Nobleza

Medlemmer
  • Posts

    189
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nobleza

  1. Super, at I nåede på stranden i går, mens vejret stadig var til det! :sun:

    I dag pisser det jo ned...og så tager jeg til Jylland :blink: - perfekt! :nonono: O well... Det skal nok gå! Ellers må jeg bare tage til Blåvand og træne :wink:

    Har smidt dig en PM; ved ikke, om du har fået den, men du kan jo lige skrive, hvis du har lyst til at hænge ud i det jyske :smile:

    God weekend :strat:

  2. :superman: hun er 180 høj og off season vejer hun 88 kg :crazy:

    Ha ha, der går sgu nok lidt tid, før jeg når dertil! ...særligt nu, hvor jeg helt er stoppet med at styrketræne :blush:

    Men der var så meget rod med centeret, og lysten var dalende (hvis overhovedet tilstede)... Og så rejser jeg om et par måneder... Åh ja - dårlige undskyldninger er der nok af! :laugh:

    Nå, men det ser da ellers ud som om, du hygger dig derovre i det mørke Jylland. Bortset fra altså den grumme galdesten; jeg håber sgu, at det hele ordner sig for dig igen :smile:

    I øvrigt - sikke en spa§er, der har været inde over din blog :crazy: , jeg bliver jo helt vred :gun2: Alle, der kender dig ordentligt og har fulgt dig, ved jo, at han bare må være mave-sur selv... :secret::nonono:

    Nå, men nok om det!

    Har I mon bedre vejr end os derovre...? :sun:

    Og kan se, at du træner i Oksbøl; er det ude ved svømmehallen eller hvordan...?

    Hygge hygge - nyd sommeren :smile:

  3. Hmm, at løbe 12 km. om morgenen uden morgenmad er måske ikke så sundt for kroppen, hvis man ikke er vant til at løbe så langt med tomme glykogen-depoter eller på det tidspunkt af dagen. Jeg tror dog sagtens, at man langsomt kan træne sig op til at kunne klare det... :smile: Alt dette siger jeg imidlertid fuldstændig uden videnskabeligt belæg!

    Selv kan jeg sagtens løbe 13-15 km. på formiddage eller eftermiddage, men jeg har aldrig kunnet klare det på tom mave om morgenen... Der siger min krop simpelthen fra :laugh: Det føles ikke sundt for min krop på samme måde, som det gør, hvis jeg løber, når jeg er 'vågen' og har indtaget føde i løbet af dagen... I sidste ende tror jeg bare, man skal lytte til sin krop, og hvis man har det bedre med at træne på andre tidspunkter af dagen (og har muligheden vel at mærke), så gør det! :smile:

  4. Halløj :smile:

    Håber, at underarmene har det bedre, og at du nyder Loaded Cup :wink:

    Ha ha, spottede dig lige i går, da du gik forbi ovre på Frederiksberg ved 16-tiden, men du så ikke mig.... Og jeg sagde ikke noget, da jeg netop befandt mig på en bænk i solen i færd med at dele en 1/2 liter Ben & Jerry's fløde-is med min veninde, ha ha :tongue::icecream: Så fik straks dårlig samvittighed over, at én fra trænings-centret skulle se mig i dén usportslige situation :laugh: Meeen man må jo gøre ét eller andet i kampen for at genvinde de tabte kilo på sidebenene efter den drøje omgang med eksotisk rejse-mave :superman:

    Ses!

  5. Halløj...

    Held og lykke med træningsprojektet - det er sgu meget sjovt at følge med i...! :wink:

    Hvis motivationen falder, må vi jo bare komme med en pep talk! :4signme:

    ...Jeg tror nu ikke, jeg kommer videre med min egen log...den er vist afgået ved døden... Men hvem ved, Sigourney Weaver genopstod selvfølgelig også i den sidste Aliens-film... :tongue: But what's the chance?

    ...men det er sgu alligevel også lidt skræmmende, at nogen nu kan overvåge min træning :freaked: :weight_lift:

  6. Hey hey... :smile:

    Jeg ved, at dette efterhånden er en gammel tråd... :innocent: Men ville lige høre, om nogle af jer har prøvet den dér nye lavdosis pille Yasminelle? Nu har jeg været på Yasmin i noget tid, og det har absolut ikke været nogen positiv oplevelse... Har blandt andet ophobet kæmpe mængder af vand i kroppen og mine humørsvingninger har været helt ekstreme... :crazy:

  7. Kære Stauber.

    Nu har du efterhånden oprettet en lang række indlæg vedrørende det samme emne, og der danner sig tydeligvis et billede af, at du er på vej (eller faktisk allerede er) inde i noget meget, meget brændfarligt...

    Jeg ved godt, hvor svært det kan være at trække sig ud af det, når man allerede er så dybt inde i det, men du bliver nødt til at indse den mulige konsekvens:

    Du kan dø af det.

    Anoreksi er den spiseforstyrrelse, der kræver flest dødsofre. Men om ikke andet, hvis du fortsætter med at tabe dig, så vil du på sigt kunne gøre store og varige skader på din krop, som kan være svære umiddelbart at se eller føle lige nu. Du risikerer eksempelvis knoleskørhed, du risikerer alvorlige konsekvenser i forhold til din udvikling og værre endnu risikerer du aldrig nogensinde at ville kunne få børn.

    Jeg ved, at det er svært, men selvom en spiseforstyrrelse får øjnene op for omverdenens opmærksomhed, så er det ikke en livsstil, men en sygdom, der kan koste dig livet og helbredet.

    Du bliver altså nødt til at gøre et forsøg på at trække dig ud af det.

    Kram

  8. Er btw begyndt at drikke en kop kaffe om morgenen. Hvorfor? Jeg aner det ikke, men de siger at en kop skulle være godt...hehe..Og man lytter jo...

    He he, vent du bare... :tongue: Én enkelt kop. Akkurat den dosis, som alle vi kaffe-narkomaner engang begyndte med... :devil: Nu er jeg på evig afvænning :laugh:

  9. على خلفية نشر صحيفة دانماركية لرسومات تسيء للإسلاماتساع التنديد العربي والإسلامي والقراصنة يضربون موقع الصحيفة في الأنترنت

    المصدر: ع· س/ الوكالات 2006-01-30 قراءة المقال 1348 مرة

    Okay I'm getting there.... :unhappy: Og så advarer de fortsat ikke danske turister om at tage til Egypten. "De skal bare ikke reklamere med, at de er danskere".... :nonono:

    Første gang, jeg har set en log...på arabisk :dropjaw:

    Men ja - det er dybt skræmmende læsning og uhyggeligt som situationen eskalerer... :cry:

    En af mine veninder rejser til Egypten om to uger... Jeg har forsøgt at tale hende fra det, men hun vil afsted :unhappy:

  10. Situationen i de Arabiske lande...

    Sys det bliver mere og mere forfærdeligt det med de arabiske lande. Med en storebror der heldigvis netop er hjemvendt fra Libanon i forbindelse med sit job som marketingchef ved Arla Foods, ja så er lillesøster her lettet over, at han er uskadt :blink: Jeg har selv beskæftiget mig meget med Arla igennem min studietid og skrev således speciale om mælkepulveret DANO og dets indtog i de arabiske lande indeholdende alt fra kulturforskelle til markedsføring, så jeg bider da godtnok negle over, hvad konsekvenserne bliver for vores lille land nu... Og så pga. af en skide tegning.

    Og Norge og Sverige er de også igang med at svine til.... :cry:

    Pyhhh

    Hej søde!

    Ja, jeg er da også ved at blive godt og grundigt bekymret over situationen, og dens udvikling i en meget uheldig retning... :unhappy: Jeg frygter mest af alt for det omdømme, som Danmark uungåeligt vil få ude i verden, og som måske ikke bare lige vil være til at slette bort... :nonono:What to do, what to do...?

  11. :w00t: Jeg vil også hellere se mænd svedende på en cykel, end stå med to franskbrød under hver arm og puste sig op som en anden hane, mens de i spejlet betragter størrelsen af deres biceps... :laugh: Uh ha nej ind på en cykel med dem og se deres ben bevæge sig .....fryd... :innocent: Elsker cykel mænd :devil::innocent::innocent::innocent: Undskyld mor men det gør jeg hehe

    :rofl2:

    Hmm, du har ret i, at der absolut intet hot er ved fyre, der konstant står og flexer foran spejlet... :raisebrow: :4flex: :nonono:

    Men smag og behag... Se når jeg tænker tilbage på dengang, hvor jeg gik til thaiboxing, så vokser motivationen bestemt til at begynde igen... :shades::wub:

    :blink: What the f... sker der lige med de arabiske lande hva..... :crazy:

    Nå tilbage til noget mere vigtigt for mig end lige Muhammed... :w00t:

    ...og du har ret :unsure: Det er uuhyggeligt :freaked:

  12. Ikke hos os alle :devil: Vi er nogen der først da er i vort rette element... Hvis det stod til f.eks. Spock - så var der aldrig under 100% luftfugtighed og 45 grader i spinninglokalet... Spinning er en indendørs sport hvor det er varmt og man sveder - sådan er det :devil:

    Nå ja - al respekt for det - men jeg har heller aldrig kunnet fordrage at gå i sauna, så det er måske derfor :tongue::laugh:

  13. Jeg har sådan lyst til at gå hen til de piger (det er jo altid det kvindelige køn :blink: ) for lige at kaste et blik ned på deres magasin. Jeg tror næsten ikke engang, man kan finde en sveddråbe på siderne...Mærkværdigt. i] :crazy:

    He he, det ville da heller ikke være så lækkert for os andre, der skal låne bøgerne på biblioteket bagefter :wink: De må jo tage hensyn... :tongue:

    Men hey...det er da en god måde at spare tid på: lektie-læsning og træning samtidigt...!

    ...Det svarer til de piger, der gang på gang sidder og tørrer sig med små stykker papir på en spinning time for ikke at sminken skal løbe af :w00t:

    :laugh: Det lyder som mig; toiletrullen var min faste makker til spinningtimerne...! Men jeg har som regel egentlig ikke make up på, når jeg træner - der er bare så umenneskeligt dårlig udluftning/ventilation (læs: ingen) inde i spinningsalen uden nogle vinduer eller noget som helst, så der bliver altid mindt 40 grader varmt...yukk, det kan dræbe spinning-lysten hos enhver :gal:

  14. Fredag den 27 januar 2006

    Det er altid nyt program hver gang og nyt musik :wub: Uhhhhh sådan. Kvalmende at visse folk bruger samme om og om og om og om igen igen igen igen igen igen. At man kan ramme samme time et halvt år efter og instruktøren stadig bruger samme sange og samme program er i mine øjne lidt for letkøbt..Hvad sjov er der så ved at undervise...

    Akkurat derfor jeg blev træt af spinning-timerne i mit center... :dry::crazy: Ufattelig kedelig, elektronisk og halv-ukendt musik fra et sted i starten af 90erne, som bare kørte derud af gang efter gang... Aaargh...!

    Det lyder ellers som om, I har det rigtig hyggeligt derhenne i dit center... Det kunne vi godt bruge lidt mere af :smile:

    Og hvad angår den tidlige morgentræning: Jeg véd, hvordan du har det :gal: Hatten af for den intensive træning, det alligevel blev til! :worship:

  15. Jamen i så fald vil jeg hive i fløjten 15 gange dagligt de næste 2 uger, og dermed opnå en daglig energiomsætning på 7500 kcal. Det bliver sgu lyn-cutning af dimensioner i år :w00t:

    Med andre ord så bør man nok være lidt mere kritisk med hvad man læser...

    :rofl2:

    Ååh ja, drenge-humor... :tongue: Men sikke et godt argument for at komme lidt mere ud :wink:

  16. Fra artiklen. Det ser de som den primære grund til at det kan være usundt at tabe sig, og det virker ganske fornuftigt. Men hvis man følger generelle fornuftige råd, som der bl.a. står overalt her på MOL, med at styrketræne sideløbende med vægttabet og huske at få nok sundt fedt, så burde det ikke være noget problem.

    Hmm, ja, men jeg kommer også til at spekulere over, hvorvidt bulk/cut metoden, som så mange benytter sig af, er særlig sund...?

    Men ja, uanset hvad, så er det sikkert mere fordelagtigt rent sundhedsmæssigt at tabe sig, hvis man er stærkt overvægtig, end hvis man ingenting gør ved sagen... :smile:

  17. det gik faktisk riiiigtig godt i dag.. hvis jeg selv skal sige det!!

    Jeg har set lyset med min opgave og tror på det mere end nogensinde..

    så det må fejres.. med træning naturligvis :cooldance:

    og lidt godt at spise.. :4mewantfood:

    Jamen, tillykke med det! :4thumbup: :4smartass:

    Kunne det i øvrigt fejres på en bedre måde? :bigsmile: