rikkekim

Medlemmer
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by rikkekim

  1. :superman: Opsparingen er begyndt unge dame. Jeg glæder mig rigtig meget til at se dig igen... Du er jo blevet en lille ærke amerikaner .... lækkert. :bigsmile: Tillykke med instruktør jobbet... det blir fedt... Jeg er med på både hiking, mtb und alles americanos tingelingelater sager... Super dejligt at høre fra dig Rikke. Du bliver savnet næste weekend i Horsens...

    :blush:

    Vil nu ikke sige aerkeamerikaner, for det er naesten synonymt med fed! :laugh: Har faktisk smidt et par kg. herovre - utroligt I know! Saa nu mangler jeg kun ca. 7 pund, og saa er jeg ved at vaere der, hvor jeg gerne vil!

    Ja jeg er VILDT misundelig paa 24timers maraton! Hvem der bare kunne vaere der den weekend, men har i stedet et polterabend (ved en pige jeg ikke har modt endnu, hehe!) :tongue:

    Ha det godt, og husk lige at holde mig opdateret med opsparingen, saa jeg kan planlaegge lidt ferie!

  2. Hej Jullen!

    Det er efterhaanden ved at vaere flere tidsaldre og madpakker siden jeg sidst har vaeret herinde og lure, saa ville da lige smide en lille hilsen. Det ser da dejlig aktivt ud med din blog, maa jeg sige! Kunne godt onske, at der var mere end 24 timer i dognet, saa jeg kunne gore dig kunste efter, men det er lidt svaert med alle de andre spaendende ting, der er at give sig til herovre. Men nu maa vi se om ikke det der instruktorjob jeg har sogt om falder paa plads.

    Men ellers maa du jo kommer herovre, saa vi kan planlaegge en aktiv ferie sammen! Bjergene herovre giver jo rig mulighed for baade hiking, mountain biking og andet fedt, saa du maa i gang med at fodre sparegrisen! :laugh:

    Ha det godt og hold skruen i vandet!

    Knus Rikke

  3. Jeg er faktisk blot ude på 2 ting

    1) overbevise dig om, at sådan en kur er hul i hovedet og ikke noget man skal eksperimentere med

    2) hjælpe dig med at tabe den vægt, du gerne vil af med :smile:

    1) Jeg er enig i, at det er en usund kur (læs evt. mit første indlæg, hvor jeg også pointerer dette), men det er vel op til folk selv om de vil prøve den. Selv om der står i loven, at vi ikke må køre for stærkt, så gør folk det jo alligevel...

    2) Jeg takker for hjælpen, og håber da der kommer noget ud af det. :smile:

  4. Dvs du rent faktisk var ude på at tabe dig på den der såkaldte "kur", og det IKKE var en psykisk udfordring? I øvrigt kan man sagtens være glad for mad OG spise korrekt. Og er man først kommet i gang med at spise fedt- og energifattigt, så kunne man aldrig drømme om at vende tilbage igen.

    Det var primært en test om jeg kunne gennemføre det, men er vi ikke snart ude i en god omgang ordkløveri? Hvad er det jeg skal sige til dit indlæg her? Har jeg ikke selv påpeget, at jeg spiser forkert? Og der er ikke for at provokere dig her - jeg er bare lidt nysgerrig efter at vide, hvad du gerne vil have jeg skal fortælle dig?

  5. Ok, hvis du træner op til 10 timer om ugen af ovenstående, må jeg give dig du gør en rimelig indsats på træningsområdet, og så er der rigtig nok kun kosten tilbage at skrue på, med mindre du har mod på at presse dig selv mere i træningsintensitet.

    Ja og det er jeg jo også godt klar over, men som sagt det kommer med tiden. Jeg skal nok klare de sidste kg. også :bigsmile:

  6. Hvad træner du og med hvilken intensitet?

    Primært spinning (alle niveauer) og kick, da jeg selv er instruktør. Svømmer 1 gang om ugen. Styrketræningen mangler, men skal have lagt program om en uge, så det skal der for alvor også gang i. Grunden til, at jeg ikke styrketræner så meget er, at jeg synes det er lidt kedeligt.

