mollnitz

Medlemmer
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mollnitz

  1. Træning onsdag den 15. august

    Løb 15 km

    Heraf 12 km effektiv træning inkl lidt bakker:

    gns tid: 4.50 min/km

    gns puls: 170

    maks: 185

    Det var en ok tur, hvor benene var nogenlunde friske - det kunne godt være gået lidt hurtigere ved den puls (men det blæste også :tongue: ), men ellers føler jeg mig på toppen igen.

    Det ser da i hvert fald ud til at du er på toppen igen. Meget imponerende du er kommet dig så hurtigt efter turen i bjergene. Det ser da også ud til du har fået tempoet lidt i vejret, i hvert fald i dag. Hvad med at tage med til Berlin? Så er der da lidt at lave inden vi tager til New York :-)

  2. TILLYKKE med gennemførelsen af dit andet Swiss Alpine - du er fandme for sej :superman: Så kan du slappe af resten af året og bare nyde NY :-)

    Var lige inde og tjekke resultatlisten, jeg var nødt til at se hvordan det var gået dig i alperne. Glæder mig til at høre mere om turen.

  3. Træning mandag den 23. juli

    Løb 10 km

    gns tid: 5.22 min/km

    gns puls: 151

    Egentlig ret puls i forhold til fart...skal ikke kunne sige hvorfor (udover blæsevejret)...

    Jeg er så klar, som jeg bliver kan man sige... :tongue: Nu bliver det nok ikke bedre :wink: Nu ved man jo aldrig hvad der kommer til at ske undervejs, men jeg vil altså under 10 :devil: - med mindre noget går helt kold undervejs skulle det nok kunne lade sig gøre; jeg er i lidt bedre form end sidste år, og jeg vejer lidt mindre, så med mindre jeg får underlige problemer eller vejret arter sig helt åndsvagt, burde det kunne lade sig gøre.

    Tager til Davos i morgen tidlig, så nu er det ved at være tid :smile:

    Rigtig god tur til Davos! Det bliver spændende at høre hvordan løbet kommer til at gå, men det virker som om du er klar. Jeg tror på du kommer under de 10 timer. Krydser fingre for godt vejr og gode ben :4thumbup:

  4. Det er meget meget sejt gået. Jeg går rundt og kalder mig en seriøs langdistanceløber, og jeg når ikke engang i nærheden af 90km på en uge, og så napper du det på en weekend. Lidt crazy, men SÅ imponerende. Godt gået :superman:

    Havde glemt du skulle til 24 timers løb i weekenden, og undrede mig lidt over der ikke var nogen weekendupdate fra dig - men det skal jeg da så lige love for der kom.

    Du har da fortjent en aften på sofaen og en ordentlig omgang mad :4mewantfood:

    Vi snakkes

  5. Træning onsdag den 16. maj

    Løb ca 6,5 km

    tid: 33 min

    Pænt tempo efter jeg var kommet igang...faktisk noget underligt at løbe så korte ture :tongue:

    hehe, ja det føles nærmest ikke som om man kommer igang vel. Jeg vil bare lige ønske dig good luck på lørdag. Håber du får en fed oplevelse og kommer godt igennem

  6. TILLYKKE med fødselsdagen.

    Det ligner en god dag at holde fødselsdag på. Håber du får en glad en med et rs800sd i gavestakken :-)

    Som altid er det jo inspirerende at følge med i din træning - det er imponerende så meget du får løbet. Min form er så småt ved at være ok igen, så der kan ikke gå lang tid før vi skal ud på en træningstur.

    Endnu engang stort tillykke og tak for du har været artig - jeg skal snart ud i det gode vejr :bigsmile:

  7. Hej Diddley

    Stort TILLYKKE med gennemførelsen af dit første marathon. Det er super godt gået. Jeg havde selv en fantastisk oplevelse i Berlin. Det kan efter min mening slet ikke sammenlignes med ex. København. Primært pga de mange entutiastiske tilskuere.

    Fedt du fortsætter med løbet og går efter endnu et marathon! Velkommen i klubben af os der er bidt af det :bigsmile:

  8. Er ikke helt kommet i sving med at time og tilrettelægge, men mon ikke jeg skal toppe omkring 130-150 km/uge...det skal nok blive en hård omgang :blink:

    God fornøjelse :bigsmile: Puha det lyder alligevel som utrolig langt, men det betyder forhåbentlig vi kan få os et par træningsture en lørdag eller to igennem efteråret og vinteren.

    Tillykke med marathon'et og tak for øllen i Berlin :bigsmile: Den gjorde i hvert fald ikke noget dårligt for mig. Mere øl til næste marathon :4thumbup: Surt med maven, men det kan jo være lidt svært at være herre over. Det er jo bare imponerende at se at du er i fuld sving igen, men det skal selvfølgelig også til med 100km ventende forude.

    God dag og god træning.

  9. Jeg har lidt problemet at jeg er selvstændig, så hvis jeg skal løbe som reklamesøjle, skal jeg alligevel selv betale... :laugh: Men det ser ud som om jeg kommer til Berlin, så den burde efterhånden være i vinkel :smile:

    Det burde da gøre det meget nemmere at overtale chefen :bigsmile: Perfekt du tager med til Berlin, endte det med at du selv arrangerer turen, eller er det med MTC?

    Ja det er faktisk pænt imponerende det ikke tager længere tid at komme sig over sådan en tur. Men hvis man er i god form kan kroppen åbenbart klare lidt af hvert.

  10. Tak :wub::blush: - det er alt for meget :blush:

    Løbet sidder stadig lidt i kroppen ja, men det bliver bedre og bedre. Jeg har egentlig næsten brug for at komme endnu hurtigere igang med ordentlig træning end det er muligt efter sådan et løb - jeg synes hurtigt jeg bliver rastløs og omgående skal finde et nyt mål...Så nu skal jeg kigge lidt på, hvad jeg nu kan finde på :wink:

    K42 er heller ikke et løb man skal kimse af - det er en god (og hård :crazy: ) rute. Jeg løb den sidste år. Og så er det et fedt løb, fordi der er en god stemning omkring det - også op til løbet. Det er formentlig et af byens helt store sommer-højdepunkter.

    Jeg sad faktisk og lurede lidt på London til næste år, men jeg tror lige jeg skal overveje mit løbe-rejsebudget realistisk - jeg vil jo sikkert gerne til Schweiz næste år og har forhåndsreserveret startnummer til New York Marathon i efteråret næste år så deeeet... :wink: Det ender med at jeg skal finde mig en sponsor :tongue:

    He he, det med sponsoren har jeg også tænkt på. Jeg skal nemlig også løbe NY næste år, så du har ret, det bliver hurtigt en dyr fornøjelse. Heldigvis har jeg jo en del forbindelser i London, så kan bo gratis. Det hjælper da lidt. Måske man skulle høre chefen om ikke han vil være sponsor hvis man løber som reklamesøjle for firmaet. I de her "work life balance" tider ser det da meget godt ud.

  11. Bliver nødt til igen at sige at jeg bøjer mig i støvet efter dine løbesko for den præstation du lavede i Davos. Du fortjener virkelig alle de klap på skuldrene der kommer herinde. Det er imponerende at se du allerede er i gang med træningen igen. Ser da ud til du er så rigeligt oppe i omdrejninger igen, men løbet sidder måske stadig i kroppen? Har du aldrig brug for lige at slappe lidt af og geare ned? Hvad snakker jeg om du har lige løbet laaaangt så tilsyneladende ikke :smile:

    Alt den inspiration du giver gør jo at man ikke helt har kunnet lade være med at skele til løbet i Davos. Det ser ret fedt ud, 78 er dog lidt langt til min smag, men man kunne jo overveje en k42 til næste år. Har forresten lige meldt mig til London næste år. Var det ikke noget? Eller er det for kort :tongue:

  12. ....hård dag på job :blink: med manglende t-pauser :mad: dårlig mad, højt stressniveau... :nonono: det var varmt...................ja, der var nok af negative tanker!!! Der var gang i rigtig mange sider i Den Store Undskyldningshåndbog, som jeg ellers troede var smidt ud efter Blovstrød Duathlon................... :mad:

    Det kan hurtigt gå galt her i varmen, når mad, drikke og job ikke lige klapper som det skal. Lyder til du har haft en tur i stil med min i dag. Syntes nu alligevel man har det ret godt med sig selv når man også får kæmpet sig igennem de mindre sjove træningspas. Ret imponerende så meget du får trænet. Respekt for det :4thumbup:

    Hvordan går det med triathlon planerne? Endnu engang tak for feriehjælpen forresten. Turen starter d. 23 august.

  13. Hej Marianne,

    Hvordan gik det? Tror vi er mange der venter i spænding på en beskrivelse af løbet.

    Håber du er kommet godt igennem og ikke er strandet et sted i alperne.

    Sad lige og kiggede på resultaterne fra Swiss Alpine. Var lidt nysgerrig for at se din tid. Damn det er godt gået - nu glæder jeg mig endnu mere til at høre om dit løb. Du er alt alt for sej :4thumbup:

  14. ...Jeg synes faktisk at touren udvikler sig meget mærkeligt - man kan godt se at ingen tager ansvar for forløbet, og hvor meget det betyder. De såkaldte favoritter kan jo nærmest sidde og lurepasse og kigge på hinanden indtil de ikke længere er favoritter...

    Jeg skal blandt indrømme at jeg var vild med Lance Armstrong - det endelig resultat var selvfølgelig noget forudsigeligt, men man fik bedre indblik i det taktiske spil, som han spillede helt fantastisk. Han havde altså hovedet med sig. Der må jo være nogen af de tilbageværende ryttere, der fatter spillet, men ingen kan tage sig sammen til at spille det. Og det synes jeg er det sjove ved touren; det er så kompleks en konkurrenceform, fordi der er så mange dagsordener og konkurrencer i det ene løb, og du kan ikke vinde, hvis man ikke forstår spillet om alliancerne, taktikkerne mv.

    Du har ret i at turen udvikler sig mærkeligt, men til gengæld er det da den mest spændende og overraskende tur i mange år. Ja det taktiske spil og alliancerne er normalt en stor del af løbet, men det er altså også forfriskende at se angrebene og se at ryttere selv tager sagen i egen hånd som Landis gjorde det i går og som sastre også har forsøgt. Man kan så diskutere om det var en taktisk brøler fra csc og telekoms side at Landis fik lov til at køre. Det ændrer bare ikke ved at han prøvede, og det var der dælme ikke mange der gjorde i Armstrongs tid. Han var bare for alt dominerende. Det var imponerende at se ham køre og kontrollere løbet, men det tog efter min mening også en del af spændingen ud af løbet.

    Jeg er i hvert fald mere vild med et løb hvor der bliver angrebet, og hvor dagen i morgen ikke er forudsigelig. Sådanne tour's bliver det jo nok ikke mange af, men jeg har nydt dagene i alperne denne gang.

    Anyway, keep up the good work med træningen. Jeg er selv kommet lidt i gang igen, dog primært på cyklen de næste dage. Det er for lækkert.

  15. Så kører Touren i bjergene i dag - det glæder vi os til. Nu har det været jævnt kedeligt den første del af løbet, og nu skulle det gerne blive spændende! Det bliver spændende at se hvad Michael Rasmussen kan (seriøst, giv den mand noget mad - han ser ikke rask ud) i bjergene :smile: - og Floyd Landis, som jeg stadig tror på til den gule trøje...

    Det er super ærgeligt Michael R ikke får lov at køre, virker som om han godt kunne tage den prikkede hvis han får lov. Men ok når de har en mand i toppen så kan man jo godt forstå han har første prioritet. Det er i det hele taget blevet en ret mærkelig tour efter alle dem med krudt i kroppen er smidt ud. Man ved ikke rigtig hvad man skal forvente af etaperne længere. Syntes faktisk det har gjort løbet mere spændende på en måde. Det er som om rytterne er mere alene nu.

    Behøver jo næsten ikke at nævne det, men fantastisk at se hvordan det går med træningen. Du sætter godt nok et super flot eksempel for os andre :4thumbup:

  16. Jo jeg har skam overvejet noget triathlon, og jeg tror rimeligt hurtigt jeg kunne komme op i tempo på cyklen, men jeg svømmer meget dårligt, så der er lidt at arbejde med :wink:

    Hej Mizz R,

    Først og fremmest er det jo fantastisk at se hvordan det går med din træning. Har sagt det før men gør det lige igen, du er for sej. Jeg er heldigvis selv ved at være kommet på banen igen efter alt for lang tid væk. Det er dejligt at få skoene på og komme ud igen.

    Du skal da bare starte til triathlon sammen med mig. Jeg har som dig heller ikke de store problemer med løb og cykling kan nok klares. Svømninger derimod er en helt anden snak. Der kan jeg vel lige pt. klare omtrent 17m crawl uden at drukne og derefter en 3-4m under vand inden det siger blob og jeg skal reddes ud af børnebassinet af den nærmeste livredder. Eller med andre ord, svømningen skal lige læres, og det er jo det man har efteråret og vinteren til. Jeg melder mig ind i ktk86. De har svømning ovre i fælledbadet og i institut for idræt. Der er begyndertræning, så der er ingen undskyldning. Mit mål er en halv ironman til næste sommer i Silkeborg, den kan du da sagtens være med på, og dernæst er der jo kun en vej...

    Hvad si'r du?

    Fortsat god træning

  17. Tillykke med resultatet det er ret godt gået. Du er da alt for sej! :4thumbup: Super løbebeskrivelse, det er virkelig fornøjelig læsning. Håber ikke kroppen kommer til at gøre alt for ondt de næste par dage.

  18. Vil bare lige ønske dig held og lykke med turen på lørdag. Håber det bliver en god oplevelse, din træning taler da i hvert fald for at det skulle blive det. Man ved selvfølgelig aldrig hvordan kroppen reagerer, men det skal nok blive godt. Er du stadig blandt medaljefavoritterne eller er der kommet for mange landsholdsløbere til? :bigsmile:

    Forhåbentlig bliver det ikke alt for varmt på lørdag - skal selv en tur over broen til Sverige. Jeg glæder mig, lige som mange andre, til at høre om turens forløb og dine oplevelser på ruten.

    Do drink and run. Rigtig god tur!

  19. Træning onsdag den 7. juni

    I dag stod al teknikken af - både pulsmåling og distancemåling gik i kage :sneaky2: Men det var en god tur, så det gad jeg ikke fedte så meget med. Mig og teknik i disse dage...min iPod gik pludselig kold i går og jeg har ikke kunnet få liv i den siden :blink: Ingen kontakt overhovedet, så jeg var nødt til at købe en ny - jeg kan efterhånden ikke undvære musik på løbeturene. Jeg satser dog kraftigt på at mit pulsur klarer sig med nye batterier :laugh: - og for at sætte trumf på er min støvsuger også gået kold :nonono:

    Kvinder og teknik :nonono: Ej, ærgeligt med din iPod. Musik er et must på løbeturene, jeg kan heller ikke undvære det. Hvad løber du bedst til? Håber du har mere held med din nye iPod. Ellers kan jeg kraftigt anbefale en Sony NW-A608

  20. Det er lang tid siden det har været muligt for mig at løbe med så lav en puls, og det kunne jo tyde på formfremgang smile.gif Jeg var lidt stiv i benene, da jeg startede, men ellers var det en fin hyggetur.

    ...jeg må bruge loggen her til at klappe mig selv på skulderen lidt engang imellem, for det er ikke alle steder ude i den virkelige verden, at folk synes det er helt i top når man siger at man har løbet 115 km i sidste uge :laugh:

    Du fortjener da alle de klap du kan få. Det er super sejt at løbe så langt. Jeg er i hvert fald temmelig imponeret :4thumbup:

    Det ville da forresten også være mærkeligt hvis ikke formen blev bare en lille smule bedre. Det fede med de uger hvor man løber rigtig langt, er det enorme energioverskud jeg syntes det giver ugerne efter.

    ...mange kigger mest på mig som om jeg helt har tabt småkagerne :blush::tongue:

    Har du ikke også det? :bigsmile:

  21. Hvis vi kunne samle en dansk delegation til Everest Marathon 2007 kunne jeg godt lokkes til at vente med New York Marathon til 2008 (damn - det kræver langtidsplanlægning at løbe :laugh: ). Thomas er måske også med? :cool:

    Ja, for pokker. Det kunne være super fedt med en lille løbetur på den bakke. Har dog allerede planlagt en masse i forbindelse med NY 07, meen det kan vel ændres :-)

    Ser det går super med træningen, det er da bare helt kanon. Syntes også det er ret vildt du får løbet så meget om morgenen. Mest at din krop har energi til det. Jeg har det som om jeg er 20 kg. tungere når jeg ikke har spist lidt og ligesom er kommet lidt igang med dagen. Måske også derfor en tur kl 23.30 er meget bedre for mig end en kl 6.30 :-)

    Kom så med de 110, det er så sejt :4thumbup:

  22. Fin tur og rimeligt gode ben - jeg satser benhårdt på at ramme de 100 km i denne uge :w00t: Så må det passe nogenlunde med at jeg løber lidt op et par uger, og så løber en smule ned frem mod 50 km ved Fredericia Ultra den 17. juni. Det skal nok blive spændende - jeg er ligesom ikke løbet længere end marathon før :chicken:

    Man må sige det er det seje træk i træningen du er i gang med. Efter min mening også det bedste tidspunkt i træningen for det er nu man virkelig kan mærke man presser sig selv. Eller er det bare mig der har det såden. Skal du højere op end de 100 km om ugen efter Fredericia?

    Er du egentlig begyndt at overveje hvad dit næste mål skal være efter turen i alperne? Selv begyndte jeg at tænke på nye mål allerede inden det jeg var igang med var nået. Hvad med den der tur ned af Himalaya? Selvom det nok er svært at træne til i flade dk, med mindre man kan få gjort valby bakke en anelse højere :bigsmile:

    Imponerende du kommer igennem alle de km, mon ikke du svæver sikkert igennem den 50'er. Det tror jeg.

    Keep up the good work :4thumbup:

  23. Ja bortset fra blæsten var løbevejret rigtig godt i dag, men lidt blæst har aldrig skadet nogen. 92km om ugen, det er ret sejt. Er du på vej mod den rigtige side af de 100km om ugen?

    Hvordan er det at løbe med camelback? Bliver det ikke helt vildt varmt på ryggen. Jeg løber selv med flaskebælte og er egentlig lidt irriteret på det selvom det går.

    Du fortjener da også alt den street respect du kan få så hvis det er camelbacken der gør det er det vel ok. I øvrigt en fede måde at vise man er ude og løbe laaangt. Det er ikke helt så cool at have et skilt på ryggen hvor der står "jeg løber 32km i dag". Af en eller anden grund kan jeg godt selv blive lidt mullen når jeg er ude på de lange ture og der kommer en eller anden der sikkert er ude på en kort tur og overhaler en med et blik der siger "kan du ikke løbe hurtigere". Man er vel konkurrence-menneske :bigsmile:

    Jeg kommer helt sikkert til at nyde at slappe lidt af i næste uge, meen mon ikke det kribler for at komme i gang med marathon når vi runder onsdag.. det tror jeg helt sikkert.

    Fortsat god fornøjelse med træningen

  24. Hej Diddley,

    Fedt med endnu en løber-log her på MOL. Det virker som et ambitiøst projekt du har gang i, men det ser da ud til at træningen går fint. Du skal i hvert fald have held og lykke med det. Skal selv en tur til Berlin og løbe marathon, så det kan jo være vi ses dernede. Lyder jo efterhånden til vi er mange fra MOL der skal derned.

    Du nævnte at du ville købe en Ipod til at løbe med, har du gjort det? Hvis ikke vil jeg anbefale dig at tjekke sonys a608 ud. Den kan varmt anbefales.

    God løbning, hilsen

    Thomas