BuildingMe

Medlemmer
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BuildingMe

  1. BuildingMe/Houston >> ja, du kommer da bare og hilser på :smile:

    Er lidt nysgerrig efter hvordan du bygger programmet op:

    Er det med vilje du bygger programmet op så du specifikt ved på sekundet hvad du skal gøre?

    Det giver dig jo ikke mange "friheder" til at ændre programmet efter folk?

    Hvad hvis der sker noget uforudset? Hvordan kan du så køre videre?

    Har du ikke intensitetsangivelser med?

    Det er jo trods alt det der fortæller hvordan du bygger timen op?

    Ellers ser det jo fint ud - meget detaljeret :smile:

    Ja, det jeg gengav her var mit "cheatsheet" som jeg har med ved cyklen, for at huske det hele ... og ja, det er jo ret detaljeret, og "stramt" som du også siger - Men det er naturligvis med vilje ; ) De angivelser du ser er highlights i musikken, som giver et naturligt skift, og ved at ramme taktslaget så præcist som muligt giver det lige den ekstra "go" i deltagerne (set i forhold til intervaller, der går mere på tidsintervaller).

    Det er helt sandt at det lægger nogle begrænsninger på ændringer og uforudsete hændelser på timen. Men der er masser af plads til korrektion netop fordi jeg har skrevet tidsangivelserne ned, og så bare kan rykke videre til det næste. Min oplevelse er, at medmindre man selv stopper op og gør opmærksom på at man lige missede en timing, og blev forskudt 8-16 taktslag, så er der ingen der opdager det. :)

    Jeg tror også, at jeg gør det sådan fordi jeg godt kan lide "koregrafien" i spinning, ikke at det viste eksempel er kompliceret. Men selve det at skiftene sker i harmoni med musikken, og at det er de "rigtige" skift - dem der passer til musikken, giver mig en god fornemmelse af flow, og som nævnt energiboost.

    Intensitetsangivelserne har jeg ikke skrevet ned på cheatsheetet, programmet er ved undfangelsen sat sammen så det passer til det niveau timen undervises på. Jeg forsøger så at kommunikere intensitetsstyring verbalt, dels gennem stemmestyring og ordvalg. Den fysiologiskeskala/intensitetskalen som ellers anvendes i fitnessdk, er ikke hængt op hos os endnu, derfor kan det være svært at henvise til den i timen, men det sker også, at jeg alligevel anvender den som referenceramme på timen. Dertil kommer at jeg tager min egen medicin, og kører selv med på det hele, og kan udfra min sunde foruft og mit pulsur også justere intensiteten, så vi dels holder træningen sund og god, og dels overholder de begrænsinger som vi er underlagt.

    Jeg har desuden en cykel stående i stuen, så jeg kan prøve serierne af når jeg laver dem - man er vel engageret ; )

    - dog er jeg jo stadig rookie og jeg er bare ved at lære det hele ... jeg har ikke mere end 25-30 timer på bagen ; )

  2. Søde venner, fortsæt I endelig med at skrive jeres transportcykling ned - det pynter jo altsammen :laugh:

    Lyder iøvrigt som en god spinningtime du havde - wish to elaborate??

    Hej Spock ... nu er det vist også tid til at jeg får hilst på ... så jeg må hellere finde en dag snart, hvor jeg kan komme og prøve en af dine timer ... jeg har jo efterhånden en del gange fået anbefalet dig ... og det skader jo heller ikke at hente ny inspiration ; )

    Jeg skal nok hilse på, så du ved at jeg har været der.

    Mht. til den time som Vivsen talte om, så vil jeg lade hende selv forklare hvad det var der virkede for hende ... men jeg vil da gerne smide programmet op her, det ser man nemlig alt for sjældent at instruktører gør.

    8 min opvarm - Gone Going / Welcome to the jungle

    4:17 - Amy Winehouse - You Know I'm No Good

    MT/ MTstå - 0:00/0:51 1:16/1:54 2:31/3:08 3:45/END

    6:33 - Benni Bennassi - Satisfaction (Club Mix)

    DT/ ETståSadel - 0:00/1:11 1:40/2:52 3:06/3:49 4:17/4:46 5:30/END

    7:37 - Trentemøller - Yoshimoto - Do What U

    ET/ETståSadel - 1:2:3:2

    3:12 - Rabbit Run (from the "8 Mile" soundtrack)

    Bakke - ET Stående / mere belastning på efter 40 og hvert 30. (END 3:04)

    3:37 - Roxanne - live version

    MT/stå MT - 0:00/0:57 1:26/2:03 2:31/ END 3:30

    11:36 - Remix-(Techno Dance Rave) u2 - where the streets have no names

    ET /ET stå - 1:2:3:3:2:1

    7:42 - Royksop -What Else is There (Trentemoller Remix)

    DT/tung enkelttakt 2:2:2:2

    Cool Down: Blue foundation - Hollywood/Rolling Stones - Angie

    Mvh. Houston

  3. Well, så var det at jeg var lidt halvnegativ, da spinning skulle starte, men IV viste vejen - og det endte med een af de fedeste spinningtimer jeg har deltaget i i meget lang tid Houston ! TAK !!!

    Det var så lidt og selv tak Vivsen - det blev faktisk en rigtig god time, jeg er bare ked af at jeg ikke fik snakket lidt mere med dig, for jeg kunne jo godt fornemme at du var lidt oppe at støde, da vi skulle til at igang ; ) ... men her var forklaringen ; ) Jeg glæder mig til at se dig i salen igen!

  4. spinning basis – v/Houston (aka HW4/BuildingMe)

    spinning øvet – v/Houston

    Målet var at køre med snit på 146 …. Og ikke komme over 160 …. Må siges at være lykkes meget godt : )

    Houston er en rå usleben instruktør – og jeg har taget tilløb et par gange, men 3. gang skulle være lykkens gang.