  7. Eller også er der ikke styr på kosten :wink:

    the magic words

    I dette samfund af overflod vil du stort set lige meget hvor hårdt du træner kunne indtage mere energi end du bruger. I forbindelse med vægttab skal der derfor altid være en eller anden form for kontrol med både træning og kost. For nogen falder det meget naturligt at spise "sunde" ting og i passende mængder, og så er det jo let. Er det ikke tilfældet må du finde nogle regler der virker for dig.

    Jo jo jamen jeg indrømmer da gerne, at jeg er glad for mad, og spiser ikke korrekt - ellers ville denne tråd jo være helt overflødig! Men har alle, der gerne vil tabe sig, ikke det samme problem? Man ved udemærket, hvad der skal til for at tabe sig, men at føre det ud i livet er en anden ting. Nu skal det jo heller ikke lyde som om hele min hverdag er fikseret på, at jeg skal tabe mig. Mit ønske er, at tabe 5 kg. i første omgang. Opnåeligt og jeg er sikker på jeg nok skal nå det. Jeg har prøvet det her, fordi jeg havde lyst til at prøve det. Har I aldrig prøvet noget, udelukkende fordi I havde lyst til det? Jeg mener bare, at der skal ikke lægges mere i det end nødvendigt.

  8. Jamen hvad i alverden skal du så med en eller anden fake-kur?! Træn noget mere istedet; det er noget der fungerer! :smile:

    Jeg synes, at de 7-10 timers træning jeg har om ugen er rigeligt for mig, da der jo også er andre ting der skal passes. Jeg har udelukkende prøvet denne kur, fordi jeg kender op til flere som har været på den, og som har haft positive resultater, og jeg var nysgerrig efter at afprøve den på min egen krop.

  9. Tillad mig at foreslå en-evighed-i-himmelen-kuren ved at du begynder at træne. :smile:

    Træner nu egentlig også i forvejen... :smile:

    Det er ganske fint, at der bliver foreslået andre ekstreme udfordringer, såsom faldskærmsudspring og hvad har vi. Det ved jeg jo godt at der er - ingen tvivl om det, men nu fik jeg jo lige lyst til at prøve det her. Prøvede det, og fandt ud af, at det ikke var noget alligevel, så længere er den jo egentlig ikke...

  10. Jeg er kold. Den slags skal ikke have lov til at stå et forum som vores uden det bliver modsagt (også uanset den oprindelige skribent har frabedt sig det :wink: )

    Den slags kure er hul i hovedet og bør ikke afprøves, selv ikke hvis man holder af selvpineri og ønsker at tillægge sig mere fedt på længere sigt. Har man alligevel et eller andet bizart ønske om at pine sig selv, så er fx marathonløb eller amerikans negerrap langt mere effektivt.

    Det er skam også fair nok "at du er kold", men du ved jo lige så godt som alle andre, at den slags kritik egentlig har den modsatte effekt. Derimod har MaxPowers indlæg større effekt. Det er sagligt og begrundet. Men lad nu hele den diskussion ligge, for jeg er glad for den feed back jeg har fået.

    Det er rigtigt, at man sagtens kan teste sin viljestyrke på andre måder, såsom løb, cykling eller andet. Men for mig personligt, så er jeg ikke i tvivl om, at hvis der er noget rent sportsligt som jeg virkelig vil have bevist, så skal jeg nok også få det på et tidspunkt. Sært nok så er min rygrad, når det gælder sport, meget bedre end når det kommer til mad :laugh:

    Men i løbet af de første 24 timer er jeg dog kommet frem til følgende:

    Jeg overlever ikke de 13 dage. Punktum! Allerede nu er jeg totalt drænet for energi, og den smule jeg har tilbage bruger jeg på at fokusere på sult, mad og alt det jeg ikke må. Jeg har bestemt ikke lyst til at bruge mine to ugers ferie på det, så jeg dropper kuren fra i dag.

    Ikke ret lang tid jeg holdte, det indrømmer jeg gerne, men sådan er det nu engang. Jeg eksperimenterede, men det er sgu svært at holde motivationen oppe, når alle andre, og en selv hele tiden sidder i baghovedet og fortæller mig, at det er en dårlig ide.

    Mit næste mål er dog mere langvarigt. Overflødige kalorier skal væk. Flere grøntsager og mere frugt. Meget mere vand i løbet af dagen og egentlig bare huske på, at der er ingen mirakelkure. (Har dog "tilladt" mig selv at have en eller to dage om måneden, hvor jeg kan spise, hvad jeg har lyst til uden dårlig samvittighed.)

  11. Jeg havde engang en kæreste der ville prøve den omtalte kur, men jeg fik hende heldigvis talt fra det, dels vha denne tråd om netop samme "kur"

    Må indrømme, at jeg heller ikke har hørt, at man skulle kunne undgå at tage på i to år! Og før nogen kommer for godt i gang, så ved jeg godt, at det lyder som en alt for nem løsning, og jeg fremstiller mig selv som en totalt tåbe indenfor det her emne! Men jeg er jo egentlig også bare ude efter at høre om der er nogen, der har prøvet den på egen krop...

  12. Hejsa

    Jeg har besluttet mig for at prøve en kur, der bl.a. er omtalt som 13-dage-i-helvede. På forhånd skal der siges, at jeg er fuldstændig klar over, at det er en meget usund kur at komme igennem, og om jeg gennemfører ved jeg heller ikke. Grunden til at jeg prøver kuren er, at jeg er lidt nysgerrig mht. om min rygrad er stærk nok til at overleve kuren. Selvfølgelig er vægttabet også appellerende, men det er ikke det, der er det mest væsentlige.

    For at I ved, hvad det går ud på, så kommer der lige et udsnit af kuren her:

    Kuren er som sagt delt op i 13 dage, og der er lavet en meget strikt kostplan for alle dagene. Planen må under ingen omstændigheder afviges, ikke engang med et stykke tyggegummi eller ekstra grøntsager, da virkningen vil ophøre. Kuren er også kendt som en stofskiftekur, men jeg har ladet mig fortælle, at det er noget værre sludder, da man ikke kan påvirke sit stofskifte, men kun ens forbrænding. Nu er jeg slet ikke så meget inde i sagerne til at kunne diskutere dette, så det er bl.a. her jeg gerne vil have et par inputs.

    Dag 1 (som jeg er kommet igennem i dag):

    Morgenmad: 1 kop kaffe med et stykke sukker.

    Frokost: 2 hårdkogte æg. 1 skive skinke.1 tomat og kogt spinat (så meget som man kan spise).

    Aftensmad: En tørstegt engelsk bøf + spinat med olie og citron.

    Dag 2:

    Morgenmad: Det samme som dag 1.

    Frokost: Et lille bæger youghurt og 1 skive skinke.

    Aftensmad: Det samme som dag 1.

    Sådan fortsætter det mere eller mindre. Morgenmaden er det samme undtagen to dage, hvor der bliver "tilladt" en skive ristet toast. Aftensmaden er stort set også det samme. Man skal spise kogt fisk eller kylling et par dage, og enkelte dage et enkelt stykke frugt oveni også. Frokost er stort set det samme.

    Som man kan regne ud, så er mængden af mad/energi meget lavt, og det er bl.a. derfor jeg er i tvivl om det er noget jeg kan holde i de 13 dage. Jeg træner ikke så meget i de her dage, da mange af mine timer som instruktør bliver aflyst pga. sommerferien. Jeg prøver at holde træningsmængden nede (f.eks. kun 20 min. cardio om dagen), men de dage, hvor jeg har timer ved jeg, at det bliver svært, fordi jeg mangler energi.

    Af andres erfaringer med denne kur ved jeg, at vægttabet er 5-8 kg. i løbet af de 13 dage, men selvfølgelig vil man tage noget af det på igen efter kurens ophør. Kuren skulle dog påvirke forbrændingen de næste par måneder, så man skulle kunne holde nogle af kiloene af kroppen.

    Mit store spøgsmål er så, om de rer nogen, der har prøvet kuren, og hvilke resultater de har opnået. Jeg må indrømme, at jeg er meget i tvivl om jeg kan holde ud. Jeg kan mærke allerede bare på dag 1, at min krop er fuldstændig drænet for energi, og jeg er konstant sulten, hvilket gør det svært at fokusere på noget andet.

    Det der desuden er lidt forvirrende for mig er, at jeg ikke kan forstå, hvorfor man ikke må spise sunde mellemmåltider, såsom gulerødder, agurker osv. Har det virkelig så stor en indvirkning? Kuren er primært henvendt til ekstremt overvægtige mennesker, der ønsker hurtigt vægttab. Nu skal der lige siges, at jeg ikke er ekstremt overvægtig. Jeg måler 158 cm. og vejer i dag 63 kg. med en fedtprocent på 31.0, og har egentlig ikke brug for en drastisk kur som denne, men igen er det også mere en test for mig for at se om jeg kan holde ud.

    Nu hvor jeg har skrevet dette, så håber jeg ikke der kommer for mange løftede pegefingre, selv om jeg jo godt ved, at jeg selv har lagt op til det. Det er også okay, hvis I vil prøve at overbevise mig (mere end jeg er i forvejen) om at det er fuldstændig hul i hovedet det jeg har gang i. Omvendt, hvis der ikke er noget decideret "farligt" i denne kur, så hører jeg også gerne et par opmuntrende ord...

  13. Nu ved jeg ikke om den der liiiige er beregnet på mig. Skriftlig kommunikation kan være en farlig en af slagsen. Det som jeg hele tiden har pointeret er, at der er forskel på, hvordan man henvender til den pågældende. Det kan nemlig godt lyde som om, at man bare har fuldt ud fod på det hele og så går ned og retter på en hardcore cykelinstruktør med 10 års erfaring fra udlandet (bare et eksempel), så ved jeg godt hvor lille, jeg selv ville føle mig.... Og jo jeg ville blive irriteret hvis det gentog sig. Især når instruktøren har væsentlig mindre erfaring end mig, som tilfældet var.

    Den var egentlig ikke beregnet specielt på dig. Nu havde diskussionen bare bredt sig til om man skulle eller ikke skulle rette på de mere rutinerede medlemmer, og så ville jeg da lige lufte min mening om det også. Jeg skriver jo også selv, at det helt og aldeles afhænger af, hvordan man henvender sig til personen på - men gør det ikke det lige meget, hvad man beskæftiger sig med? At rette på en arbejdskollega kan vel være lige så ubehageligt som at rette på et medlem.

  14. Jeg mener, at det er vigtigt, at instruktøren retter på ALLE også selv om det er et de hårdere hold, MEN det er selvfølgelig på begyndertimerne, at man skal være mest efter folk. Selv om man har kørt spinning i flere år, så er det ikke ens betydende med, at man kører perfekt. Som instruktør er man der for at tage vare på medlemmerne og deres helbred, og ser man noget som kunne gå hen og være skadeligt for medlemmet, så er det da med at sig til! Men teknik og position på cyklen er meget individuelt, og der er måske en grund til at visse personer står/sidder på en bestemt måde på cyklen. For ikke at fornæme nogen, så kunne man jo starte ud med at spørge, hvorfor de kører som de gør. Jeg mener da ikke, at man fornærmer nogen ved at rette på dem! Hvorfor tror folk, at man er perfekt selv om man har kørt i lang tid?? Der er vel altid plads til forbedringer. Selvfølgelig afhænger det af, hvordan man går til situationen og korrigerer på folk. Man skal selvfølgelig ikke stå med den løftede pegefinger og hagle ned på folk, men man kan vel stikke en finger i jorden og lige se om man kan fornemme, hvilken strategi man skal bruge. Personligt ville jeg ALDRIG blive fornærmet, hvis en instruktør rettede på mig. Måske kunne det vise sig, at jeg gjorde tingene lidt lettere og bedre for mig selv.

  15. Jeg kunne da også godt tænke mig at komme med en lille kommentar til denne tråd. Jeg kører selv en basic time og skal derfor hver uge forklare nye, hvordan man får den optimale position på cyklen. Det jeg fokuserer mest på er, at man:

    - Slapper af i skuldre, arme og fingre (ingen hvide knoer). Især ved stående tråd er dette vigtigt!

    - Tommelfingrene har ved på spidsen af styret. Derved undgår man at komme til at "hænge" hen over styret, og derved at få albuen bag skuldrene.

    - Man skal stå lige over sadlen - helst ikke for langt tilbage. Primært fordi man på de hårdere timer kører men øvelsen, hvor man trækker hen over sadlen (diskussionen af denne øvelse hører en anden tråd til...). Er man fra starten af langt over sadlen, så er der grænser for, hvor langt man kan yderligere kan komme tilbage.

    For medlemmer med dårlig ryg eller meget overvægtige opfordrer jeg til, at man måske hæver styret en enkelt centimet eller to mere, så man kommer op i en mere oprejst position.

