LooseAndBuild

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LooseAndBuild

  1. Jep jeg er rimeligt med hvad det angår. Har dog fundet et lign. preperat uden Ephdra

    grundet den lidt ambivalente holdning til sundhed og træning kontra en pille der er moderat skadelig. Tak for svaret anyways :4thumbup:

    Problemet med de Ephedra frie version, er bare at de virker cirka lige så meget som et par kopper kaffe. Uden Ephedra er man som regel tilbage på Koffein og eventuelt Asperin, som har meget begrænset virkning uden deres tredje ven.

    Så hvis jeg var dig, tror jeg jeg ville snuppe Ephedra versionen, eller spare mine penge og tage dig tid til at få godt styr på spisevanerne og træningen. Hvad jeg mener der er sundest, billigst og mest fornuftigt i det lange løb, kan du nok godt gætte.

  2. Jeg prøvede dem (TP) en overgang, i cirka en måned, kombineret med mit sædvanlige løbe og styrkeprogram. Tabte en del fedt, vil skyde det til 3-5 kilo, uden at miste styrke, og følte en dæmpet appetit. Den lidt shaky følelse man har til at starte med forsvandt efter cirka en uge. Havde ingen abstinenser eller lignende problemer med at stoppe efter en måned.

    Det er de fakta jeg kan levere. Du nævner at du er godt inde i kemien, så jeg vil undlade at komme med advarslerne. :blush: