mvh. Lee