mr flobby

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mr flobby

  1. Hejsa..

    jeg spiller til dagligt fodbold på eliteplan. Jeg er for et lille år siden blevet opereret i begge knæ for meniskskader. men inden operationen fik jeg krampagtige følelser i musklerne. De er stadig ikke gået væk efter overstået genoptræningsforløb. Specielt lårmusklerne/lægmuskel syrer efter 1-2 min ved intensiv træning.. og det er jo ikke holdbart.. har desuden været ved, knæspecialist, healer, almindelig fys, alternativ behandler, fået akupunktur og taget blodprøver.. alt sammen uden held og virkning! der er enighed om at det ikke er det såkaldte "compartment syndrom"

    forslag eller råd skal være MEGET velkommen!

    hilsen en desperat fodboldspiller

    Det ku evt være ryggen, ved ikke om du har ondt i den i ny og næ. Jeg har nemlig en diskusprotrusion i den nedre del af ryggen, der gør at jeg får ondt i balden, læg og låret, når jeg løbber. Ellers har jeg ikke noget bud....

  2. Det er helt normalt at man tager på når man for en depression, har selv en kæreste der kæmper med vægten grundet hendes depression. Men hvis du tager antidepressiv medicin er det ekstra svært at tabe sig, da mange af dem har bivirkninger i forhold til vægt. Men som du selv skriver kan løb og cykling være godt i forhold til at du for lidt hjælp fra de endorfiner du for udløst. Men du gør et godt arbejde for at tabe dig, men lad nu vær med at lade det styre din hverdag, fokuser på at gøre ting du kan li..

    Håber at det kan være lidt hjælp :smile:

  3. .. Igår var jeg gået totalt i staver, jeg havde ikke rigtigt spist noget mad, fra kl 10:00 kl 16:00 kun et æble, og et glas vand, og jeg cykler så en tur med min far på nogle rimelige onde bakker, og lige pludselig går jeg bare "kold" jeg bliver rigtig svimmel, hvad skyldes det?

    .. Mangel på mad,- dårlig form? Eller andet?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Du skriver jo selv hvad problemet er i dit indlæg, et æble og et glas vand er ikke nok hvis du skal dyrke noget hård træning, du bliver nød til at fordele dine måltider noget bedre hvis du vil få noget ud af din træning...

    Dårlig form kan også have lidt af sige, men mit bedste råd er at du skal lytte til din krop og hvad den kan klare, men held og lykke med vægttabet :4thumbup: