bigron

Medlemmer
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bigron

  1. Så er vi jo pludsligt ude i en diskusion om hvilken del af bodybuilding der er sport? Er det at stå på en scene og flexe eller indsatsen i træningslokalet?
    Eftersom der ikke uddeles placeringer og præmier efter bendag og bicepsdag, må det være på scenen :wink:

    Jeg tænkte nu mere på denne udtalelse. For mig lød det bare som om at du satte lighedstegn mellem sport og præmier.:smile:

  2. Eftersom der ikke uddeles placeringer og præmier efter bendag og bicepsdag, må det være på scenen :wink:

    Jeg spiller fodbold i kløvermarken med mine venner hver søndag, men der uddeles heller ikke nogle pokaler. Har jeg så ikke dyrket sport?? :blink:

  3. Well, nu er hun vel en rimelig pålidelig kilde idet hun er Læge og har haft masser af patienter hun har konsulteret og lavede test på. :smile:

    Jeg er desværre meget uenig. At man er læge kvalificerer ikke automatisk til at ekstrapolere de oplevelser man har haft til en generel deduktion. :smile:

  4. Well, ladidaaa. Fordi du aldrig har læst en undersøgelse der underbygger påstanden om AS er farligt så er det ikke farligt :raisebrow: , wauw.

    Kan sagtens ridse et par områder op for dig:

    "Kan"

    -Give striae (strækmærker)

    -Give acne og bylder

    -Give leversvigt

    -Give compartmentssyndrom .link

    -Give et hjerte der bliver stift og stort, svært ved at pumpe blod rundt i kroppen

    -Give blodpropper

    -Øge sandsynligheden for levercancer med ca. 30%

    -Aggresioner

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    etc

    Charlotte Bøvings udokumenterede påstande kan vist ikke tages for gode varer. Lad os lige se de undersøgelser der DOKUMENTERER at sandsynligheden for levercancer øges med 30%

    Hun påstod også at det MAXIMALT er muligt at gaine 3-4 kg muskel på et år. Hvis man gainede mere skyldtes det udelukkende at man var på AS. Dette var en af de måder hun spottede AS-brugere. Sådanne påstande mener jeg medfører alvorlige tvivl om hendes troværdighed.

    Noget helt andet er at en kvinde der truer med at skrive sine patienter er AS-brugere i deres journal, for at forhindre dem i at få en sygeforsikring, hvis ikke de udleverer navnet på deres dealer har jeg svært ved at tage seriøst. Det er da ikke lægens arbejde at udlevere folk. Troede der var noget der hed tavshedspligt.

  5. Det anbefales at man indtager hovedsageligt protein og kulhydrat i den første halvdel af dagen og fedt og protein i den anden halvdel af dagen under cutting.

    <{POST_SNAPBACK}>

    burde fedt så ikke ligge i første del af dagen, så man kunne nå at forbrænde lidt?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Du skal ikke tænke på fedt som i "fedt der sidder på kroppen".

    Fedt er i mange tilfælde sundt, og bør indgå i enhver velbalanceret kostplan.

    Det er principielt ligegyldigt hvordan fordelingen af protein, kulh og fedt er, sålænge du er i kcal overskud tager du på. Dermed ikke sagt at der er ikke fordelinger der er bedre end andre.

  6. CORDON DEL PLATA - 3 estrellas pleno centro nuevo- DOBLE $115 - MAS INFO Reserve Julio HOTEL ACONCAGUA, un clásico,4 est. pleno centro, DOBLE $175 MAS INFO Reserve Julio

    GRAN HOTEL MENDOZA 3 est., pleno centro DOBLE $135 - MAS INFO Reserve Julio

    PARK SUITES - Apart pleno centro - SUITE DOBLE $190 MAS INFO , Reserve Julio

    mendoza.com ??

    Det ser meget spansk ud....

    Hvor stor en forskel taler vi om mht. flydende vs. faste kalorier?

  7. Flydende kcal mætter mindre end faste kcal, derudover har jeg set et enkelt studie der viser at flydende kulydrater feder mere end faste. Ve dikke om det er fordi de optages lettere (en del vil bla optages direkte i mudhulen), men den skulle være god nok. Derfor er en kcal tæt på at være en kcal.. Men alligevel ikke helt :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Off topic

    Den må jeg vist lige se en kilde på.

    Det syntes jeg nemlig lyder interessant.

    Dvs. at hvis jeg køler min shake ned så jeg kan spise den med ske får jeg flere kalorier indenbords?

    Og hvis jeg blender mine havregryn og blander med mælk får jeg færre kalorier indenbords?

    Og Maxpowers beregning holder dermed heller ikke da disse ting er angivet i "fast form" kalorier. Men man er så nødt til at kende deres "flydende form" kalorier for at kunne beregne sit indtag? :smile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    1 2 3 Buuump...

    poul kan du ikke uddybe hvad det studie indebar

  8. Flydende kcal mætter mindre end faste kcal, derudover har jeg set et enkelt studie der viser at flydende kulydrater feder mere end faste. Ve dikke om det er fordi de optages lettere (en del vil bla optages direkte i mudhulen), men den skulle være god nok. Derfor er en kcal tæt på at være en kcal.. Men alligevel ikke helt :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Off topic

    Den må jeg vist lige se en kilde på.

    Det syntes jeg nemlig lyder interessant.

    Dvs. at hvis jeg køler min shake ned så jeg kan spise den med ske får jeg flere kalorier indenbords?

    Og hvis jeg blender mine havregryn og blander med mælk får jeg færre kalorier indenbords?

    Og Maxpowers beregning holder dermed heller ikke da disse ting er angivet i "fast form" kalorier. Men man er så nødt til at kende deres "flydende form" kalorier for at kunne beregne sit indtag? :smile:

  9. Det sidste år har jeg siddet på min flade dag ind og dag ud på mit kontorjob og ædt chokolade, chips og drukket kaffe.. og ved du hvad.. Jeg har ikke påtaget mig et enkelt kilo.

    Og inden vi lukker mudderkastningen: Jeg skrev et simpelt indlæg, og ikke mange sekunder efter anklager du mig for AS-salg ??

    Det er slet ikke en diskution at der findes mange mennesker som ikke kan tage på.

    Har du prøvet et godt kosttilskud, så PM mig, ellers lad være med at skrive i dette emne.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg kan sgu' godt forstå, at du bliver ærgelig, når du har et sådant problem, du overholder reglerne og opfordrer folk til ikke at bryde reglerne her på forummet, ved at pm'e dig. - OG straks bliver du anklaget for at ville have fat i AS(S) - jeg følger din bitterhed - jeg blev sgu' også lidt harm, da jeg så de hurtige anklager.

    Nu nok om det - folk har misforstået og den er forhåbentlig i vinkel

    Jeg har mødt et par stykker der, ligesom dig, har gjort alt for at tage på i vægt. Kender en gut, der spiser af H... til og drikker 1 liter fløde om dagen :blink: - manden vejer 58 kg. og tager IKKE på af noget som helst.. fatter det ikke.

    Jeg vil også foreslå dig weightgainer, men spørgsmålet er om skidtet virker, når nu du spiser så meget i forvejen. Spis masser af rugbrød, kartofler, kød, pasta osv. fyr nogle kalorier i kæften, men pas på, at du i din kamp for at få mere vægt, ikke fedter dine blodkar til med en masse usunde fedtstoffer... Ville være ærgeligt at få vægten op og så dø af en blodprop :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvorfor skulle wg ikke virke hvis du mener at rugbrød, kartofler etc. virker? :raisebrow:

    Der er såvidt jeg ved da ikke forskel på den måde kroppen optager kalorier i fast og flydende form?

    WG er ikke den bedste måde at få sine kalorier på, men alt andet lige er det da lettere at få kalorier indenbords i form af WG frem for fast føde!

    Og grunden til at din ven ikke tager på, selvom han drikker fløde, er som sagt at han er i kalorieunderskud. Intet uforståeligt i det....

    Jeg er træt af folk der påstår de spiser hele tiden og har gjort alt for at tage på. Summa summarum: de spiser stadig mindre end deres ligevægtsindtag

  10. Jeg forstår dig simpelthen ikke.. Når jeg beder om ideer til kosttilskud, beder jeg om ideer til kostilskud. Hvad får dig til at sætte dig foran computeren og bestemme om folk har bagtanker med ting de skriver i et forum som hedder ""kosttilskud""!

    :wink:  Det er en glad smily, istedet for at skrive "tak".

    "Undervægt kan være ligeså plagsom som overvægt

    Der er mange mennesker, der kæmper med det modsatte problem af overvægten. De er for tynde og kan ikke tage på. Det er især svært, hvis man er ramt af kronisk sygdom, som ofte både tager appetitten og øger forbrændingen. Men også raske personer har problemet. Det er et faktum, at ligeså hård en kamp overvægtige mennesker kæmper for at holde vægten nede, ligeså indædt er der en gruppe raske, tynde personer, der prøver at tage på og få vægten til at stabilisere sig fire til fem kilo højere. "

    Dig og videnskaben kan søge på google angående de ting du ikke forstår:

    http://www.netdoktor.dk/madogkrop/artikler/undervaegt.htm

    <{POST_SNAPBACK}>

    Vi er skam ikke uenige i at det kan være svært at tage på hvis man har et højt stofskifte.

    Men mit postulat går jo på at så længe man spiser flere kalorier end man forbrænder så vil man tage på. Indtil du kan tilbagevise dette vil jeg og resten af videnskaben nok sove roligt om natten.

    Jeg troede i øvrigt en glad smiley så sådan ud : :smile:

    min opfattelse af en :wink: smiley fungerer på samme måde som i det virkelige liv. At det man siger skal forståes ironisk eller anderledes.

    I det virkelige liv bruger jeg normalt ikke et blink med øjet til at illustrere min taknemmelighed.

    Men lad os droppe alt dette. Og så vil jeg i stedet foreslå et kosttilskud så jeg alligevel har ydet lidt til denne tråd:

    Weightgainer! Det praktiske alternativ til folk der hverken har appetit eller tid nok til at indtage nok kalorier i løbet af en dag.

  11. Det sidste år har jeg siddet på min flade dag ind og dag ud på mit kontorjob og ædt chokolade, chips og drukket kaffe.. og ved du hvad.. Jeg har ikke påtaget mig et enkelt kilo.

    Og inden vi lukker mudderkastningen: Jeg skrev et simpelt indlæg, og ikke mange sekunder efter anklager du mig for AS-salg ??

    Det er slet ikke en diskution at der findes mange mennesker som ikke kan tage på.

    Har du prøvet et godt kosttilskud, så PM mig, ellers lad være med at skrive i dette emne.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg anklagede skam ikke dig for at AS-salg, jeg mente det lød som om du opfordrede folk til at henvende sig til dig med henblik på samme. Især når du sætter en :wink: smiley efter "kosttilskud".

    Med hensyn til at øge sin vægt ville jeg meget gerne møde disse mennesker der ikke kan tage på. Jeg og det meste af den etablerede videnskab har altid haft den generelle opfattelse at indtager man flere kalorier end man forbrænder vil man tage på. Men dig og dine venner er tilsyneladende helt unikke på det område. :raisebrow:

    Prøv bare for sjov at følge min lille vejledning og se om det ikke giver mening for dig at du ikke tager på. At du sidder på din flade og drikker kaffe, spiser chips etc. siger jo ikke noget. :4mewantfood:

  12. Hey alle sammen,

    Jeg er spinkel af natur, og efter flere års trænning, og flere whey 80% bøtter, samt kreatin osv, er jeg ikke blevet ret meget bredere, så jeg tænker lidt over om der overhovedet findes noget som virker.

    Er der nogen der har købt noget hvor I kan se og føle resultater?

    Jeg er så (u)heldig at jeg kan æde hvad somhelst uden rigtigt at tage på, så kune sku godt bruge noget til at bakke min trænning op.

    PM mig, hvis du har et kosttilskud som jeg bør prøve  :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    "Kosttilskud du burde prøve"....? Det er da den mest slet skjulte opfordring til AS-salg jeg længe har set.

    Hvad med at du bare begyndte at spise flere kalorier end du forbrændte.

    Det skulle lyde underligt om du er et særtilfælde der ikke kan tage på når alle andre kan.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Så er det jo skide smart at skrive det på MOL. Hvor der bliver handlet og diskuteret AS i stor stil! :4slap:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg går ud fra du er ironisk?

    Jeg har da set flere debatter om AS på mol. Og jeg ved da at flere molbo'ere er blevet nuppet for brug af AS.

    Om der foregår salg af AS via pm ved hverken du eller jeg, men hvis man laver et indlæg om man ikke vokser og har brug for et "kosttilskud" så lyder det på mig som en opfordring til at man pm'er manden om dette.

    Som du nok også ved er kosttilskud ikke måden man vokser på. Se evt. mit andet indlæg.

  13. Du er fandme en tosse.. Kender du ikke folk der ikke kan tage på?

    Lad være med at svare hvis du ikke ved en skid.

    Ja, jeg søger sku for fanden et godt kosttilskud, og da folk ikke på reklamere, beder jeg om at PM'e mig.

    :w00t:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Nej jeg har aldrig nogensinde mødt nogle der ikke kan tage på.

    Ingen grund til at kalde mig en tosse, når det tydeligvis er dig der ikke ved hvad du taler om.

    Men nok mudderkastning.

    Men følg denne simle fremgangsmåde og du vil helt sikkert tage på:

    1. Beregn dit ligevægtsindtag

    2. Beregn antal kalorier du indtager på en dag

    3. Spis flere kalorier end du indtager

    Ovenstående er sikker hver gang. Jeg lover at du og alle de andre tynde drenge vil tage på med dette. Alverdens kosttilskud hjælper ikke medmindre du har styr på dette helt basale.

    Hvis der er for mange lange uforståelige ord så bare reply, så forklarer jeg gerne.

  14. Hey alle sammen,

    Jeg er spinkel af natur, og efter flere års trænning, og flere whey 80% bøtter, samt kreatin osv, er jeg ikke blevet ret meget bredere, så jeg tænker lidt over om der overhovedet findes noget som virker.

    Er der nogen der har købt noget hvor I kan se og føle resultater?

    Jeg er så (u)heldig at jeg kan æde hvad somhelst uden rigtigt at tage på, så kune sku godt bruge noget til at bakke min trænning op.

    PM mig, hvis du har et kosttilskud som jeg bør prøve  :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    "Kosttilskud du burde prøve"....? Det er da den mest slet skjulte opfordring til AS-salg jeg længe har set.

    Hvad med at du bare begyndte at spise flere kalorier end du forbrændte.

    Det skulle lyde underligt om du er et særtilfælde der ikke kan tage på når alle andre kan.

  15. Har trænet i Finform i nogle år, men gør det heldigvis ikke mere. Aldrig om jeg vil sætte mine ben sådan et møgsted igen..

    Wellness min bare  :dry:  De er simpelthen ikke interesserede i lidt hardcore træningesinteresserede. Små vægte og minus motiverende musik, såsom radio på styrke det menneskelige øre knapt kan opfatte  :blink: 

    Ville såmend bare lige komme med mit sure opstød, det er sørgeligt at tendensen er at det er de centre der får lov at overleve  :raisebrow:

    Btw de udbygger snart i svendborg, og det er noget af en ombygning, mener der er budgetteret med 9 mill  :blink:  Tænk lige et lækker center man kunne lave for de penge, eller for bare 1/3 del  :w00t:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det er ingenting...Ifølge Hard Work selv koster det nye center i valby 68 mio. kr.

  16. Hvis I vil læse min vurdering af konceptet, så husk at købe Politiken i morgen - søndag.

    :4george:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Er det en fire siders artikel hvor du skamroser konceptet, og anbefaler det til alle danskere som den hellige gral på vejen mod en bedre krop og velvære? :wink:

    Lad os da lige få et ekslusivt preview på hvad vi kan forvente :smile:

  17. Der er ingen tvivl om at Synthol i større eller mindre omfang bliver brugt af næsten alle af de store bb'ere.

    Man bliver ikke en freak som Markus Ruhl af 500g Havregryn ED alene.

    I mindre mængder bruges det ofte til at "pumpe" svagere muskelgrupper lidt op.

  18. har været nede med min jakke, som der var fejl på.. de ku ikk gi mig en ny da den ikk blev lavet mere og de jakke de havde var ikk så fede.. render derfor rundt med et gavekort derned til som jeg fik.. plus jeg ingen jakke har.. vil så derfor hvis nogen evt er interesseret i at købe et gavekort til stadium.. det er på 800 kr..

    eller bare evt gi et praj, hvis I en dag falder over noget i stadium I gerne vil ha, så sender jeg meget gerne gavebeviset.. Du/I ville gøre mig en kæmpe tjeneste.. og chancen for at få en jakke..  :smile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Du skal da bare få pengene tilbage i stedet.

    Hvis jeg husker min jura korrekt så har forbrugeren ret til at få pengene igen hvis forhandleren ikke kan

    1. reparere

    2. levere en tilsvarende vare (i dette tilfælde samme type jakke)

    Men man kan ikke kræve levering af en vare hvis det kræver uforholdsmæssige omkostninger af forhandleren (Eksempelvis at sige de skal skaffe jakken ved at starte produktionen af den igen.

    Se evt. mere på forbrugerstyrelsens hjemmeside. Og lav evt. en klagesag.