    Udover dette fokuserer jeg på, at man ikke, når man står op, har en gummibold i numsen. Med det mener jeg, at man ikke må stå og hoppe op og ned, for at undgå unødvendige stød i ryggen og knæene. Fokus her ligger bl.a. på at spænde godt i maven. Vandrette pedaler og knæ, der peger ligefrem er også en vigtig del i både det siddende og stående tråd.

    Samtidig gør jeg også opmærksom på, at man ikke skal sidde og putte sig. Dvs. man skal kigge op, så man letter luftvejene, og hvis man føler det er meget ubehageligt at kigge op på instruktøren, så kan man rette blikket 1.5-2 meter frem foran cyklen.

    Jeg har sikkert glemt enkelte forholdsregler, og de er garanteret ikke stillet op som andre ville gøre det. Håber dog, at vi kan blive enige om, at det er nogle af de vigtigste elementer i en korrekt position på cyklen. Dog skal man have i baghovedet, at det er lige så individuelt og forskelligt fra center til center (og uddannelse til uddannelse) som diverse diskussioner om bl.a. musiksmag.

  16. Hejsa

    Jeg kører selv en basic time, og møder derfor rigtig mange hver uge, som tænker som dig! De ved ikke lige, hvad de går ind til, og vil helst ikke have, at det skinner for meget igennem, at de er nye. Her er mine gode råd:

    Først og fremmest er det ikke et must, at du har cykelshorts. Det er en dyr anskaffelse, hvis man ikke er sikker på, at det er noget man vil. Et par short kan gøre det. Bukser ikke sagen, fordi de er mere hæmmende end til gavn. Risikoen for en øm mås er større når man ikke har cykelshorts på, men under alle omstændigheder, så vil jeg sige, at man bliver øm bagi de første par gange :bigsmile:

    Mht. til svedtransporterende bluser så er det ret vigtigt at have sådan en. Man bliver hurtig kold i en bomuldsbluse, men det er jo igen ikke alle der ejer en svedtransporterende bluse. Bruger du en bluse af bomuld, så tag en ekstra trøje med ind til timen, som du kan tage på når der strækkes ud. I et rum med udsugning bliver man hurtig kold, selv om sveden pibler af dig.

    Det vigtigste som du skal have med ind på en spinningtime er en positiv attitude. Det er svært at sammenligne spinning med noget. Det er ikke som at sidde på en kondicykel med dit eget musik, fordi du netop har instruktøren til at motivere og flytte grænser. Du skal være forberedt på, at det bliver hårdt. Du får set i øjnene, hvad du kan holde til, og hvad du måske halter lidt med - men det er jo også fint nok! Så er det lettere for dig at sætte dig selv mål, når du kender dit udgangspunkt.

    Jeg plejer at sige til de nye som kommer på mit hold, at de skal give spinning en chance. Første gang man er der, fokuserer man mere på det som man IKKE kan. Næste gang man kommer, så fokuserer man mere på det som man har forbedret, og det som man lige pludselig kan finde ud af. Anden gang man kommer er MEGET lettere - trust me! Jeg forsøger at få folk til at love, at de kommer mindst fem gange, før de afskriver det helt. Først når man har fået teknikken, cykelindstillingerne osv. på plads, kan man begynde at "nyde" at musikken pumper i kroppen og sveder pibler ned af ansigtet. Lad være med at sætte for store ambitioner og mål før du ser, hvad din form reelt tilllader dig. Tag små skridt, og husk at selv instruktøren har haft sin første time en gang i sin tid, så er der noget som man ikke lige forstår eller noget som man gerne vil have forklaret igen, så spørg. Vi opfatter på forskellige måder, og det er jo instruktørens job at forklare folk tingene på en ordentlig måde.

    Held og lykke, og skriv endelig om oplevelsen her på MOL!

  17. Jeg er til dels enig med Rikkekim her. Det med præmier til instruktører kan jeg ikke se det fede i. Det er jo ikke dem, det principielt set handler om. Det er jo deltagerne. Ja det ved jeg jo så ikke, hvad det er du præcist havde tænkt dig med dette event. Hvorvidt det tilegner sig deltagere som udelukkende er instruktører eller den menige cykel dansker :smile: Personligt tror jeg, at det bedst er at involvere alle dem,der har lyst...på den måde får du også langt flere tilmeldinger. Jeg ved sgu ikke om, jeg er en tante skrap, men erfaringsmæssigt har jeg tilegnet mig en masse viden om netop cycling og cycling events, men derfor tror jeg alligevel, at det er common sense at man ikke bare plastrer et eller andet event på plakaten, og så regner med at det hele kommer af sig selv knægt.... Benarbejde= succes og det gælder egentlig ret mange andre ting også :4thumbup:

    Jeg mener dog, at det vil være umuligt at prøvekøre alle 24 instruktører og slet ikke hvis I vælger 12 fra Jylland og 12 fra andre steder... Ideen er som sådan okay men ikke specielt realistisk..Derudover behøver en god instruktør ikke nødvendigvis være ham eller hende, der kører nogle killertimer. Det kan ligeså vel være den med den mest fantastiske udstråling, ham med det fedeste musik eller hende med det mest gennemførte program. Sørg for at finde nogen, der hver især har deres egen stil, så man ikke ender med et 24 timers plaget af landevejsspinning eller et event udelukkende med cirkuskunster på cyklen. Det er vigtigt, der er noget for alle til et 24 timers spinning event..

    Just my besyv. :bigsmile:

    Mente nu også mest, at det optimale ville være at afprøve alle instruktører, men selvfølgelig er det næsten en umulig opgave. Er enig med Julie i, at det ikke behøver være landevejsprægede instruktører eller spasmagere alle sammen. Der skal være noget for enhver smag. Mange diskussioner herinde går på, at man ikke bryder sig om forskellige øvelser på cyklen (fryseture, hen over sadlen osv.), men der sidder nu stadig enkelte medlemmer rundt omkring, som synes øvelserne er gode. Det er så op til arrangørerne at tage stilling til om man vil tage hensyn til disse præferencer.

    Synes stadig, at et arrangement i januar lyder lidt optimistisk - især når der stadig ikke er fastlagt et center eller en dato...

  18. Den måde man bedst vælger de kvalitetsrigtige instruktører er ved, at man selv tager ud og kører ved alle instruktører! Men det kan jo være ret tidskrævende... Vi valgte mange af instruktørerne gennem anbefalinger fra andre spinningansvarlige, men også på baggrund af vores egne erfaringer.

    Mht. til præmie til den bedste instruktør så er det en en okay ide, men min personlige holdning er, at det ikke er det, et 24 timers maraton går ud på. Mange instruktørerer synes bl.a. at for at være en super instruktør, så skal man køre et killer program, så ingen kan stå på benene bagefter, hvilket jo ikke er ret hensigtsmæssigt, når man skal holde et helt døgn...

  19. Selv om jeg er stor tilhænger af, at få juleanden brændt af igen så hurtigt som muligt, så synes jeg nu det er lidt optimistisk at arrangere noget til nytår... I Horsens brugte vi LANG tid på at arrangere det - faktisk siden februar, men primært også fordi ingen af os arbejder fuldtid i centret, og har andre ting i hverdagen som også skal passes. Hvis du/I samtidig ikke har lokaler før den 29. okt., som det tidligste, så skal der fart på!

  20. Jeg er overordnet af den mening, at spinning er individuelt. Man kender sine egne grænser, sine egne styrker og svagheder. Har man gode ben en dag, så er det såmænd fint nok, hvis man har lyst til at fyre den af, men der er forskel på, hvordan man gør det. Forklaring: Sidder man og spurter afsted i dobbelttakt, hvis instuktøren har "dikteret" stående eller siddende tung kørsel, så irriterer det mig også. Hvorfor ikke bare skrue lidt mere på belastningen og udnytte "de gode ben" på den måde?

    Desuden har jeg oplevet gang på gang på min basic time, at mange bruger timen som en opvarmning til den hårdere time, der kommer bagefter, eller som en lille ekstra gang træning oveni den forrige time. Det kan virkelig være distraherende, at der sidder folk på forreste række og kører noget helt, helt andet end det jeg dikterer. En basic time kan jo være lige så hård som en hvilken som helst anden time - det kommer jo helt an på, hvor meget belastning man skruer på.

    Jeg pointerer altid kraftigt, at man på en basic time IKKE står op og spurter - i min bog hører det ikke hjemme på en basic. At der så er enkelte som gør det alligevel er respektløst overfor mig, og nye medlemmer bliver forvirrede når de hører et, men ser noget andet.

    Nu skal det jo ikke lyde som om, at man SKAL følge instruktøren i ALt, hvad denne foretager sig. Har man den holdning, at fryseturer eller lignende ikke er ens kop the, så lad være. Der hvor mit problem ligger, er når folk vælger at tage på en time, og så 90% af tiden kører noget helt andet end resten af holdet - hvad er så meningen med en instruktør, hvis alle alligevel kører deres eget løb?

  21. Nu ved jeg ikke om det er fordi du selv underviser, og gerne vil køre med mellemtakten, eller om det er når du selv deltager på timer. Hvis du kører med på en time, hvor instruktøren bruger mellemtaken, så kig efter dennes ben. Man må jo gå ud fra, at instruktøren selv kører i mellemtakten, hvis han eller hun dikterer den. Lyt samtidig rigtig godt til musikken, så du får en fornemmelse af rytme i bevægelserne. Hvis det er fordi du selv skal undervise i mellemtakten, så vil jeg råde dig til at finde noget musik, der passer rigtig godt til mellemtakten. Kan ikke lige komme med et track på stående fod, men det er der måske andre der kan? Ellers, hvis man er usikker på noget som instruktør, så lad være med at tage det med - det er jo lidt at sætte sig selv op til nederlag.

  22. Det lyder som en kanon ide at introducere kjøffenhavnerne for 24 timers spinning! Kunne da sagtens fristes til at køre øst for Storebælt, hvis det blev til noget! Alfa og omega er nok, at man har fasciliteterne til at afholde så stort et event. Jeg mener 500 mennesker og 100 cykler er et STORT arrangement. Måske skulle man lave det i et lidt mindre omfang?

  23. Jeg skulle først kører mine første 2 timer kl 18-20. Første time ......... KANON. Instruktøren fik alle med i og på timen, var motiverende og frisk. Anden time var en time der godt kunne kørers og så var det heller ikke mere. Sjov ide at vi skulle spille bingo, dog ikke den bedste komi. med alt det sved, papir og blæk. Man kunne også hører at instruktøren havde arobic"tendenser". Så var tiden kommet til at få noget i kælderen og få ladet op til næste to timer. Kunne dog ikke falde til ro da der var noget uro på gangen. Næste 2 timer fra kl 02-04, også bedere kendt som "killerhour" Igen første time ...........Kanon. Kan dog ikke huske så meget af time, men kan godt huske den var god. Anden time blev kørt med lidt for meget højt tempokørsel stående, og det gik jeg dsv. død på. Da vi havede kørt 15-20 min gik jeg helt ned og min puls faldt til omkring 110-130 resten af timen + at jeg begyndte at blive meget træt og godt kunne falde i søvn på cyklen. Derefter var det i bad, mad og så i høkassen. Denne gang kunne man sove så det gjorde godt. 4 timer :4thumbup: . Sidste 2 timer 10-12 "Final Countdown" :bigsmile: . Den første time var en rocktime. Bortset fra at musiken var rock hele time igennem, var det ligesom en alm. time, OK. Og så har vi the grand final. Laue er da en kanon instruktør, for alle med og motivere folk. Og som rikkekim siger "Da Laue spillede "Final Countdown" med Europe som det sidste nummer, var som at man lige havde sat sig på cyklen. Al smerte og træthed var væk, og den super opbakning fra alle de andre var simpelthen fantastisk". Jeg fik så meget energi den sidste halve time så jeg fyrede den total af. Og de sidste 4 min kan ikke beskrives. Man skulle selv have været der. Så generalt godt arrangementet

    Det var min oplevelse af dette dejlige arrangementet i EQ Horsens :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup:

    En ide jeg og mine holdkammerater snakkede om på vej hjem. Det kunne være godt med at stille nogle tørestativer op så folk kunne hænge tøj og håndklæder til tøre.

    Hej Bladewalker

    Timen før Laues kunne ikke have været rocktimen. Det var Anders Nielsen fra Århus, der kørte sit discoprogram, og rock timen var om natten fra 02-03, for den kørte jeg nemlig selv :bigsmile:

    Suveræn ide med tørrestativer til tøjet! Det må vi lige have i baghovedet, hvis vi skulle stå for et lignende arrangement igen.