    Houston, jeg ved du læser med, og du ved at dobbelttakt ikke er mig – mine fede lår og korte ben kan og vil ikke ! men alt andet var som vi siger i Jylland ”ikke så ringe endda” …. En mikrofon der virker (men hvor tit gør de lige det i fit.dk??) så kommer du et stort skridt op, så kan man høre, hvad du siger ; ) - ikke at jeg hører efter, men….!!

    Et par lange ”mentaltræningsintervaller” , tuuuung kørsel, og en del landevejskørsel – det er det, vi godt ka’ li’ !

    Houston, du skal ikke sammenligne dig selv med garvede instruktører som KG – vist er du ikke på det niveau – men du kommer der ! no doubt ! Du har jo i hvert fald opnået noget, som KG vist kun har hørt fra mig en gang eller 3 på over 1 år……piveri over mega-doms !!

    /Vivs

    (og så tror jeg at jeg går tilbage til opdatering pr. træning, det her tager sq for lang tid.....)

    Hej Vivsen ... ja, gu læser jeg med ; ) Specielt hvis du sender mig en sms hvori der står - Så er loggen opdateret ; )

    Nu ved jeg jo efterhånden, at du er en kræsen dame, og derfor er jeg jo kun mere end glad for din positive feedback. Og at du ikke er så glad for dobbelttakten, kan jeg jo godt følge ... jeg tror det er en brist fra min egen spinning-"barndom" i hard work, hvor jeg har lært at køre sådan - og elske det ; ) ...

    Det med microfonen, det var lidt uheldigt ... men så fik jeg da prøvet at køre uden ; ) ... og fandt ud af at jeg skal råbe meget højere - eller skrue ned for musikken ; )

    Og nej, jeg vil bestemt heller ikke sammenligne mig med KG, eller nogen anden instruktør for den sags skyld - jeg håber da på at udvikle min helt egen stil ; ) - min kommentar efter timen var mere møntet personligt på dig, fordi jeg ved at du elsker hans timer : )

    Godt kørt! Håber at se dig og jesper igen en gang : )

    /houston

  5. Hov ... jeg skal nok lige huske at nævne at jeg ikke ønsker at udsætte mine spinnere - eller mig selv for den sags skyld, for unødig smerte eller fare - så helst ikke nogen af de der dumme lege - I ved nok ; )

    Og så lige for at sætte gang i fantasien hos jer, så kan jeg give mit bud på en sjov leg:

    Spejderleg

    Musik: Tjenesten - Spejder

    En leg som dybest set går ud på at skifte positioner på cyklen, mens man holder tempoet. Det snilde består i at musiken har en sjov tekst, som bringer et smil frem hos deltagerne, og legen består i at hver gang der bliver sagt/sunget "spejder" så skifter man position. Det sker 16-17 gange på under 4 minutter ... og enkelte steder går det ret hurtigt. Den enkle version er skift mellem siddende og stående ... men mens jeg sidder her og skriver om den, indser jeg at den jo sagtens kan udviddes til en mere kompleks koregrafi.

    Den har kun vist sig at være en succes, som kan måles i de smilende ansigter mens legen står på.

    Godt ... SÅ er der jeres tur ...

  6. Så sidder man her en tirsdag aften og laver program til morgenens basistime ... og så finder jeg på at jeg gerne vil lave en leg til at slutte af på, så medlemmerne får et lille smil på læben og går derfra med en god følelse - ud over den man får af at have trænet godt, naturligvis ; )

    Jeg kigger i "værktøjskassen", og synes at jeg har leget de lege jeg bedst selv kan lide et antal gange nu, og har lyst til at prøve noget nyt ... men så slår det mig ... Jeg vil da opbygge et helt arsenal af lege netop til denne situation, og jeg vil bede MOLboerne om at hjælpe mig : )

    Så denne gang henvender jeg mig for at høre om de "lege" I selv har prøvet, hvad end det er som instruktører eller "ofre" ; ) - og som I synes har været gode (- helst fantastiske).

    På forhånd tak!

  7. Kære alle jer der har skrevet i denne tråd med råd og tips til, hvilke instruktører jeg skulle prøve af ...

    Så skete det ... jeg blev færdig på instruktørskolen, fik job i Fitnessdk Sydhavnen og har idag kørt mine første to rigtige timer, en basis og en øvet! Og tro mig når jeg siger det, jeres hjælp har virkelig været stor. Jeg fik set og lært en hel masse af de instruktører I har anbefalet. Så mange mange mange tak for jeres uvurderlige hjælp!

    Når jeg ovenover skriver "rigtige timer" så er det fordi, Sydhavnen åbnede igår (lørdag) og jeg faktisk fik noget af en ilddåb, da jeg i sidste øjeblik, blev kaldt ind til at åbne et 2 timers 80'er event, som blev afholdt i forbindelse med at der var åbent hus.

    Skulle I føle trang til at tjekke mig ud, og se om jeg virkeligt også har evnet at få noget konstruktivt ud af at lure på stjernerne, så er I altid mere end velkomne ... men vær blid ved mig ... jeg er trods alt rookie ; )

    Jeg kører onsdage kl. 6:30 og søndage kl. 10 og 11 i det overlækre spritnye Fitnessdk Sydhavnen.

    Endnu en gang stor tak!

    BuildingMe - aka Houston

  8. Arbejder du for JyllandsPosten BuildingMe? :tongue:

    Linket virker ikke ;-) Men det er vist denne tråd, der er tale om:

    http://www.motion-online.dk/fora/index.php...mp;#entry939076

    Ligner forresten en tråd jeg må se lidt nærmere på

    Nej ... men meget tæt på ... arbejder i nabobygningen på Kgs Nytorv ; ) ... og snart også i Fitnessdk Sydhavnen ... så det kan jo være vi ses der Candygirl ; )

    Tak for rettelsen ... det gik vist lidt galt med det link ; )

  9. Er der nogen af jer der er gået fra en spinning time og tænkt at det bare var knald-godt?? :4thumbup:

    I så fald vil jeg meget gerne vide hvorfor, hvad og hvordan denne time var så god..?

