omeg@

Medlemmer
  • Posts

    517
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by omeg@

  1. Det er irriterende at folk har så dårlig holdning!

    Jeg elsker FUT, primært fordi at det er lønnet træning.... :smile: Fantastisk koncept!

    Ja, glæd dig!

    Hmm, det er svært at sige... Vil gerne være idræts BM, og så kan det godt være at jeg søger videre inden jeg når til HRU'en..

  2. I Sønderborg er der ikke særligt meget felttjeneste. Det kommer i Oksbøl. Idræt har vi også for lidt af, men der er ok træningsfaciliteter til brug i fritiden!

    På nogle punkter er jeg ret skuffet over niveauet, og det skyldes også at der starter folk som ikke engang har klaret optagelseskravene i Jontrup, pga. mangel på BM. Dog vil jeg sige at niveauet er højt i forhold til HBU'en, og man vælger jo selv hvem man vil snakke med.. Dem der gider, eller dem der ikke gider... :)

  3. Hey..

    Livet i Sønderborg er skønt, og meget afvekslende! Masser af seje folk omkring en, til at presse og motivere, og bestemt en anden instilling end den man oplever i HBU'en!

    Er PT på køreskole, som er 3 uger af de 4½ mnd. i Sønderborg, og det er et dejligt frirum, fra 10-12 t. militær tjeneste hver eneste dag.. :)

    Hvis du har nogle spørgsmål, så skyder du bare..

  4. Sidder i skrivende stund som PV (vagt), på Antvorskov kaserne.

    Har knoklet på jobbet som soldat siden 6 august, hvor jeg nu har været på Rex-tur og er blevet Husar. har fået en lejlighed sammen med min kæreste. Har prøvet at passe min træning såvidt det har været muligt.

    Jeg har siden november kæmpet for at få ordnet lejligheden, og har nedprioriteret logbogen, da jeg ikke har haft adgang til internet, og ikke altid har haft tid til at sidde foran computeren. Nu er min hverdag begyndt at se en smule normal ud igen, og jeg tager lige så stille og roligt fat igen - hvor jeg slap. Jeg har ferie i den kommende uge (uge 42), og det er en god mulighed for at vende tilbage til loggen!

    Fredag d. 19 og lørdag d. 20 skal jeg til AACC (Århus CoastZone Challenge), sammen med Peter, og jeg er så småt ved at være klar med de sidste småting.

  5. De befalingsmand der er tilknyttet min deling er jeg også godt tilfredse med: 1 premier løjtnant, 2 sergenter og en sergent elev. De er allesammen motiverede og kan også godt være med til at lave lidt sjov. Så det er helt perfekt.

    Lyder godt!

    Vi har to der skal på Officerskole nu, og så har vi 2-3 SG'er tilbage. Jeg kan også godt lidt min PL, og han virker som om at han har prøvet lidt af hvert. Vi har også en major, som har været jæger, så det kunne være at man skulle ha' en snak med ham.. :smile:

  6. Ja vi har haft instruktion i styrketræning og "alternativ musk" som de kalder det. Vi er blot blevet instruerede i øvelserne og har testet max i samtlige kerneøvelser, og ud fra det fået lavet et program vi skal følge.

    Og ja, de første to uger har været lange... Meget lange! Nu ved jeg ikke hvor meget jeres befalingsmænd går op i hygiejne og rengøring, men i Høvelte er de helt pjattede med at det hele bare skal "spille"... De betyder vi skal op kl 5 for at gøre rent, hvilket ikke er så fedt når man kom i seng kl 12.

    Men, men... Synes virkelig det er fedt. Det er helt vildt alle de ting man for sat for dagen og indlært. Du har det sikkert på samme måde.

    Jeg vil ikke sige at jeg fortryder at have valgt Livgarden, men føler godt jeg kunne undvære de sidste 4 måneder som vagtgående... Men tror nu det skal blive sjovt nok.

    Det er det samme hos os... Alt skal spille 100! Alt udstyr, skabe, hygiejne på stuen samt personlig hygiejne. Og så vil de jo også gerne ha' at vi træner i vores fritid :smile:

    Ja, man føler at man har været inde meget længe pga. alle de nye ting man har lært. Jeg kan virkelig godt lidt undervisningsmetoden, og synes også at jeg har været heldig mht. min DF og SG'er!

  7. Hehe, så gider jeg sq ikke skrive det i min log! :laugh:

    Det er identisk med HBU'en (standard!) hos os i GHR, og det er fedt at læse din beretning! :smile:

    Hvis du søger SG-skolen, så husk at meld dig til den kommende prøve - for derved at søge optagelse. Det er løb, skriftlig mat., eng., dan., psyk. samtale mm.

  8. Ok, så du har også haft et par lange uger :smile:

    Mange tak. Det var også en lækker følelse. Jeg tror ikke at der var nogle fra min (1. Deling) der løb over 3000 m., men der er nok også flere hernede som har løbet omkring de 3300 m. :smile:

    Har i også haft div. musk. test og sådan? Er det godt i Høvelte?

  9. Så er anden uge i militært regi overstået og jeg nyder weekenden.

    I første uge skulle vi løbe en coopertest, for at give instruktørerne en ide om vores formtilstand. Jeg løb 3740 m., og var en lille smule forbavset, da mine ben var godt ristede efter et par lange dage. Det skulle vise sig at jeg ikke var den eneste som undrede sig omkring min præstation, og det endte med at der var så meget tvivl blandt sergenterne at jeg blev bedt om at løbe igen. Jeg tog det ret personligt, og følte at de regnede mig for en åndsvag løgner (selvom der havde været kontrol på løbet). Fem dage efter skulle jeg så igen ud at løbe, og denne gang var det kun mig og en sergent. Jeg havde grublet meget over det siden jeg blev bedt om at løbe igen, netop fordi at jeg hader at folk er så...... (jantelov, jalousi, små). Selvom jeg sjældent har mangler tiltro til mig selv og mine evner stod jeg med en dårlig følelse i maven, lige inden jeg skulle ud og løbe. Jeg ville gøre det bedre end sidst, bla. for at sætte SG'erne på plads, og vise hvad jeg kan. Efter 12 min. i smertehelvede - igen - stod jeg 80 m. længere fremme, end på den sidste cooper, og havde dermed løbet 3820 m. Ikke længere så meget tvivl omkring kompagniets hurtigste rekrut! :devil:

    Ud over den irriterende episode har alt været godt, spændende og lærerigt! Der er meget at lære, og selvom at jeg prøver at gøre alt efter bedste evne laver jeg stadig småfejl som irriterer mig lidt... Men jeg arbejder hårdt og ved at jeg nok skal blive en god soldat.

    I morgen skal jeg ud og løbe langt, og mandag skal jeg ud og skyde med skarpt for første gang. Det bliver endnu en fed uge på Antvorskov, og jeg glæder mig til at bliver bedre, hurtigere og stærkere! :shades:

  10. Efter en arbejdsuge på noget der ligner 80 t. var jeg godt bumpet da jeg i fredags vendte snuden hjemad.. :smile:

    Det har dog været en fantastisk uge på mange måder, da det både er det første skridt på vej mod en drøm, og samtidigt et fantastisk miljø med mange engagerede og dedikerede mennesker. Almindelig træning har været en smule forsømt, men har knoklet rundt på så mange andre måder og har bestemt ikke formnedgang! :tongue:

    Tager ned på kasernen igen i aften, for at få klargjort mig selv og mit udstyr til næste uges prøvelser (det skal jo spille 100 - som vi siger :smile:). Det kan være at der falder en røver af når jeg får tid, og det kan godt lade sig gøre her i den kommende uge, da arbejdstiden bliver nedsat med omkring 50 % :laugh:

  11. Jeg er frisk på Raid 450 :smile: Det lyder som et virkeligt hårdt løb. Det kommer til at kræve en solid forberedelse.

    Velkommen hjem!

    Lyder godt! Vi skal forresten lige ha' snakket sammen omkring ÅCC, sammen med Hechmann, omkring træning og vores forventninger/mål mm.

    Håber at vi lige kan finde en dag i næste uge! :smile:

  12. Træning søndag d. 5/8 2007:

    Løb:

    5,85 km. - Opvarmning: Niveau 1 og 2, tempotur: niveau 3 og 4.

    I morgen er det første dag på HBU, så opdateringen af loggen vil primært komme til at foregå i weekenderne fremover. Det bliver fedt at komme i gang! :superman:

  13. Træning fredag d. 3/8 2007:

    MTB:

    40 km. - Niveau 1-4, god tur.

    Styrketræning:

    3 x 10 Chinups

    3 x 20 Pushups

    3 x 20 Situps

    3 x 20 Rygbøjninger

    2 x Ankeløvelse

    Jeg har lige sat mig et mål der hedder: Raid 450 i 2008/2009. Det vil kræve en del adventure race erfaring og er vil derfor fungerer som en god drivkraft for mig. Jeg har et løb i år, nemlig Århus CoastZone Challenge, og jeg vil se om jeg ikke kan få det til at passe med et lille løb udover dette i 2007. I 2008, frem mod Raid 450, skal jeg med til så mange løb som muligt for at få den nødvendige erfaring. I år var der kun et enkelt hold der nåede 72 t. tidsgrænsen, og det er også derfor at jeg har skrevet 2008/2009, da mine forberedelser virkelig skal være i top. Lige nu er jeg tilknyttet Team Hechmann og skal til ÅCC race sammen med Claus Hechmann og Peter Andersen. I forbindelse med Raid 450 kan det kan godt være at jeg skal finde et andet hold, som har det samme mål som mig, medmindre de deler drømmen. Vi skal ha' holdt et møde efter sommerferien og derefter kan jeg få en lidt bedre ide om hvor jeg står. :smile:

  14. Træning torsdag d. 2/8 2007:

    MTB:

    40 km. - Niveau 2-4, strid modvind!

    Beachvolley:

    Linkede op med tre mand fra mit gamle idrætshold - fra gym. - for at spille lidt beachvolley i det gode vejr. Det blev til at par timer med bold og røverhistorier.

  15. Thnx, man!

    Jeg tager så mange jeg kan i hvert sæt, og holder så kort pause jeg kan. Dvs. at jeg typisk tager 10-12 stykker i første sæt og 4-8 i sættene derefter. Ideén er at gennemføre hurtigst muligt, så i princippet kan man tage 1 pullup ad gangen. :cool:

    Ok..

    Jeg bliver helt tændt på at prøve at køre et par af de crossfit øvelser! :smile:

  16. Fede billeder! :w00t:

    Hvordan var temperaturen?

    Tak, jeg har mange flere, men har valgt lidt blandet..

    Det var meget blandet.. Nogle dage kunne man godt gå i t-shirt, hvor man andre dage var nødt til at ha' både fleece og skaljakke på. Ved kysten er der meget kraftig vind, og i højlandet er det blandingsvejr ligesom i bjerge (kan skifte lynhurtigt). :smile:

  17. På den igen...!!!

    Efter først at have reddet mig en gang hold i nakken, som skulle fikses, og derefter at have lagt mig med psyko-forkølelse er krigeren ved at være på benene igen:

    Dagens Crossfit:

    800m løb (3min)

    40 L-sit pullups (thick bar)

    800m løb (3min 10 sek)

    40 strict pullups (thick bar)

    800m løb (3min 15sek)

    40 kipping pullups (i ringe)

    400m løb (1min 40sek)

    40 ringdips

    Samlet tid: 32min :crazy:

    Nasty WOD men kroppen skulle jo også straffes efter at have ligget brak i et par dage.

    På den civile side kan jeg meddele at krigeren er blevet "tilbudt" en studieplads ved Institut for Idræt med start 20. august. Det bliver superfedt :4thumbup:

    Damn et vildt træningspas! :devil:

    Hvordan deler du dine pullups op? Hvis du da overhovedet splitter dem... :blink:

    Tillykke med optagelsen!