Babypusling

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Babypusling

  1. Tillykke!! Det lyder som et rigtig godt og fornuftigt kursus.

    Om det holder?? Det må jo et eller andet sted være deltagernes ansvar - og ikke dit. Din succes må måles på, om du har kunnet formidle nogle redskaber og glæden ved sund kost og motion.

    Motivationen til at forsætte er de jo nødt til selv at have. Og her tror jeg da godt, at det kan være svært for nogle - det kommer jo også lidt an på, hvad årsagen er til overvægten. Hvis årsagen er nogle psykiske problemer, som ikke er løst, så kan det vel komme til at gå skidt igen??

  2. Du skulle tage og prøve det en dag efter din baby er kommet – du risikerer kun at blive totalt addicted. :hippy:  :w00t:  :bigsmile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det hører man jo ! Tror også at jeg vil engang, men lige nu tror jeg, at fitnesscenter-dagene er forbi for en tid, det er for dyrt og i mit område er åbningstiderne for dårlige til at passe ind i min tilværelse med arbejde og børn :dry: Men børn er jo ikke små for evigt, og før man aner det, er det jo dem, som ikke er hjemme :4thumbup:

  3. Jeg gør, hva jeg kan for at tydeliggøre sixpacken tíl sommer!

    MEn!! Jeg går efter et underskud i kcal, så hvordan ser kcal fordelingen ud på kartofler?

    er de ik proppede med hurtige kulhydrater?

    SÅ de er ik at foretrække hvis man ønsker nedsat fedt%?

    Mange tak!

    <{POST_SNAPBACK}>

    Alle kulhydrat-tunge fødevarer som sukker, ris, pasta, brød og kartofler hjælper på fedtenergiprocenten - men det er en matematisk ting og i virkeligheden en fælde.

    FE% falder kun, fordi det samlede antal kalorier stiger ved indtagelse af dem og så fylder fedtet relativt mindre. Men det er ikke smart, da det totale antal kalorier er højere!!!

    Jeg kan ikke huske ernæringssammensætningen i kartofler - du kan sikkert finde en tabel på nettet et sted. Men de er lidt bedre end ris og pasta, da der er mere vand i. Jeg tror nok, at man mere anbefaler en mere fiberrig kilde til kulhydrater - for helt kan de jo ikke undværes.

    Held og lykke med six-pakken. Der går jo nok noget tid før jeg genfinder min :laugh: