SusanneR

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SusanneR

  1. Hej

    Jeg leder efter et pulsur uden GPS, da jeg har for lille håndled til dem.

    Jeg ønsker at det måler distancen via tlf. dvs. at det ikke skal være en ca. afstand hvor det bruger ens antal skridt og ca. skridtlængde.

    Jeg skal kunne se afstand på app på tlf efter turen. Jeg har ledte på nettet men kan ikke gennemskue hvilke ure der fungerer sådan.

    Nogen der kan hjælpe mig?

     

  2. Hej

    Håber dette er det rette sted at spørge.

    Jeg har nu gennem 5 mdr. brugt Apple watch serie 1 til mine gåture, men lige pludselig er min kcal forbrænding blevet noget lavere, hvilket jeg ikke forstår da min kondition ikke er forbedret.

    Derfor valgt jeg at hente Endomondo, og her til morgen brugte jeg så både uret og Endomondo på tlf samtidig, for at kunne sammenligne når jeg kom hjem. Endomondo har self adgang til samtlige oplysninger på tlf. så som puls.

    Da jeg kommer hjem sammenligner jeg og bliver s.. lidt sur da jeg ser at jeg på Endomondo nærmest ingen puls har haft, selvom den har adgang til pulsen. Så nu er jeg lige vidt med at finde ud af hvordan min kcal forbrænding er.

    Hvad vil være det bedste at bruge for at få et nøjagtigt billede af hvad jeg forbrænder af kcal? Skal jeg have fat i noget helt andet, og hvad?

    På de 2 billeder kan I se hvordan selv samme gåtur så ud med hhv. Apple watch og Endomondo.

    IMG_1289.PNG

    IMG_1288.PNG