AndreasJes

Medlemmer
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AndreasJes

  1. Hej mol'ere.

    Er gået igang med noget seriøst styrke træning. Og mangler en kanon protein pulver, syntes der er så meget at vælge imellem. Og kan ikke rigtig beslutte mig for hvilken jeg skal vælge. Nogle som kender nogle med højt protein indhold og hvad der ellers skal være, til en rimelig pris? :-)

    Mange tak på forhånd!

  2. Hej alle mol'ere

    Jeg har siden 2004 været på cutningslinjen! og ville bare vise folk et eksempel (MIG :bigsmile: ) som er igang med at smide de ekstra kilo hvordan det kan gå, hvis man har viljen til at smide dem :4smartass:

    Det skal lige siges jeg har været oppe på de 108 kilo, og vejer idag 73 kilo, dvs. et vægttab på 35 kilo! (skal dog siges at jeg heller ikke har nogle muskler, da de er røget sammen med alt det andet :raisebrow: )

    Klø' på! det betaler sig i sidste ende :cooldance:

    og mange tak for de dejlige råd :blush:

    post-6816-1119199725_thumb.jpg

  3. Hej alle mol'ere  :bigsmile:

    Jeg søger det der skema så man kan regne ud hvor mange kalorier man spiser i løbet af dagen, jeg har set det i et par tråde, men kan ikke huske hvad det var for nogle, har prøvet søge funktionen, men fandt ikke rigtigt noget, mange tak på forhånd..

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hej Andreas!

    Du kan bla. gøre det på det forholdsvis nye site:madital.dk - den er faktisk ret god. Ellers er der jo den, som ofte bliver anbefalet her på mol. Den finder du her: http://www.allnatural.dk/visdata.asp?ID=243&M=7

    Held og lykke med det :smile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Mange tak for det, det var lige den jeg søgte :4thumbup:

  4. Hej alle mol'ere :bigsmile:

    Jeg søger det der skema så man kan regne ud hvor mange kalorier man spiser i løbet af dagen, jeg har set det i et par tråde, men kan ikke huske hvad det var for nogle, har prøvet søge funktionen, men fandt ikke rigtigt noget, mange tak på forhånd..

  5. Hej alle MoL brugere

    Jeg har nu tabt mig omkring 31 kilo på 1 ½ år - 2 år (+ - ) Jeg vejer 77.1 ifølge min vægt og er 1.86 høj, jeg har dog et lille problem, der sidder stadig lidt 'bolle-håndtag' og lidt på på maven, de sidste par uger har jeg prøvet alt på at få det væk, jeg træner mave hver eneste gang jeg er oppe i det lokale fittness center, løbe ture og er til spinning 2 gange om ugen. Er der noget specielt jeg ikke ABSOLUT ikke må rører af madvarer, jeg spiser somregelt:

    Morgenmad: Netto's Müsli m. skummeltmælk eller Cheasy Vanilie Yougurt

    Mellemmåltid: 2-4 gulerøder

    Middagsmad: 1 Stykke Kyllingbryst (uden skind) m. 2 skiver rugbrød

    Mellemmåltid: 1 Banan, 1 Æble og en blandet skål salat (gulerød, agurk, salat)

    Aftensmad: 2 Katofler m. kalkun filet eller lignende.

    Mellemmåltid: 1 Æble

    Jeg har forresten ikke tabt mig i et par uger nu, selvom jeg har gjort alt for det... kan der måske være perioder hvor vægten ikke røre sig, selvom der måske sker lidt forændringer?

    Mange tak på forhånd..

    Jeg vil meget gerne også høre forslag til at få det sidste af, hvis i har nogle gode mave øvelser..

  6. Hej Mol brugere

    Jeg ville lige høre jer om hvad i vil anbefale at spise som morgenmad, jeg har i en længere periode spist havregryn med skummeltmælk, men er så småt gået over til netto's müsli (den med tørrede bananer, rosiner, hasselnødder osv i) med Cheasy Vanilie Yogurt. Jeg ved ikke helt hvor godt det er at spise det müsli , da jeg ved at der er massere af kalorier i f.eks tørrede bananer. Jeg har overvejet at lave min egen müsli, hvis det var en mulighed.... hvis i har opskriften til en god müsli blanding så skriv den venligst... mange tak på forhånd.. :wink:

  7. Hej, jeg ville høre om der er nogle steder hvor man kan se hvad 'normal' vægten er for en ung mand på 19 med en højde på 1.86 (MIG SELV  :blush: ) har set det et sted på nettet, men kan ikke huske hvor, måske kan nogle af jer hjælpe mig, tak på forhånd..

    <{POST_SNAPBACK}>

    En hurtig "googling" gav disse hits:

    Idealvægt

    Højde og vægt

    Men først og fremmest vil jeg sige, at der er forskel på 'normal' og 'ideal'. Og dernæst at din vægt i dén grad afhænger af din kropsbygning (knogle og muskelmasse) - så det er op til dig (og spejlet) hvornår du er tilfreds (jeg kan forstå på din signatur at du tænker på at tabe dig i vægt).

    Held og lykke med det - det er masser af gode råd at hente her på MOL :smile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Tak for det, det vil jeg kigge på, ja mangler stadig de sidste par kilo før jeg er klar til sommeren :cooldance:

  8. Hej, jeg er lige begyndt at gå til den med vægtene, da jeg nu er nede på de 83 kilo (har været oppe på 108 :P) Jeg har tabt alle mine muskler - og derfor vil jeg gerne opbygge dem igen, jeg fik afvide at protein er godt til netop det formål, så forleden købte jeg "100 % Whey Protein" - nu er spørgsmålet bare, tager jeg på FEDT på af det også? eller er det kun musklerne som optager det.... undskyld hvis jeg spørger dumt, har ikke så megen viden indefor det her :4smartass: mange tak på forhånd... :4thumbup:

  9. Hej, jeg ville høre om 'man' kunne cutte sin rugbrød (er vant til 2 klapsammen-madder) , og istedet for spise en gang pastasalat istedet, som bestod af: Salat, Agurk, Tun, Gulerød & Pasta og evt. en grovbolle ved siden af - ved ikke om det er en god idé, derfor jeg spørg herinde. Jeg vil gerne høre hvad der er godt og SUNDT at spise til middag og om mit forslag evt. kan bruges, hvis man gerne vil smide lidt af vægten og det må gerne mætte :bigsmile:

    Tak på forhånd...

  10. En anden fordel ved cykelshorts er at huden ikke bliver rød og irriteret!

    Ved min første spinningtime husker jeg at jeg havde shorts og et par 'tanga'-underhylere på. Det var fint i de første 10 minutter, men da de først blev gennemblødt af sved begyndte de at gnubbe mod huden ved hver pedalomdrejning...

    Damn! Kanten på underdrengene, der jo sad helt oppe i lysken havde nærmest gnavet huden væk - det gjorde nas :hmmm:  :4whip:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ja, lige præcis , de første 10 minutter er uden smerter, men så begynder det ellers :devil:

  11. Hej alle på motion online, jeg var til spinning igår for første gang, idag har jeg ondt i rumpen af at sidde på det sæde i en times tid, jeg havde et par almindelige shorts på, og et par almindelige boxeshorts inden under, er der noget andet man kan tag på, for at det ikke gør så ondt de næste par gange? tak på forhånd :4thumbup:

  12. Hej alle på MOL, da jeg er ny herinde og ikke har erfaringer med vægttab, kost , kalorier osv osv. Ville jeg høre om det er rigtgt hvad jeg spiser.

    spiser 3-4 gulerøder til morgenmad ved 8 tiden.

    et klap-sammen mad med enten leverposteg eller hamburgryg ved 9.30 tiden.

    omkring 70 gram ris uden noget til ved 11.30 tiden.

    en halv agurk rå ved 13.30 tiden.

    og så lidt æbler imellem 13.30 - 18 (2-3 stk)

    ris eller kartofler med kød (kylling, schneitzler eller lign.) til aftensmad (ved 18 tiden)

    og derefter 2-3 gulerøder (lige efter aftensmaden)

    Jeg er 186 høj, og har været oppe på 110 kg før jeg startede med at spise "sundt"

    jeg vejer nu omkring de 90 kg, og det er på cirka 3-4 måneder jeg har smidt de 20 kg.

    Dog ønsker jeg at tabe mig ned til de 75 kg.

    Foruden at jeg spiser "sundt" træner jeg også 3-4 gange om ugen (inkl. weekend) og det er udelukkende motions træning, og det er cirka 30-45 mins af gangen.

    Er der nogen måde jeg kan smide de kg hurtigere? mange tak på forhånd...