simon85

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by simon85

  1. Hvad vejer du?

    Lav et kostprogram, så tror jeg ikke du glemmer at spise og lignende :)

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg vejer 80 kg. Hvordan tror i jeg skal spise hvis jeg skal tage på da? Jeg kan jo spise ueneligt meget uden at tage 1 eneste gram på og får jo 4-5 måltider om dagen..

  2. Det jeg siger er, at hvis man er vant til ikke at spise kæmpe mængder af mad, man spiser kun lige det man har brug for. Når man så begynder at spiser mere mad skal kroppen vænne sig til den den voldsomt forøget mængde mad.

    Simon85>>> Når du siger at du kan spiser enorme mængder af mad uden at tage på, har du så igennem længere tid spist så meget at du er sikker på at dit ligevægts indtag + det løse, er dækket?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det skulle jeg da mene. Jeg spiser 4 gange dagligt og nogle gode store portioner. Jeg kender ikke de forskellige tal, så ved ikke hvor meget jeg indtager.

    Og jeg mener helt seriøst, om jeg spiser fed mad 1 måned i streg, der er IKKE forskel.. Jeg begriper det ikke :(( Hjælp

  3. Okay folks!. Her er et problem jeg har haft hele mit liv, har prøvet en del og det virker ikke!

    Jeg er godt nok 2m høj og tynd som egentlig i og for sig virker meget normalt, men jeg vil til at have lidt fedt på kroppen og jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre. Jeg har styrketrænet en del for at øge min muskelmasse så jeg ikke ser alt for tynd ud, det har også hjulpet en lille smule, men langt fra nok.

    Jeg er personon der kan spise på mcd hver eneste dag morgen middag og aften uden at tage et eneste gram på. Jeg kan spise enorme mængder mad, men der sker bare INTET.

    Hvad kan jeg gøre? Det er virkelig begyndt at irritere mig at man kan se mine knogler nogle steder på kroppen og de skal bare gemmes VÆK!

    Håber i kan hjælpe