energidepot

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by energidepot

  1. Lige et andet spørgsmål også, skal man give sig max når man løber interval?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Nej, der står også opgivet en løbehastighed for intervallerne, så det er selvfølgelig den hastighed, du skal løbe med. :smile:

    At løbe 5.40 pr. km betyder blot at en km tager 5.40 min hvilket svarer til 11,1 km/t. Omregnes ved at regne om til m/sek (1000m/(5.4*6o)) og derefter gange med 3,6 for at få km/t.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ikke helt korrekt. 5.40 min er lig med 5x60+40sek=340sek ikke 5,4x60sek=324sek, så en kilometertid på 5.40 svarer cirka til 10,6 km/t. :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Både og.....når der står 5.40 min må det være 40 hundrede-dele af et minut og så holder formlen stik. Ellers burde der vel stå 5min 40 sek, og så har du da fuldstændig ret :4smartass:

  2. Hej tutifruti

    At løbe 5.40 pr. km betyder blot at en km tager 5.40 min hvilket svarer til 11,1 km/t. Omregnes ved at regne om til m/sek (1000m/(5.4*6o)) og derefter gange med 3,6 for at få km/t.

    Når der står 3*300m med 5.40 min pr. km må det absoult være hastigheden ved jogging. Normalt siger man at man løber så hurtigt man kan i intervallerne og efterfølger med rolig jogging i den halve tid af intervallet. Eks. 2min for fulde gardiner og 1 min jogging og forfra igen. Nu står der 3*300 m derfor kan du evt. løbe stærkt 300m, jogge 300m og forfra. Det er ikke så belastende som det andet da man vil komme til at jogge i længere tid end man løber stærkt. Du kan evt. starte med det og senere skifte så du kun jogger lige så lang tid som det tager at spurte et interval. Senere kan du så gøre det med at "pauserne" er den have tid at intervallerne.

    Og jeg vil holde med vedkommende som siger at intervaltræning er vejen frem. Ligeledes kan du løbe de 5km så hurtigt som muligt.

    No Pain, No Gain

  3. Kan det gå an at købe sin racer cykel i Tyskland. Selvfølgelig tænker jeg på om der også kan spares kroner. I så fald hvor ville det være muligt uden at blive snydt??

      :nissetunge::newyear:

    Mon ikke der er nogen der kan hjælpe???

    <{POST_SNAPBACK}>

    jeg ved ikke hvor meget der er at sparer men der er i hvert tilfælde noget at spare ved at købe i Tyskland. Et forslag er www.canyon.de som sender cyklen efter at du har sendt dine mål (skridtlængde o.s.v.)

  4. Hvis man skal have en fedt-%-værdi som kan bruges til noget så er man nød til at foretage målingen på samme tidspunkt af dagen hver gang og så har man en rettesnor for om værdien går op eller ned. Hvor nøjagtig målingen er ved jeg ikke men jeg ved at det ikke er ligegyldigt hvor meget vand du har i kroppen. Jo mere vand jo lavere fedt-%. Hvis du omvendt måler lige efter et træningspas hvor man har svedt meget er værdien højere. Derfor mener jeg at det vil være en god idé at måle sig på samme tid om morgenen inden man begynder med div. måltider.

  5. Hej MRB

    Havde jeg vidst at du efter > 1000 indlæg ikke fatter ironi, så havde jeg selvfølgelig formuleret mig lidt anderledes.

    Men  "by the way" så har jeg et smith stativ til salg :4thumbup:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvis du er ude på at sælge en gang ragelse, så er du i det forkerte forum. Hvis det var en joke, så vil jeg fortælle dig, eftersom du er ny her, at ironi bliver en del mere kompliceret på tekst end i tale eftersom der ikke er noget kropssprog. Jeg kan umuligt læse dine tanker, men kun forholde mig til det, du skriver, og det er ikke ligefrem fordi der står ironi skrevet med fed skrift over dit indlæg.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hej igen

    Nu er det ikke fordi jeg gider at bruge ret meget mere tid på det her men mit indlæg var hverken ment som en joke eller for at sælge noget ragelse. Det var pkt. 1 for at anerkende JB´s rum og pkt. 2 for at tilbyde JB et stykke udstyr til hans rum. Tilbudet kan JB jo tage som han vil men jeg kan ikke tro at han er blevet fornærmet over det lige som du tilsyneladende er. Når du er mere til et powerrack end smith-stativ så er det helt fint med mig. Og med hensyn til mit synspunkt ang. pladsen som et powerrack optager så er det ud fra de erfaringer jeg har med h.h.v det ene og det andet. Smith-stativet stammer fra det træningsrum hvor jeg bruger en del tid. For noget tid siden blev det erstattet af et powerrack (det er derfor jeg har det nu) og det er egentlig også udemærket men godt nok fylder det ikke ret meget m2-mæssigt på gulvet men problemet er at det fylder hele vejen op til loftet stort set og det kan godt være et problem hvis man skal rundt omkring med en vægtstang i et rum som ikke er for stort i forvejen.

    Men hensyn til ironi så er det vel lidt derfor at der findes smilies (der var vist en efter teksten i mit første indlæg........og jo du har ret , det her er kun mit 3. indlæg mod dine >1000) Vi skal jo alle sammen starte et sted inden vi bliver så skrappe som dig.

  6. Fedt træningsrum du har fået banket op. Så mangler bare lige et smith-stativ. Et i prof-udgave efter som det ser ud til at du er kvalitetsbevidst, som f.eks. STI (svenske kvalitet) .......Hov forresten, sådan et har jeg da til salg  :smile:

    Et power-rack tager alt for meget plads...by the way

    <{POST_SNAPBACK}>

    Sikken en tilfældighed! Du har tilfældigvis et Smith-stativ til salg og tilfældigvis er dit første indlæg her på MOL et, hvor du siger at J.B. da skal bruge et Smith-stativ!

    Et Smith-stativ er noget værre lort i forhold til et power-rack... by the way.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hej MRB

    Havde jeg vidst at du efter > 1000 indlæg ikke fatter ironi, så havde jeg selvfølgelig formuleret mig lidt anderledes.

    Men "by the way" så har jeg et smith stativ til salg :4thumbup:

  7. Fedt træningsrum du har fået banket op. Så mangler bare lige et smith-stativ. Et i prof-udgave efter som det ser ud til at du er kvalitetsbevidst, som f.eks. STI (svenske kvalitet) .......Hov forresten, sådan et har jeg da til salg :smile:

    Et power-rack tager alt for meget plads...by the way