triatleten

Medlemmer
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by triatleten

  1. Kom så Debmark! :tongue:

    Ps. Har spillet en 3/4 på Spanien, England, Frankrig og et kryds på Norge-Bosnien. Det kan kun blive godt. :innocent:

    Godt du har taget en 3/4 for Norge-Bosnien går nok ikke hjem. P.g.a spillerstrejke i det bosniske forbund, stiller Bosnien med et rent amatørhold.......Så det ligner umiddelbart en walkover for vores norske venner.

    Så et handicap 1-tal til norge på 2,10 ligner easy money.

  2. I teorien vil det kunne lade sig gøre, hvis du har en meget fast genstand du kan holde fast i. Feks en stolpe. Men tror dog det vil være meget svær. Øvelsen er ganske umenskelig i sig selv. Har normalt DOMS en uge efter jeg har kørt den.

    Har en gang prøvet at lave 10x10 i drogonflags. Og det gør jeg ALDRIG ALDRIG ALDRIG, fik jeg sagt ALDRIG igen. Havde DOMS i næsten 2 uger. To dage efter jeg havde lavet det, var jeg nødt til at melde mig syg. Kunne simprlthen ikke stå op. :crazy::crazy:

  3. One arm DB row:

    1x10 @ 34 kg

    2x10 @ 36½ kg

    2x10 @ 39 kg

    Træner du ikke i FDK?

    Da jeg arbejdede som instruktør i FDK, var det deres "politik", håndvægte over 34 kg var fy fy, da man på en eller anden mærkelig måde åbentbart kunne forbinde dette med steroider. Og det er jo ikke det signal man vil sende. :raisebrow:

  4. Jeps det har jeg..! :smile: Vi arbejder i samme center.. Og nej, første gang jeg så ham gættede jeg bestemt ikke på, at han var styrkeløfter..! :laugh:

    Men for dælen han er stærk.. :devil::superman:

    Han er ikke bare stærk, han er også en hamrende god fys OG kanon god til at lære fra sig. Havde ham som anatomi lære da jeg tog fin forms fitness instruktør uddannelse i sin tid. Han er sindsyg dygtig.

    Du kan roligt komme til skade..... han skal nok få dig lappet sammen igen :laugh:

  5. Come on folks.....lad nu al den doping snak ligge. Om folk har krudtet den eller ej, står for deres egen regning. Har de, ja så har de snydt, og er ikke værdige vindere. Punktum!!!!!! Har de ikke, så bør vi alle ønske dem tillykke med deres resultat.

    Nu lever jeg i min egen lille naive verden, og derfor tror jeg på at folk der sige de ikke er dopede, og så er det lige meget hvor giga motherfucking kæmpe grande de er. Jeg kan have min tvivl ja, lige som angle, men jeg dømmer dem ikke. Det lader jeg urintesten om.

    Jeg har det sådan: Har man dopet sig, og ikke vil indrømme det, så er man en ynkelig lille værdiløs taber, (rent træningsmæsigt)

    Har man dopet sig og står frem, så synes jeg det er fair nok. Jeg har ikke forstålse for det, men respektere det valg som man har truffet.

    Et godt eksempel: En af atleterne i AF (jeg vil ikke nævne navn, men ikke mol´er), har fortalt mig at han i en periode har krudtet den. Dette kan jeg acceptere, da han står ved sine handlinger, og ikke fejer dem ind und gulvtæppet. Så hvis Mass har krudtet den, ja så bør det være op til ham selv hvor stor en mand han vil være.

    Skal dog siges at jeg personligt ikke tror Mass har krudtet den, men det vil tiden jo vise. Alle vindere bliver vel testet, right??

  6. Hej Anders

    Vil starte med at sige at jeg må indrømme at jeg ikke regnede med du vandt. Har fulgt din log i et stykke tid, og på trods af en imponerende seriøs tilgang til din træning, havde jeg en anden top 3 i hovedet,hvor du ikke indgik.

    Når det er sagt, må jeg tage hatten af, bøje mige i støvet og indse at min skepsis blev gjort til skamme. At du slog dem, som jeg kender, som stillede op, gør dig ikke blot til en vinder, men en ægte champ, for der var altså nogle hardcore motherfuckers i din klasse.

    Så et kæmpe tillykke herfra, og jeg glæder mig til at høre detalger om showet.

    Du har min respekt. :bowdown:

  7. Det eneste motorsport der holder er når alle kører i den samme type bil (kan ik lige huske hvad de kalder det)....

    Tjaa...alle formelklasser pånær F1, Nascar, champcar....og speedway hvis det skulle have interresse.

    Jeg er dog enig med atomnissen. Tom Kristensen skal vinde. Hvis han ikke vinder er det en direkte hån mod den danske sportskultur.

    Ja det er rigtigt at han sad i den klart bedste bil, dog sammen med 4 andre fuldstændig idetiske audier. Hvis der ikke er nogen der så Le Mans i år, kan jeg så fortælle, at da Tom satte sig i bilen ca. kl. 2 om natten, var hans hold 1,5 omgang efter den anden audi, som på det tidspunkt blev kørt af Jhonny Herbert. På lidt under to timer hentede han ham og udbyggede det forspring, som var nok til at vinde Le Mans. Hvis Tom ikke havde kørt den bil, ville den ALDRIG have vundet.

    Derud over skal man tage i betragtning at han nu har vundet seks gange, hvilket er rekord. Bare dette burde selvskrive ham til sejren som danmarks sportsudøver.

    Desuden er han den eneste der har magtet at give hans team kammerat i DTM baghjul i år.

  8. Ja ligesom helio er jeg sjældent aktiv her på siden, men må da også lige komme med et par rosende ord. En super god artikel, som er nem at forstå, selv for den grønneste rookie :4thumbup:

    Med hensyn til diskutionen om den øgede fysiske aktivitet, kontra kostindtag, henvender dette sig nok mest til overvægtige personer som ikke er vant til at lave nogen form for fysisk arbejde, og ikke for sports folk som vil tabe et par kilo før en konkurrence.

    Med øget fysisk aktivitet følger normelt også øget sult, og man vil derved have svært ved at holde det fastsatte kost indtag, hvilket vil resultere i at energi indtaget vil blive udlignet eller i værste fald være større end energiforbruget.