Volpe

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Volpe

  1. Endnu en gang tak for hjælpen, synes det er helt igennem herligt at folk svare så hurtigt og så godt her inden. Er rigtig glad for det mht reps, for der var jeg godt nok lidt på bar bund.

    Jeg har læst den artikel du anbefalede Panda og den åbnede også op for et par ting.

    Men der er faktisk lige en ting til! Udover at jeg styrketræner har jeg også før i tiden roet en del, men jeg synes ikke det virker som om at de kcal man forbrænder på en romaskine tæller særlig meget i det store hele. Jeg har derfor droppet det lidt. Men alle taler for at man skal lave den form for træning. Er der noget i den udover de kcal man forbrænder imens man sidder og ror!?

  2. Hej Panda!

    Du har fuldstændig ret! Det er fedtet jeg gerne vil af med. Det er lidt ligegyldigt om jeg mister så mange kilo på vægten, det vigtige for mig er om billedet i spejlet bliver lidt pænere. Jeg har dog ikke lyst til at vokse mig voldsomt stor, men det tror jeg nu heller ikke jeg behøver at være nervøs for.

    Jeg har læst noget om at musklerne er med til at sætte forbrændingen i vejret. Men hvordan er det så hensigtsmæssigt at træne? Lige nu køre jeg ikke med særlig mange reps fordi jeg har hørt at det stimulere til vækst, er det rigtig!?

  3. Tak skal du have! Men er det en der passer! For jeg har prøvet utroligt mange forskellige og de giver forskellige resultater! Det jeg faktisk også er mest i tvivl om det er hvorvidt min træning ødelægger mit vægttab!

    Well, den giver i hvert fald dette resultat:

    BMR = 2098,5

    TDEE= 3252,7

    Hvis jeg går udfra at jeg er moderat aktiv.

    Så hvis jeg skal gå udfra de ting der står andre steder i dette forum skal jeg have et kcal indtag på ca. 2750 kcal om dagen. Og så kan jeg forvente at tabe 500gram om ugen! Eller er jeg også forkert på den her!?

  4. Hej alle jer som tilsyneladende er intereseret i at hjælpe.

    Jeg er en dreng på 19 år som efterhånden er lidt træt af at være overvægtig. Jeg vejer 91kg og er 183cm høj. Med andre ord er det altså ikke fordi jeg er overdrevet overvægtig men jeg synes nu alligevel at det er lidt kedeligt at rende rundt og være småtyk.

    Jeg har læst en hel del her inde og det har givet mig mange gode ideer. Men jeg har lidt svært ved at forholde mig til hvilke ideer jeg bør følge.

    Bl.a. har jeg svært ved at finde ud af hvor mange kalorier jeg kan indtage daglig uden hverken at tabe mig eller tage på. Der er indtil flere formler som jeg har benyttet, men alle med forskellige resultater. Som sagt vejer jeg 91kg og er 183cm høj. Udover det træner jeg styrketræning tre dage om ugen, men desværre ikke så meget motionstræning. Jeg håber at det måsker er en af jer der kan hjælpe mig med at finde ud af hvor meget mit kalorieforbrug er på dagligt så jeg har noget at arbejde ud fra.

    Udover det kunne jeg godt tænke mig at vide hvad der vil være det optimale underskud af kalorier hvis man ønsker at tabe sig og om det overhovedet har nogen indvirkning på mit vægttab at jeg styrketræner.

    Hvis nogen af jer har nogen gode ideer til kost eller andre ting vil jeg selvfølgelig også være meget taknemmelig for dem!

    Mvh.

    Volpe