BigJ

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BigJ

  1. Hej alle... stor respekt til Arne for hans åbenhed og ærlighed. Angel og crawdaddy tilhører tydeligvis det usympatiske og afstumpede hardcore fitness miljø og

    den slags 'beton hjerner' kan man ikke få en fornuftig diskussion med. :blahblah: Det er da trodsalt positivt de ikke straks foreslog en kur med stofskiftehormoner til alle overvægtige (men omvendt forbudt at skrive på MOL så man ved jo aldrig...) :sneaky2:

    Jeg har desværre selv engang haft lignende holdninger - dengang mit liv kun

    handlede om hvilke hormoner jeg skulle kombinere i min næste kur, læse musclemag og tage på fitness shows... så kan i 'flame' alt det i vil :newtongue:

  2. Hej Syde. Jeg har prøvet Tight! og det var en temmelig ubehagelig oplevelse. En kammerat havde ligeledes samme oplevelse af produktet. Svimmelheden var dog det værste. Jeg har før brugt ECA stacks der har givet mig mindre bivirkninger som den nye version af t... power med synephedrine. Men! der er bivirkninger ved brug af alle den type fatburners. Hvis du endelig skal tage tilskud så find noget rigtigt.. man tager alligevel de kg på man tabte når man slutter, for rent psykisk så tænker man slankekur når man ser de piller og når man stopper så glemmer man det tit igen = spildt arbejde og spild af sin krop (jeg tvivler på diverse stacks er sunde i længden) så løsningen er kost og motion.. :cooldance: hvis du alligevel er opsat på at prøve dem, så held og lykke med det. :w00t: