TFKG

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TFKG

  1. Nu mener jeg lige at folk må komme ind i kampen og glemme alle deres moraler og prædikener!

    Jeg har i mit spørgsål jo lagt op til at jeg kender farmakologien omkring stoffet Ephedra, ikke havde og heller ikke har købt pillerne hvilket også er blevet begrundet i mit svar til den første tilbagemelding! Den Ephedra frie model må så stå sin prøve og derefter skal jeg gerne komme med et indlæg, om effekten af en sådan "placebo" pille.

    Derefter er det mig meget vigtigt at understrege at den del om hvad jeg laver på mit arbejde er uvedkommende det konkrete spørgsmål!. Mit job vil aldrig blive påvirket af trænings indsatsen, da jeg ikke har til hensigt at indtage ulovlige stoffer. Jeg kan kun forestille hvordan en BBér eller fitness DM deltager aldrig vil kunne holde en optimal arb. indsats på et middel krævende arb. den sidste uge op til en konkurence, grundet det hårde cut.

    Der må være en udbredt misforståelse af mit spørgsmål.

    Ang. de indlæg om Epfedrin, er det totalt ved siden af, da dette stof jo er et koncentrat og en direkte udvinding af Epfedra. Stoffet Ephedrin er meget kraftigt og jo kendt som en af de farlige faktorer i slankepillen "Letigen". Vi snakker blodpropper og i ekstreme tilfælde hjertestop.

    Stoffet er et udbredt anvendt lægemiddel som bliver brugt meget i anestesien i forbindelse med sympaticus stimula ved patienter med bradycardi(lav hjerte frekvens). Undertegnede har i forb. med jobbet i DK set den udemærkede og "genoplivende" effekt.

    Hvordan det stof som er i en meget mere alvorlig kategori har sneget sig ind i debatten, ved jeg ikke? Der må være nogen der eksperimenterer før de spørger?

    Da jeg selv har været i staterne og set hvad der står i den lokale matas derovre af anaboler etc., tvivler jeg stærkt på at det omtalte forbud af Ephedra, er så konsekvent som det påpeges at være! Verden er jo ikke sort og hvid!

    Bla. derfor kan spørgsmål om vægt, højde, træningsindsats og generel holdning til fitness hos undertegnede, måske virke opklarende i forhold til de svar der er kommet.

    Selvhøjtideligheden længe leve!!!

    NÅ MEN UD OVER DET!

    Tak for alle de forskellige svar og godt nytår her fra TAB :-)

    :4thumbup:

  2. Jeg prøvede dem (TP) en overgang, i cirka en måned, kombineret med mit sædvanlige løbe og styrkeprogram. Tabte en del fedt, vil skyde det til 3-5 kilo, uden at miste styrke, og følte en dæmpet appetit. Den lidt shaky følelse man har til at starte med forsvandt efter cirka en uge. Havde ingen abstinenser eller lignende problemer med at stoppe efter en måned.

    Det er de fakta jeg kan levere. Du nævner at du er godt inde i kemien, så jeg vil undlade at komme med advarslerne.  :blush:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jep jeg er rimeligt med hvad det angår. Har dog fundet et lign. preperat uden Ephdra

    grundet den lidt ambivalente holdning til sundhed og træning kontra en pille der er moderat skadelig. Tak for svaret anyways :4thumbup:

  3. Alle har helt ret. Det er for kort tid siden blevet bevist at de fleste menneskers egen hormon produktion er størst sen eftermiddag af døgnet. Derfor er de fleste stærkere+kan presse sig selv længere senere på dagen end tidligt! Jeg træner personligt helst cardio morgen og tungt aften...

    Thomas :4thumbup:

  4. Hejsa...

    I forbindelse med at jeg arbejder som firefighter på Thule Air Base, har jeg et stort udvalg af amerikanske kostprodukter, at vælge imellem i den lokale BX! Ting som vidst ikke er på hylderne i dk. Jeg har overvejet at prøve nogle kapsler indeholdende bla. naturligt Ephedra og koffein. Ideen skulle være at jeg i kombination med hård regelmæssig træning, vil se hvad de kapsler kan gøre for mig i forbindelse med at cutte et "lag". Jeg har læst en del på nettet om de virkninger og bivirkninger sådanne kapsler kan have, i forbindelse med øget matabolisme og det der følger med! Jeg er derfor godt inde i farmakologien omkring stoffet, men vil lige høre om der er nogen herinde der har erfaringer med lign. Gode som dårlige!

    Mvh.

    Thomas :raisebrow:

  5. Glædelig jul til jer alle.

    Jeg må sige at det er virkeligt en flot respons der er på dette site.

    Mange tak for hjælpen gutter :4thumbup:

    Når det så er sagt må jeg sige at der er mange kloge hoveder herinde. Det er rigtigt godt men også lidt hurtigt i nogle tilfælde. Jeg kan jo godt se at svarene er bygget på at i ikke har set mig eller kender min træninggrad.

    Jeg kender efterhånden alle de nævnte øvelser og kører mange gode seje og vel kontrolerede maveøvelser. Min fedt procent ligger næsten fast på 13-15% alt efter årstiden.

    Jeg er klar over at den kan komme lavere ned, men venter lige et par måneder med den sidste del :cooldance:

    Min ambition er at se om jeg kan hæve dem lidt fra kroppen så de senere vil fremstå mere tydeligt. Jeg kører mave med vægt og uden og i alle tilfælde oppe, nede og lateralt.

    Jeg vil prøve at fortsætte som jeg gør og se hvad der kan gøres med de nævnte øvelser!

    Mange tak

    Thomas...

    :4mewantfood: :4mewantfood:

  6. Hej hej.

    Mit første indlæg her på siden....Yeah!

    Jeg har trænet i 3-4 år men først rigtigt målrettet de sidste 2 år.

    Det går fint og knokler videre. Jeg er 27 år, 183cm høj og vejer 80 kg.

    Mit spørgsmål er ang. nedre mavemuskler, altså under navlen og nedefter!

    Jeg vil gerne ramme dem med noget vægt for at få dem "frem"!

    Er efterhånden ok cuttet, men vil gerne have lidt størrelse på dem?

    Er der nogle gode forslag?

    Jeg får snart billede på min profil, men lige nu er de ikke komp. nok til denne side såå!

    Mvh. tfkg :4thumbup: