CoppiCat

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by CoppiCat

  1. Selvfølgeligt taler vi meget i teorien her..... men hvis man nu drikker 2 liter oliven olie og vel at mærke kan holde det nede, er kroppen så i stand til at omsætte alle kalorierne til energi. For mig virker det lidt utroligt hvis kroppen under enhver omstændighed kan omsætte samtlige kalorier du indtager til energi, eller som du selv er inde på lagre dem.

  2. Er der en grænse for hvor mange kalorier kroppen kan indtage? Eller omdanner kroppen alle de kalorier man indtager hver eneste dag? Jeg tænker her på om man kan indtage så mange kalorier at kroppen simpelthen ikke når at udvinde al energien før maden igen er ude af systemet. Eller også med sygdom, som f.eks diaré, bliver samtlige kalorier udvindet før de er skudt ud af systemet? :smile:

    Tanken er dukket op i det hæftige jule program. Når man regner sit daglige kalorieindtag ud i ugen op til og et par dage efter jul, er det mærkeligt man ikke tager mere på. Her ligger man jo flere 1000 over sit ligevægts indtag.

  3. Jeg sad igår aftes og fik vildt lyst til en dejlig belgisk øl. Da jeg er ved at cutte ligger jeg på 2000 kcal om dagen og til min store glæde fandt jeg ud af at jeg godt kunne tilade mig en enkelt øl.

    Resultatet af den øl betød dog at denne dag fik mere energi fra fedt end protein. Normalt siger man 45% kulhydrater 35% protein og 25% fedt. På grund af min kost denne dag lød det nærmere 50 - 20 - 30. Har dette nogen betydning? Jeg vil da stadig tabe mig ikke? Kunne forestille mig at hvis kosten så sådan ud i en længere periode at det ville gå udover muskel bygningen.... eller hvad?

  4. Er der nogen der kan anbefale en kalorietæller. Har lige købt en vægt og er klar til veje min mad. Hvis I kender til artikler om hvor mange kalorier man skal spise i forhold til kropsvægt så er jeg også interesseret.

  5. Var inde på m....'s shopping side og kiggede priser. Deres energi drik er betydelig dyerere end en vis energi drik på tilbud i Fakta. Er alle disse energidrik ikke bare sukker, salt + smag. På min står der noget med ny kulhydrat formel. Men jeg kan huske jeg så et ski program hvor de påstod at det var akurat det samme hvis du kogte sukker + salt i noget vand og herefter blandede det med saft. Erfaringer?

  6. Jeg læste på maxims hjemmeside at protein pulver efter endt træning skulle øge forbrændingen, altså øge stofskiftet. Er det rigtigt? Jeg træner vægt træning for at øge forbrænding og cykler for at forbrænde. Skal smide 5-10 kg fedt samtidiig med at bibeholde min gode form (cykling) Hvis man spiser sundt hvilket slags kost tilskud kan man ellers overveje.