byensmotion

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by byensmotion

  1. det lyder som om han aldrig at prøvet at motivere nogle der ikke gider.

    jeg havde for nogle år siden en kvinde slut 30 erne. Hun vejede 159 kg og var 176 cm høj. vi startede med program lægning udførlig vejledning og aftalte vi skulle mødes 2 dage efter til samme tur. hun kom selvfølgelig ikke så jeg ringede til hende jammen der var kommet noget arbejde på tværs jeg forsøgte i gennem 2 måneder at få hende derop igen men lige meget hjalp det.

    Er dette min skyld ?? hvis det er må du gerne fortælle mig hvad jeg skulle have gjort !!

    man kan kun motivere dem der er virkelig gider.

    Det med der kommer flere og flere fitnesscentere ja selvfølgelig gør der det, efterspørgelsen er der jo.

    Der er mange der ikke kan komme til tennis hver torsdag kl 19 fordi der lige var noget på arbejdet eller børnene er syge eller noget andet. fitness er mere flexibelt.

    vi har åbent 20 timer om dagen 7 dage om ugen og det sker kun 1-2 gange om måneden der ikke er nogle i en time.

  2. De er stive i bilka. se på en standard omformer en af dem der kan varieres fra 1.5-12 v de passer til 95 % af alle ting vi bruger. evt tjek hvad der står af v og A f.eks 6V 50 mA så skal transformatoren bare ramme ca. de v og a mA=milliampære v=volt

  3. er igang med at finde lokaler man der går jo nok et år desværre men du kan jo starte i sportsclub.dk det er ok kender ejeren :-)

    må man ikke engang skrive links herinde ?? hvorfor må folk så skrive hardwork.dk, fitnessdkn osv ? fatter ikke i stive admin