Azazu

Medlemmer
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Azazu

  1. Tillader mig lige at hijacke lidt, håber det er ok!

    Jeg skal ikke kunne kommentere på om det er højt eller lavt eller andet, men vil dog lige sige at jeg selv personligt har en hvile puls som er målt til omkring 42-45 (igennem en holtermonitorering, mener jeg det hed) og samtidig har jeg målt en max puls på 206 (under en spinning time), med et Polar 625x, underligt det vil jeg nok mene, bekymrende det skal jeg ikke kunne sige, jeg kan dog konstatere at hvergang min puls er i nærheden af max 195+ så ligger jeg med 99% garanti hovedpine efter sport.

    Med hensyn til alder, ja så er jeg 30år.

  2. Indtil vi (offientligheden) bliver gjort bekendt med sagens omfang samt fakta, syntes jeg det er lige lovligt stupidt at spekulere om hvad der muligvis er sket / ikke sket. Personligt kan jeg godt forstå de (holdene) suspenderer de ryttere som er nævnt, da der jo som ofte er mange penge samt renome og deslige på spil.

    Dog skal det siges at de i nyhederne har sagt at siden maj hvor sagen først blev kendt har ulle fået taget omkring 14 doping tests, formoder det næsten er det samme antal med basso, og alle har været negative. Så selvom spekulationerne om hvorvidt rytterne har haft kontakt til denne læge ja så er det jo ikke ensbetydende med det er i negativt forstand, men som sagt så skal der lidt flere beviser frem før den endelige konklusion kan drages.

    At dømme ud fra Riis's og andres reaktioner mener de åbenbart der er hold i rygterne. Måske de, holdejerne, blot er blevet presset af diverse højtstående instanser så de undgår festina lignende situationer midt under touren.

    Ved sq ikke helt sidder tilbage med en følelse af ja jeg ved sq ikke hvad, havde glædet mig sindsygt meget til at se touren iår, ligesom alle andre år naturligvis, og skal da nok osse se hvad det ender med ulle og basso er naturligvis ikke de eneste ryttere som har haft en chance for at vinde men nu er der lige ikke nogen som springer i øjenene som absolut favorit og det i sig selv kan vel være en god ting set ud fra underholdnings værdien.

  3. Endnu mere tyder på vi ikke ser Vino iår:

    http://www.cyclingnews.com/news.php?id=new...jun06/jun27news

    Organisers of the Tour de France have confirmed that they have requested the Astana-Würth team withdraw from the race, which starts Saturday July in Strasbourg.

    "We have sent a letter to Astana-Würth asking them not to take part in the Tour de France," ASO spokesman Philippe Sudres told the Reuters news agency on Monday.

    "Should the team refuse to withdraw we will refer the case to the Court of Arbitration for Sport (CAS), who can expel them from the competition," Sudres said.

    The case looks certain to go to the CAS as Pablo Antón, co-manager of Active Bay, the company that owns the team, has already said he intends to appeal ASO's request to the CAS.

    ASO almost certainly needs the cooperation of the UCI or CAS to enforce a ban on Astana-Würth, as the team has an automatic entry. ASO was able to withdraw its invitation to the Communidad Valenciana team last week because that entry was a discretionary wildcard.

    Formerly known as Liberty Seguros, the Astana-Würth team has been under a cloud since its manager, Manolo Saiz was arrested last month on suspicion of involvement in a doping ring. Communidad Valencia assistant directeur sportif Ignacio Labarta was also arrested in the 'Operation Puerto' raids, as was former Kelme team doctor Eufemiano Fuentes.

  4. Formen kan man køre sig i hvis ellers vejret holder, jeg har heller ikke været på en spin cykel for alvor i over 2-3 uger, men den ny indkøbte trek 1500 skal nu nok få rullet et par kilometer så satser stærkt på at være i form til de 24timer.

  5. Bliver dælme spændende at se hvordan det kommer til at løbe af stablen. Har lige et spørgsmål Squatfather, ved du om koldo gil kører tdf iår, mener jeg har læst han ikke gør men kører vuelta istedet.... men kan sq ik lige finde det....

  6. Så blev det afgjort:

    Ivan Basso, Carlos Sastre, Fränk Schleck, Jens Voigt, Giovanni Lombardi, Stuart O'Grady, Bobby Julich, David Zabriskie og Christian Vande Velde

    Formoder Vande Velde kørte sig i truppen på basis af den TT han kørte igår modsat cancellara kørte sig ud af truppen på samme TT.

  7. Skal prøve at besvare så godt som jeg selv kan.

    Hvor længe man kører adgange variere meget, nogen kører 1 time, andre som mig selv kører 2 timer adgangen. Men det er meget individuelt hvor lang tid man kører.

    Timerne, er, eller var ihvertifald i horsens som var det første marathon jeg kørte, meget forskellige de varierede fra en basic til en interval time.

    Hvor god form man skal være i, det er igen relativt, men man skal naturligvis være i en OK form.

    I horsens sov jeg personligt ikke, men andre fik dog et par timer undervejs. Man kan dog 'slappe af' undervejs, når man ikke er på cyklen.

    Et typisk hold vil nok bestå af 4 ryttere, gjorde vi ihvertifald i horsens. Hvilket betyder at hvis du kører 2 timer pr rytter, får man i snit 6timers 'pause'. Kun afbrudt af eventuelle 'support' timer, for os i horsens bestod en support time blot i at hente vand, og lign. samt evt. tage over på cyklen hvis der var en som skulle på toilet (cyklen måtte jo ik stå stille).

    Hvis jeg skal øse af min relative minimale viden om 24 timer spinning, kan jeg jo naturligvis kun fortælle hvad jeg fandt ud af i horsens.

    Men en ting vil jeg sige, hvis rammerne er iorden, ergo hvis der er hvad man skal have på sådan et event. Navnligt mad, drikke god humor gode instruktører osv, så vil det naturligvis gå op i en højere enhed.

    Min egen form op til horsens var bestemt ikke imponerende, jeg har også kun trænet spin i ca 2år, men ca en måned før horsens fik jeg hold i lænden, og var ikke på cyklen, nævneværdigt, i de 4 uger op til horsens, men grundformen var åbenbart nok til at holde liv i kroppen.

    Jeg vil sige, hvis du kan lide at spinne, og ik har noget problem med at køre 3 sammenhængende hårde timer, har man et godt fundament. Men ultimativt bør man prøve at køre en dobbelt aften time hvorefter man kører en morgen time dagen efter, det var det jeg personligt stilede efter til horsens, blev dog aldrig til noget pga ryggen.

  8. I horsens var der såvidt jeg ved 46hold tilmeldte og omkring 250 deltagere, men nu var jeg kun selv deltager, så har ikke de 'officielle' tal...

    Men fedt var det, desværre bliver sæby ikke til noget for mig og kæresten, nogle venner mener vi skal have udgangsforbud i de næste weekender, de mener ikke de kan planlægge vores polterarbend ellers :laugh::blahblah:

  9. Nej det er det desværre ikke, det er når jeg skal træde igennem med foden at den tå gør ondt, ergo vil jeg mene det er når tæerne bliver bøjet op ad (eller tåen i dette tilfælde) ligesom når man står på tæer. Plejer at smide skoen, og lige bøje tåen lidt op og ned, og det hjælper i en periode.

  10. Hej folkens

    Ja nu er 24timers i horsens vel overstået, og de første skavanker er begyndt at melde sig oven på dette forløb, faktisk skete det allerede under eventet.

    Jeg har et problem med min ene fod, faktisk kun den ene tå (den lige til venstre for lilletåen), det gør sygeligt ondt når jeg skal stå op, typisk opstår det den sidste halvetime af time to, når jeg kører to timer i træk.

    Jeg har ladet mig fortælle at man kan få en form for sål eller noget som man kan ligge i skoen under foden ude ved tæerne, men ingen anelse...

    Nogen som har nogen gode ideer til hvad jeg kan forsøge....

    Jeg har 2 par spinning sko, begge uden carbon bund... det ene har par har kun 2 velcro lukninger det andet par (som jeg kører oftest i) har 3 velcro lukninger.

  11. Hej igen

    Ja nu dagen efter arrangementet er slut kan man så lidt bedre reflektere over hvad der egentlig foregik, var mucho træt igår da jeg skrev første indlæg så derfor kommer der lige et lidt længere indlæg over hvordan det var fra mig som første gangs kørende på et sådan marathon.

    Vi var i vores vejlegruppe 6hold tilmeldt, men desværre kun 5hold som var tilstede, men det var nu nok osse godt mere om det senere.

    Vi havde en person i Horsens for at tage cykler til os og vi fik skrabet 4 af de 5 cykler til os som stod på første række, og 2 på næste, ganske imponerende på jeg sige. Resten ankom ca kl 10, hvor vi blev checket ind osv, og fik smidt vores soveposer mm. i den dertil tilegnede sovesal. Herefter var det blot at vente til man skulle køre, jeg personligt skulle først køre kl 14-16, og der var jo lidt tid til så vi fik slappet af fik spist en af de hjemmelavede boller og dertilhørende hjemmelavet drømmekage :)

    Klokken blev 12, det hele skulle starte, de første 2 timer så ud til at være super fede, specielt et stort kudos til Tina M fra EQ vejle, som var i super 80'er outfit, for meget for nogen, men genialt påfund syntes jeg.

    Da klokken blev 14 skulle man endelig selv på cyklen for at køre, og det var da godt nok en værre omgang gymnastik cykeltur, nuvel absolut ikke min smag og instruktøren kunne slet slet ikke motivere den forreste række, og flere til tror jeg, synd men sådan er det jo, heldigvis fik kunne man selv holde pulsen oppe. Timen 15-16 var meget mere intelligent udført, omend meget vovet, i sådan et forum som typisk er vant til pumpende technorytmer osv, dette var en sansernes time med selveste DanF :) super gennemført og pulsen var ikke under 80% på hele timen ganske imponerende og samtidig skræmmende da det kun var time 2 ud af 6.

    Herefter skulle jeg først køre igen 22-24 så det var en pause som skulle bruges fornuftigt, jeg forsøgte at slappe af, men kunne ikke rigtigt falde til ro, så jeg rendte rundt og supporterede de andre med vand og energi som der nu var behov for.

    Lidt inde i arrangementet sker første 'uheld' en pedal knækker på en af vores cykler, og denne må udskiftes. Heldigvis sker der ikke noget da vedkommende mærker det i foden før det sker og clicker ud af pedalen.

    Tiden flyver afsted, vi får aftensmad, ganske udemærket aftensmad egentlig, hvorefter det er tid til afslapning inden man skal på cyklen igen.

    Kl 18 går Michael Kristensen på som instruktør, fra EQ Vejle, og selvom Michael sagde han var træt var dette ikke til at se, manden hører jo hjemme på en scene, damn det show og hvilken time, de fik tæsk, gid det var mig.

    Klokken bliver 22, og cyklen kalder igen. Kan ikke huske navnet på de 2 næste instruktører men tiden flyver afsted, timen 23-24 husker jeg bedst da vi havde fået hængt skilte op med info over hvad og hvornår vi skulle køre hvad, igen en super time, gennemsnit for disse to timer lå ca på 70%.

    Herefter var der dømt sovetid, troede jeg ihvertifald, tiden fra 24-02 var lang, meget lang, kunne ikke sove men var nu egentlig heller ikke træt bare afslappet, så jeg rendte rundt snakkede med folk legede vandbærer igen for at få tiden til at gå. Endelig kort herefter faldt jeg dog til ro og fik slappet af indtil omkring kl 5, hvor jeg så havde en time til lige at gøre mig selv klar til de 2 sidste timer.

    6-7 timen var ganske god, men personligt syntes jeg ikke rigtigt instruktøren havde 'os' med, pulsen var dog osse derefter ikke nævneværdig.

    Timen 7-8, var ganske enkelt katastrofal, totalt uinspirerende instruktør skal man lede længe efter.

    Personligt manglede jeg ikke noget under hele turen havde masser af drikke, kudos til mine holdkammerater samt resten af gruppen fra vejle som var med til at gøre denne tur en oplevelse uden sidestykke. Jeg kan dog forstå der var nogen som manglede frugt sent om natten, men tror folk havde nok andet og se til desværre, energi bar var der i meget små omgange rundt omkring, men disse forsvandt også hurtigt.

    Dette er min personlige holdning, ikke sikkert den stemmer overens med andre, håber ikke jeg træder nogen over tæerne med mit udlæg omkring nogen af instruktørerne.