    Er igang med uddannelsen som instruktør og jeg vil jo selvfølgelig blive den bedste af alle :laugh:

    Så hit me med de bedste timer i har så jeg kan lave en god kombination til alle spinnegalde folk derude :cool:

    Nu er jeg selv lige blevet færdig som instruktør, og jeg havde samme ønske om at researche hvad jeg skulle blive god til, for at blive en god instruktør. Så jeg sprugte herinde hvem der var de gode instruktører og hvad det var, der var godt ved dem, og fik en masse gode svar - og så tog jeg ud og kørte med de fleste af dem jeg fik anbefalet, for selv at mærke på egen krop, hvad det var de kunne.

    Jeg har ikke kørt min første time endnu ... det sker først d. 15. april, men jeg har da bestemt lært en god del tricks, som jeg vil arbejde med ...

    Du kan læse tråden her:

    Tour de Instruktør

  10. Som Gregers nævner, handler det vel mest om din evne til at restituere ... AT træning er et kapitel for sig selv, og da jeg jo har læst nogle dine indlæg tidligere, går jeg ikke ud fra at du specifikt havde tænkt dig at træne denne tærskel - men at du bare gerne vil spinne ... så det svarer jeg udfra, selvom du naturligvis bare skal rette mig hvis jeg tager fejl ...

    På Instruktørskolen hedder teorien at basistimer kan man træne optil 6 gange om ugen - på disse timer skal vi helst ligge på et gennemsnit på 5/6 og ikke nå op over skala 7 (76-82% af HRmax). For øvettimerne hedder den også op til 6 gange om ugen og et gennemsnit på skala 7 og ikke over skala 9 (88-96% af HRmax) og på elitetimerne hedder den op til 4 gange om ugen, og et gennemsnit for timen på skala 8 (82-88% HRmax) og så går vi jo hele vejen op til skala 10 : )

    ... mælkesyre tolereance træning er på skala 9 og mælkesyreproducerende træning er på skala 10

  11. Jeg har også købt en drikkedunk, men syntes godt nok det er svært, at få nok vand ud af den, hurtigt nok... man kan jo ikke trække vejret samtidigt :cry:

    Så jeg har både en ½ l flaske med og en dunk med... nogen med et bedre alternativ?

    Ja da ... TO drikkedunke : D ... og kun vand i dem ... ikke de dersens energidrikke ... ; )

    Med lidt teknik er det også muligt at trække vejret, drikke og bevare koncentrationen - tricket er at man ikke skal indtage store mængder vand på en gang, men små tryk på flasken afløst af vejrtrækning. For at have fri passage for luften, holdes hovedet i normal køreposition (blikket lige frem og halsen en lille smule fremadstrakt!), mens flasken nærmest vendes på hovedet og mundstykket føres ind fra siden - grebet kan så f.eks.være om flasken midte, hvor det er lettest at trykke den sammen...

    Et billede siger mere end 1000 ord siger man ... men det billede jeg kunne finde, siger desværre kun ca. halvdelen, men det viser da hvad jeg mener med flasken på hovedet ...

    God fornøjelse i spinningsalene : )

    post-7209-1175279330_thumb.jpg

  12. Jeg kender ikke helt den model du henviser til, men min erfaring siger at Nike, er ret gode til det med cykelshorts - dem jeg har er ihvertfald helt fine, og puden er kanon og godt gennemtestet til 5 timers marathon.

    Mht blusen så er det sikkert helt fint ... som jeg ser det er det vigtigste at den er "svedtransporterende" for mig betyder det ... ikke lavet af bomuld. Og du vil nok hurtigt opdage at en enkelt trøje er mere end rigeligt ... der bliver varmt i sådan en spinningsal!!!!

    Folk spinner i alt fra bomuldst-shirts (!!! men hvorfor dog !!!) og til teamtrøjer fra proholdene eller egen cykelklub, så vær ikke bage for at du "skinner" for meget igennem.

    Der er en ting du ikke nævner at du har med, og det er for mig nok det vigtigste at have med ... drikkedunke ... til en times spin, kan du beregne at skulle indtage ca. 1 liter vand undervejs - og her er det altså ret så rart at have en god dunk ... og ikke bare to halvliters flasker med skruelåg ... invester 25 kr i en ordentlig dunk ... den kan du sikkert købe 'on location' i dit center...

    Held og lykke med spinningen!

  13. ØV ØV ØV ... er blevet forhindret i at deltage d. 20 ... der kommer lige en uudskydelig sverigestur i vejen ...

    Men jeg ønsker alle jer andre en super tur og et godt træf !!!!

    Deltagerliste 20. januar kbh området:

    Ulrik (undervise)

    Vivs (deltage)

    Golden aka Maria (deltage)

    Spock (undervise)

    Arne(Whatever)

    Mettehelena aka Mette (whatever)

    Gregers (deltage)

    BodyBike Padawan aka. Kenneth M ( Deltage/undervise)

    Cyclingspinner aka. Jeanette (undervise/deltage)

    Creole (undervise/deltage)

    caNInen (osv)

    Podz aka Ravn (Deltager)

    MarianneB (deltager)

    b.bike aka Kristian T(undervise/deltage)

    Niske

    Kenn(klar)

    Squat-tøsen aka. Pernille (deltager)

    Tantor aka Jens (Deltager)

    Cykelsmølfen (deltager)

    Maxiboi (deltager)

    coachmichael AKA Michael (deltager)

  14. Så har jeg fået prøvet en del flere instruktører af, og herunder en del af de som er blevet anbefalet her.

    Så lad os se hvem jeg lige kan nå at nævne før jeg skal se at komme videre ...

    Kim Greisen - Bestemt den instruktør, som ser ud til at træde hårdest i pedalerne - og bestemt også ham der ser mest ud som om han har naturlig coke i årerne. Hårde seje timer med forståelige intervaller, og lange musiknumre det tæller rigtigt godt hos mig, og jeg forstår udemærket at nogle af jer har anbefalet ham. Jeg tager en tur mere med ham tirsdag eftermiddag i Falkoner!

    Kristian Rønne - Han kører egentligt slet ikke pt. men jeg var heldig nok at fange et spinningevent på Ro's Torv, hvor Kristian gav den gas i tretimer, med et mindre udstyrsstykke bestående af parykker, masker og cykelhjelm - virkelig en underholdende fyr, og selvom man ikke skal skue grisen blot på dens fest-hår så, skal vil jeg bestemt møde op til hans timer hvis han, som han bebudede, kommer og tager timer på falkoner.

    Så kan jeg ikke lige nå flere lige nu ...

    Men jeg vender straks tilbage når jeg har en ledig stund ... og jeg prøver Adelgade for første gang imorgen, hvor der står Kim Sjøberg på to timer ; )

    Jeg håber også at I andre vil anbefale flere instruktører, da jeg ellers nok snart løber tør for folk at prøve af ...

  15. Opdateret pr. 29.11.2006 med 10 nye events : )

    -------------------------------

    Event titel: Cykel I - Ønskeevent

    Dato og sted: Søndag den 7. december kl. 17.25-18.20, SATS - Brønshøj

    Instruktør(er): Lea Ising

    Link: http://www.sats.com/centre_da/center_brons...event_cykel.htm

    -------------------------------

    Event titel: Cykling II event, "Sange du elsker at hade

    Dato og sted: Lørdag den 9. december kl. 09.30-10.55, SATS - Brønshøj

    Instruktør(er): Maria Øien og Sofie Lange

    Link: http://www.sats.com/centre_da/center_brons...ent_diverse.htm

    -------------------------------

    Event titel: Jule Marathon

    Dato og sted: 9.december 2006 kl.?? - Sportsclub Allerød

    Instruktør(er): Peter

    Link: http://www.spinning-world.biz/internationa...p?aftalerid=125

    -------------------------------

    Event titel: Midnight spinning for de seje.

    Dato og sted: Lørdag 11. december 2006 kl 20-08 - Fitnessdk - Odense

    Instruktør(er): ikke oplyst

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/620

    -------------------------------

    Event titel: Julemarathon spinning

    Dato og sted: Lørdag den 16. december kl. 9.00 - 13.00. - Fitnessdk, Tønder

    Instruktør(er): 4 instruktører / ej oplyst hvem

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/629

    -------------------------------

    Event titel: Spinnermarathon

    Dato og sted: Lørdag den 16. december kl. 09.00-12.00, Fitnessdk - Falkoner

    Instruktør(er): Ej oplyst

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/652

    -------------------------------

    Event titel: Julespinning

    Dato og sted: Lørdag den 23. december fra kl. 10-12, Fitnessdk - Ro's Torv

    Instruktør(er): Johny

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/619

    -------------------------------

    Event titel: Jule-Spinner

    Dato og sted: Søndag den 24. december kl. 9.00-11.00, Fitnessdk - Falkoner

    Instruktør(er): Ej oplyst

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/652

    -------------------------------

    Event titel: Cykling med julemanden

    Dato og sted: 24. december kl. 10 - SATS - Søborg

    Instruktør(er): Santa Jappe

    Link: http://www.sats.com/centre_da/centre_events_da.htm

    -------------------------------

    Event titel: Jule Spinn

    Dato og sted: D.24. december 2006 kl.10-12, Sportsclub Allerød

    Instruktør(er): Jimmy Trolle

    Link: http://www.spinning-world.biz/internationa...p?aftalerid=126

    -------------------------------

    Event titel: Julespin ved julemand Jepsen

    Dato og sted: Tirsdag 26. december kl. 10-12, Fitnessdk - Svendborg

    Instruktør(er): julemand Jepsen

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/649

    -------------------------------

    Event titel: Nytårs-Spinner

    Dato og sted: Søndag den 31. december kl. 10.00-12.00, Fitnessdk - Falkoner

    Instruktør(er): Benjamin Owe

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/652

    -------------------------------

    Event titel: Nytårs cykling Team Teach

    Dato og sted: 31. december kl. 10-12 - SATS - Søborg

    Instruktør(er):

    Link: http://www.sats.com/centre_da/centre_events_da.htm

    -------------------------------

    Event titel: Nytårs-spin

    Dato og sted: Søndag 31. december kl. 10–11, Fitnessdk - Svendborg

    Instruktør(er): Mette N

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/649

    -------------------------------

    Event titel: ChampagneSpinn

    Dato og sted: D.31.december 2006 kl.10.30 - 12.00, Sportsclub Allerød

    Instruktør(er): Claus Jørgensen

    Link: http://www.spinning-world.biz/internationa...p?aftalerid=127

    -------------------------------

    Event titel: MOL-spinningtræf, Del II

    Dato og sted: 20. januar 2007 - kbh området (tid og sted under stadig udarbejdelse

    Instruktør(er): Ikke fast besluttet

    Link: http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=34972

    -------------------------------

    Event titel: 24 Timers Spinning Marathon / BørnecancerFonden

    Dato og sted: 10-11 februar 2007, Lørdag kl 12 - Søndag kl 12, Slangerup

    Instruktør(er): Jimmy Trolle, Elizabeth Hoffmann, Nancy Hasselbaink, Luca Prota, Henrik Withen, Anette Berg, Peter Alminde, Peter Andreasen, Mårten Lerner, Claus Jørgensen, Chris MacDonald, Christina Peick, Jacob Elkjær, Brian Overkær, Kim Greisen, Lasse Träff, Fnuggi og Bubber

    Link: http://www.spinning-world.biz/cancer/

    -------------------------------

    Event titel:

    Dato og sted:

    Instruktør(er):

    Link:

    -------------------------------

  16. Opdateret pr. 22.11.2006

    -------------------------------

    Event titel: Musik Quiz Spinner

    Dato og sted: Lørdag den 25. november 2006 kl. 10.00 – 12.00, Fitnessdk, Nørebro

    Instruktør(er): Benjamin Owe

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/605

    -------------------------------

    Event titel: Total Dance - Spinning

    Dato og sted: Søndag den 26. november kl. 11.00 - 13.00, Fitnessdk, Tønder

    Instruktør(er): 2 instruktører / ej oplyst hvem

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/629

    -------------------------------

    Event titel: Jule Marathon

    Dato og sted: 9.december 2006 kl.?? - Sportsclub Allerød

    Instruktør(er): Peter

    Link: http://www.spinning-world.biz/internationa...p?aftalerid=125

    -------------------------------

    Event titel: Midnight spinning for de seje.

    Dato og sted: Lørdag 11. december 2006 kl 20-08 - Fitnessdk - Odense

    Instruktør(er): ikke oplyst

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/620

    -------------------------------

    Event titel: Julemarathon spinning

    Dato og sted: Lørdag den 16. december kl. 9.00 - 13.00. - Fitnessdk, Tønder

    Instruktør(er): 4 instruktører / ej oplyst hvem

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/629

    -------------------------------

    Event titel: Jule Spinn

    Dato og sted: D.24. december 2006 kl.10-12, Sportsclub Allerød

    Instruktør(er): Jimmy Trolle

    Link: http://www.spinning-world.biz/internationa...p?aftalerid=126

    -------------------------------

    Event titel: ChampagneSpinn

    Dato og sted: D.31.december 2006 kl.10.30 - 12.00, Sportsclub Allerød

    Instruktør(er): Claus Jørgensen

    Link: http://www.spinning-world.biz/internationa...p?aftalerid=127

    -------------------------------

    Event titel: MOL-spinningtræf, Del II

    Dato og sted: 20. januar 2007 - kbh området (tid og sted under stadig udarbejdelse

    Instruktør(er): Ikke fast besluttet

    Link: http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=34972

    -------------------------------

    Event titel: 24 Timers Spinning Marathon / BørnecancerFonden

    Dato og sted: 10-11 februar 2007, Lørdag kl 12 - Søndag kl 12, Slangerup

    Instruktør(er): Jimmy Trolle, Elizabeth Hoffmann, Nancy Hasselbaink, Luca Prota, Henrik Withen, Anette Berg, Peter Alminde, Peter Andreasen, Mårten Lerner, Claus Jørgensen, Chris MacDonald, Christina Peick, Jacob Elkjær, Brian Overkær, Kim Greisen, Lasse Träff, Fnuggi og Bubber

    Link: http://www.spinning-world.biz/cancer/

    -------------------------------

    Event titel:

    Dato og sted:

    Instruktør(er):

    Link:

    -------------------------------

  17. Opdateret pr. 16.11.2006

    -------------------------------

    Event titel: Spinning-event

    Dato og sted: Torsdag d. 16/11 kl. 17.00 – 18.00 - Kun for Kvinder, Roskilde

    Instruktør(er): Ej oplyst

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/598

    -------------------------------

    Event titel: Event Cykling - George Michael Jam.

    Dato og sted: Torsdag d.16/11 Kl.17.30, SATS - Scala

    Instruktør(er): Christina Klemann & Camilla Jensen

    Link: http://www.sats.com/centre_da/centre_events_da.htm

    -------------------------------

    Event titel: 12 timer Marathon i Faaborg

    Dato og sted: Den 18. november kl. 08.00 – 20.00, Fitnessdk, Faaborg

    Instruktør(er): Ej oplyst

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/626

    -------------------------------

    Event titel: 8 timers marathonspinning

    Dato og sted: Lørdag den 18. november 2006 kl. 10.00 – 18.00, Vejen Idrætscenter

    Instruktør(er): Ej oplyst

    Link: http://www.vejenic.dk/?pid=70;articles

    -------------------------------

    Event titel: Cykling Marathon. "Tour de France"

    Dato og sted: Lørdag d. 18. november kl. 11.30-14.30, SATS - Søborg

    Instruktør(er): Ulrik Christensen & Jan Jappe

    Link: http://www.sats.com/centre_da/centre_events_da.htm

    -------------------------------

    Event titel: Spinningevent

    Dato og sted: Lørdag 18. november 2006 kl. 12-15 - Fitnessdk - Ro's Torv

    Instruktør(er): Kristian Rønne

    Link: http://fitnessdk.dk/billeder/Spinning%20ev...20kl.12-15..pdf

    -------------------------------

    Event titel: BodyPump/Spinning Event

    Dato og sted: Søndag d. 19 november kl. 11.30-13.45, Fitnessdk - Helsingør

    Instruktør(er): Louise J.

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/622

    -------------------------------

    Event titel: Cykel event med Rock og Rul

    Dato og sted: Søndag den 19. november kl. 14.00-15.25, SATS - Brønshøj

    Instruktør(er): Ulrik Christensen

    Link: http://www.sats.com/centre_da/center_brons...event_cykel.htm

    -------------------------------

    Event titel: Spinning-Marathon med Rene

    Dato og sted: Tirsdag d. 21 nov. Kl 17.30-19.30. - Fitnessdk - Tåstrup

    Instruktør(er): Rene

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/621

    -------------------------------

    Event titel: Total Dance - Spinning

    Dato og sted: Søndag den 26. november kl. 11.00 - 13.00, Fitnessdk, Tønder

    Instruktør(er): 2 instruktører / ej oplyst hvem

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/629

    -------------------------------

    Event titel: Jule Marathon

    Dato og sted: 9.december 2006 kl.?? - Sportsclub Allerød

    Instruktør(er): Peter

    Link: http://www.spinning-world.biz/internationa...p?aftalerid=125

    -------------------------------

    Event titel: Midnight spinning for de seje.

    Dato og sted: Lørdag 11. december 2006 kl 20-08 - Fitnessdk - Odense

    Instruktør(er): ikke oplyst

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/620

    -------------------------------

    Event titel: Julemarathon spinning

    Dato og sted: Lørdag den 16. december kl. 9.00 - 13.00. - Fitnessdk, Tønder

    Instruktør(er): 4 instruktører / ej oplyst hvem

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/629

    -------------------------------

    Event titel: Jule Spinn

    Dato og sted: D.24. december 2006 kl.10-12, Sportsclub Allerød

    Instruktør(er): Jimmy Trolle

    Link: http://www.spinning-world.biz/internationa...p?aftalerid=126

    -------------------------------

    Event titel: ChampagneSpinn

    Dato og sted: D.31.december 2006 kl.10.30 - 12.00, Sportsclub Allerød

    Instruktør(er): Claus Jørgensen

    Link: http://www.spinning-world.biz/internationa...p?aftalerid=127

    -------------------------------

    Event titel: MOL-spinningtræf, Del II

    Dato og sted: 20. januar 2007 - kbh området (tid og sted under stadig udarbejdelse

    Instruktør(er): Ikke fast besluttet

    Link: http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=34972

    -------------------------------

    Event titel: 24 Timers Spinning Marathon / BørnecancerFonden

    Dato og sted: 10-11 februar 2007, Lørdag kl 12 - Søndag kl 12, Slangerup

    Instruktør(er): Jimmy Trolle, Elizabeth Hoffmann, Nancy Hasselbaink, Luca Prota, Henrik Withen, Anette Berg, Peter Alminde, Peter Andreasen, Mårten Lerner, Claus Jørgensen, Chris MacDonald, Christina Peick, Jacob Elkjær, Brian Overkær, Kim Greisen, Lasse Träff, Fnuggi og Bubber

    Link: http://www.spinning-world.biz/cancer/

    -------------------------------

    Event titel:

    Dato og sted:

    Instruktør(er):

    Link:

    -------------------------------

  18. Se så blev det fredag og der kom godt gang i skriveriet ... super lækkert spinners!!!

    Og tak for jeres vildt gode respons, det er rart at læse hvad der tænder jer, og prøve at sætte sig ind i hvad I andre får ud af at sidde på cyklen bagved eller ved siden af ... Jeg håber flere vil byde ind, og til jer der allerede har budt ind, kommer I på flere instruktører som I mener bør nævnes her så fyr den auf - jeg lover at jeg tager ud og kører med dem alle som en !!!

    Jeg har heller ikke noget mod, at vi her måske også diskutrer hvad vi absolut ikke kan lide, så længe vi ikke direkte bliver personligt hadske ... ikke fordi det ikke er tilladt at nævne instuktørers navn i samme omgang, men lad os holde det konstruktivt ... Det kan jo også være at instruktøren selv læser indlæget og gennemtænker kritikken.

    For eksempel kan jeg ikke lide når jeg ikke føler mig udfordret ... og altså føler, at de to timer jeg har sat af til at give den gas, så er spildt på en umotiveret instruktør, lidt i stil med det som PFR nævner længere oppe ... - tag ikke fejl - jeg tager bestemt selv ansvar for min træning, og vil instruktøreren ikke motivere mig, kan det i sig selv også blive en motivation til at køre mit helt eget løb, og med en smule irritationen over situationen, giver jeg den jo bare endnu mere gas ; ) Men jeg synes det er surt når det (heldigvis kun en sjælden gang imellem) sker.

    Ikke-motiverende for mig er når jeg tydeligt kan mærke at instruktøreren ikke giver den gas selv, men "lader som om" ... det er lidt som hvis ens partner fakede sin orgasme ... ikke særligt motiverende ... Man kigger op på instruktøren, der efter 11 mins opvarmning og første interval stadig ikke har svedt en eneste dråbe på gulvet ...

    En anden vildt de-motiverende ting er når timen slutter efter 43 minutter ... en time som desuden har været fuld af intervaller der blev kortet af iforhold til det instruktøren meldte ud ... hvad sker der for det ?! ... Jeg har dog heldigvis kun oplevet det en enkelt gang, og jeg håber at det var en fejl, men ved ikke om den pågældende instruktør bare var i så dårlig form at han ikke orkede mere, eller måske han bare ikke kunne regne, og derfor ; )

    Fantastisk fredag til jer alle ... og ja, jeg vil bestemt være at finde på frederiksberg fra 17-19 - for det er fredag og naboen holder hest ; )

  19. Som jeg vist også nævnte, er jeg sikker på at der er en del "seriøse" spinnere, som ikke er til Benjamins stil - og fred være med det ... vi er jo i den heldige situation at vi som medlemmer i Fitnessdk har masser af god spinning at vælge mellem. Og jeg er sikker på at du har ret i at Benjamin er en enten/eller instruktør ... For mig er han bare enten! Jeg nævner ham fordi jeg synes han er en rigtig god motivator for mig ... og bestemt nr. 1 i underholdningskategorien ... jeg synes det er alt for morsomt at han kører den stil han gør ... og jeg går altid derfra i godt humør!

    Men jeg er glad for dit indlæg - som jo netop viser hvad du IKKE kan lide, og hvad du tænder på, og således er helt i tråd med det som jeg ønsker at forespørge på med dette indlæg!

    Jeg kender jo en del af dem du nævner, men kunne du måske uddybe hvad Kim Sjøgren kan som tænder dig - for ham kender jeg ikke, og hvis du gad fortælle lidt om timer med Michale Hammer, ville det bestemt også være påskønnet.

  20. Jeg har ikke selv prøvet Adelgade ... på trods af at jeg faktisk er en af de der kontortyper, og arbejder på Kgs Nytorv ; ) ... Men jeg vil da give det en chance en af de nærmeste dage ... Selv foretrækker jeg også at de andre deltagere er en smule øvede og er tændt på deres træning, det er som om at hold hvor folk ser ud som om de skulle kæmpe med sig selv hele vejen hen til træning, ikke er helt lige så motiverende som hold, hvor man kan mærke at ihvertfald de forreste rækker er superchargede og er villige til at give alt hvad de har ... det virker også som

    Din beskrivelse af Henrik Pabst er jo ikke ligefrem flaterende ... og jeg har ingen erfaring med hans timer, men jeg vil da give ham en chance - uden at tage fordomme med i salen, og gerne melde tilbage med min opfattelse af de timer : )

    Jeg vil specielt anbefale dig at prøve Benjamin Owe på en fredag i fitnessdk på frederiksberg, hvis du savner tændthed og et bevidst musikvalg ; ) - Og hvis du vil mærke hvordan godt øvede spinnere mødes til hård træning, så er det Lasse Träffs søndagsgudstjenester også på flakoner plads på frederiksberg!

  21. Christina Wulff ... hende har jeg ikke prøvet at køre med ... det må jeg straks få lavet om på!

    Tanja Hall har jeg kørt nogle timer med, efter opfordring fra kæresten som havde kørt med hende i SATS, og jeg er bestemt med på fanholdet der - de timer jeg har oplevet var tekniske, hårde og bestemt god træning!

    Michal Hammer, fik jeg anbefalet igår af Kim Huusfelt - så ham må jeg jo også prøve af ...

    Henrik Withen, har jeg kun kørt to timer (i streg) med ... hårdt tungt og særdeles effektivt !!! ... så ham forstår jeg også udemærket at folk vælger at spinne med!

    Chris MacDonald er vel den mest "kendte" af dem du nævner, og jeg har da også prøvet hans timer af ... igen dog kun to sammenhængende timer - min Tour de instruktør er jo kun lige begyndt ... han virkede bestemt oplagt, og er også til det tekniske og hådre, jeg var godt tilfreds og slet ikke skuffet - hvad man jo nemt bliver, når man har sat forventingerne højt, så ham vil jeg bestemt gerne prøve at køre med igen! ... eneste anke var vel at jeg fik styret min lyst til at høre Pet Shop boys for et godt stykke tid ... ehhh ... lidt som efter 80'erne ... ; )

    Henrik Pabst kender jeg intet til ... men det kan jeg jo komme til ; )

    Lasse Träff er bestemt en af mine personlige favoritter, med buddistisk lommefilosofi, ind-og-mærk-dig-selv-coaching og fokus! fokus! fokus! ... er han fast inventar i min træningskalender ... hver søndag på frederiksberg til en øvet time, efterfulgt af en 1,5 times elite udholdenhed. Han kører enkle og hårde intervaller, som giver mulighed for fordybelse i træningen, noget jeg føler giver mig en seriøst god træning.

    Personligt har jeg også en stor favorit i Benjamin Owe, som pt. kører på Nørrebro tirsdag 17:30 og 18:30 samt søndag 10:30 og 11:30, og Frederiksberg fredag 17:00 og 18:00. Hans timer er klart mere på underholdningsiden end på det rent cykeltekniske, men hans gode humør og blændende enthusiasme, blandet med hvad jeg synes er brilliant musikvalg, gør det ud for en række supermotiverende og ikke mindst underholdende timer, der med hans egne ord altid er vildere end du regnede med ; )

    Han kan sikkert pisse enkelte teknik interesserede spinnere af, med sin voice-dj-agtig-drengede stil, men hos mig er han en mere end velkommen addition til min træning, ham Mr. 110% !!!

    Mht. MOL spinning træf Vol. 2 så har naturligvis også meldt mig under fanerne - så måske vi ses der, hvis ikke et andet sted ude i spinningland ; )

    Jeg er helt enig omkring hvad det er der gør forskellen, det handler nok for mig mest af alt om hvordan det bliver serveret ... og det er netop det jeg har ønsket at prøve at finde ud af ... hvordan vil folk gerne have deres spinningtræning langet over disken ...

    Jeg takker mange gange for Bagmandens anbefalinger, og håber at andre også vil melde ud omrking deres favoritter og hvad det lige er der trigger dem til at møde op til de sveddryppende timer, med netop disse instruktører

  22. Du spænder bare transmitteren fast under brystet ... nogle modeller anbefaler at man gør sensorområderne våde før brug, men tjek din manual ...

    ... jeg har desuden hørt at man nu kan få tøj med indbygget transmitter ; )

    Gennemsnitlig hvilepus for en mand er vel 60-80 stykker ... afhængig af form naturligvis ... tjek f.eks. denne artikel

    Go' træning!

  23. Hej spinners,

    jeg vil rigtigt gerne høre om jeres erfaring med specielt dagens spinninginstruktører i Fitnessdk ...

    Jeg har valgt at spendere den nette sum af 7.090 kr. på instruktørskolens basis+cykel kursus - og da jeg har læst mig til hvad folk kan synes om den slags kurser herinde, så vil jeg bestemt ikke rippe op i den diskussion igen ... men jeg har valgt at gøre det fordi jeg dels gerne vil vide en smule mere om min egen krop, og fandt at basiskurset måske kunne give mig en smule af den ønskede indsigt ... og da jeg spinner en hel del efterhånden - ca. 8 timer pr. uge (ja, jeg ved at jeg er en spinning-junkie ...) så har jeg valgt også at lære mere om spinningen samtidigt.

    Det er ikke fordi jeg egentigt har en vild interesse lige nu i at blive instruktør selv, men man ved jo aldrig hvor det kan føre hen ... og så er fakta at jeg synes, at jeg ligesom også jeg har forpligtet mig til at gøre et godt forarbejde før jeg rammer "skolebænken", og derfor er begyndt at tage "land og rige" rundt for at prøve timer med forskellige instruktører ... specielt de, som jeg f.eks. læser om her på MOL.

    Min bøn er derfor at nogle af jer, der har favoritinstruktører, kunne fortælle hvad det specielt er der gør jeres favorit værdig til den titlel og hvorfor I kommer igen time efter time ... Jeg er specielt interesseret i instruktører fra fitnessdk - for det er der jeg er medlem, og jeg ville jo gerne kunne tage ud og afprøve dem på egen krop ... nævn også meget gerne hvor og hvornår i træner med dem ; )

    Håber at I kan/vil hjælpe mig her ...

  24. Opdateret pr. 08.11.2006

    Kom så ud af busken ... I gemmer helt sikkert på nogle fede events ; )

    -------------------------------

    Event titel: 6 Timers spinning med 6 forskellige instruktører

    Dato og sted: Lørdag 11. november 2006 kl. 12 -18 - Sportsclub Farum

    Instruktør(er): Ikke oplyst

    Link: http://www.spinning-world.biz/internationa...p?aftalerid=131

    -------------------------------

    Event titel: Mix Marathon (BodyPump / Spinning)

    Dato og sted:, Søndag d.12.november 2006 kl. 10.00-13.00, Sportsclub Allerød

    Instruktør(er): Camilla og Jimmy

    Link: http://www.spinning-world.biz/internationa...p?aftalerid=124

    -------------------------------

    Event titel: Spinning-event

    Dato og sted: Torsdag d. 16/11 kl. 17.00 – 18.00 - Kun for Kvinder, Roskilde

    Instruktør(er): Ej oplyst

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/598

    -------------------------------

    Event titel: Event Cykling - George Michael Jam.

    Dato og sted: Torsdag d.16/11 Kl.17.30, SATS - Scala

    Instruktør(er): Christina Klemann & Camilla Jensen

    Link: http://www.sats.com/centre_da/centre_events_da.htm

    -------------------------------

    Event titel: 12 timer Marathon i Faaborg

    Dato og sted: Den 18. november kl. 08.00 – 20.00, Fitnessdk, Faaborg

    Instruktør(er): Ej oplyst

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/626

    -------------------------------

    Event titel: 8 timers marathonspinning

    Dato og sted: Lørdag den 18. november 2006 kl. 10.00 – 18.00, Vejen Idrætscenter

    Instruktør(er): Ej oplyst

    Link: http://www.vejenic.dk/?pid=70;articles

    -------------------------------

    Event titel: Cykling Marathon. "Tour de France"

    Dato og sted: Lørdag d. 18. november kl. 11.30-14.30, SATS - Søborg

    Instruktør(er): Ulrik Christensen & Jan Jappe

    Link: http://www.sats.com/centre_da/centre_events_da.htm

    -------------------------------

    Event titel: Spinningevent

    Dato og sted: Lørdag 18. november 2006 kl. 12-15 - Fitnessdk - Ro's Torv

    Instruktør(er): Kristian Rønne

    Link: http://fitnessdk.dk/billeder/Spinning%20ev...20kl.12-15..pdf

    -------------------------------

    Event titel: BodyPump/Spinning Event

    Dato og sted: Søndag d. 19 november kl. 11.30-13.45, Fitnessdk - Helsingør

    Instruktør(er): Louise J.

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/622

    -------------------------------

    Event titel: Cykel event med Rock og Rul

    Dato og sted: Søndag den 19. november kl. 14.00-15.25, SATS - Brønshøj

    Instruktør(er): Ulrik Christensen

    Link: http://www.sats.com/centre_da/center_brons...event_cykel.htm

    -------------------------------

    Event titel: Spinning-Marathon med Rene

    Dato og sted: Tirsdag d. 21 nov. Kl 17.30-19.30. - Fitnessdk - Tåstrup

    Instruktør(er): Rene

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/621

    -------------------------------

    Event titel: Total Dance - Spinning

    Dato og sted: Søndag den 26. november kl. 11.00 - 13.00, Fitnessdk, Tønder

    Instruktør(er): 2 instruktører / ej oplyst hvem

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/629

    -------------------------------

    Event titel: Jule Marathon

    Dato og sted: 9.december 2006 kl.?? - Sportsclub Allerød

    Instruktør(er): Peter

    Link: http://www.spinning-world.biz/internationa...p?aftalerid=125

    -------------------------------

    Event titel: Midnight spinning for de seje.

    Dato og sted: Lørdag 11. december 2006 kl 20-08 - Fitnessdk - Odense

    Instruktør(er): ikke oplyst

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/620

    -------------------------------

    Event titel: Julemarathon spinning

    Dato og sted: Lørdag den 16. december kl. 9.00 - 13.00. - Fitnessdk, Tønder

    Instruktør(er): 4 instruktører / ej oplyst hvem

    Link: http://www.fitnessdk.dk/index.php/12/629

    -------------------------------

    Event titel: Jule Spinn

    Dato og sted: D.24. december 2006 kl.10-12, Sportsclub Allerød

    Instruktør(er): Jimmy Trolle

    Link: http://www.spinning-world.biz/internationa...p?aftalerid=126

    -------------------------------

    Event titel: ChampagneSpinn

    Dato og sted: D.31.december 2006 kl.10.30 - 12.00, Sportsclub Allerød

    Instruktør(er): Claus Jørgensen

    Link: http://www.spinning-world.biz/internationa...p?aftalerid=127

    -------------------------------

    Event titel: MOL-spinningtræf, Del II

    Dato og sted: 20. januar 2007 - kbh området (tid og sted under stadig udarbejdelse

    Instruktør(er): Ikke fast besluttet

    Link: http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=34972

    -------------------------------

    Event titel: 24 Timers Spinning Marathon / BørnecancerFonden

    Dato og sted: 10-11 februar 2007, Lørdag kl 12 - Søndag kl 12, Slangerup

    Instruktør(er): Jimmy Trolle, Elizabeth Hoffmann, Nancy Hasselbaink, Luca Prota, Henrik Withen, Anette Berg, Peter Alminde, Peter Andreasen, Mårten Lerner, Claus Jørgensen, Chris MacDonald, Christina Peick, Jacob Elkjær, Brian Overkær, Kim Greisen, Lasse Träff, Fnuggi og Bubber

    Link: http://www.spinning-world.biz/cancer/

    -------------------------------

    Event titel:

    Dato og sted:

    Instruktør(er):

    Link:

    -------------------------------