Del Pede

Medlemmer
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Del Pede

  1. teh-team.jpg

    For dem der ikke var der, og som ikke ved hvem der er hvem, følger her en kyndig gennemgang:

    Knælende fra venstre mod højre: Christian B, LarsB og Mollerup

    Stående i forreste række: KongKent (med barn), Lassefar og BadAssJones (med øl og et tilfreds smil)

    Stående i bagerste række: Hr. Kirchebrandt, DelPede, Nillepige25, Pauli (delvist gemt bag Lassefar), AGV og incognito yderst til højre

    Fotograf: Min bedre halvdel

    Jeg syntes du glemmer at fortælle hvem der er presset ind mellem Pauli og AGV. Jeg syntes jeg skæmter en anden kendis i baggrunden

  2. Tak til KongKent og familie for et helt fantastisk arrangement. Der manglede simpelthen ingenting, og der var lagt meget arbejde i, at vi kunne hørme i laden. Det er virkeligt værdsat. Tonen var god, og folk var nemme at snakke med. Tak til alle deltagere for et hyggeligt arrangement.

    Idag kan jeg godt mærke, at jeg ikke har hverken dødløftet eller squattet i over et år. Der sviger lidt i mine elskovshåndtag.

  3. 'Gaden er i øvrigt stærkt overvurderet. Der er RockCaféen der spiller god musik, SaltLageret hvor der er seriøs 'trim' og resten er lige til at lukke op og skide i. Det er på de små lumre værtshuse rundt om i byen det sker! Der hvor man kan bestille en lokal pilsner med dobbelt sidevogn uden bartenderen kigger underligt på én. Og hvor bartenderen rent faktisk er ældre end én selv. :bigsmile: That's fuckin' Aalborg! :w00t:

    Fuldstændigt enig. Gaden er ikke så fed igen, når man begynder at nå toppen af 20'erne, og så kan man også hurtigt blive chikaneret af ordensmagten eller komme med i forfærdelige tv2 programmer før man ved af det. Men det er røverhistorier i må have til gode til i morgen.

  4. er det egentlig meningen at det skal være træning og hygge, eller er det meningen det skal være en fest? Og i tilfælde af det sidste hvorfor snakker folk så om at tage på Gaden, istedet for at blive hos Kent og drikke sig klog?

    I mit tilfælde drejer det sig om, at jeg skal være i Aalborg søndag, så jeg er nødt til at skal være hjemme lørdag. Det jeg skal søndag, betyder dog ikke, at jeg ikke kan tillade mig at få mig en enkelt lørdag nat. Konsulent arbejde er faktisk lidt nemmere, hvis man lugter så grimt, at kunden helst vil væk meget hurtigt

  5. Nu til noget mere vigtigt! Er der mulighed for at sætte en iPod til dit anlæg, eller skal man selv have skiver med i det tilfælde at du, mod forventning, ikke ligger inde med den nye Origin eller Cryptopsy, samt at dig bagkatalog mangler noget Rorschach Test - eller ser du dig helst helt frabedt fremmede DJ's? Den slags kan nemlig være små enerverende

  6. Det lyder som en festlig tur tilbage til Aalborg, hvis LarsB, SaintPauli, DelPede og BadAssJones skal ud og surfe værtshuse. :laugh:

    Må man anbefale 1. sal på West End Bar? :innocent:

    Må jeg være fri!!!

    Jeg har partout kort til gøgleren

  7. Efter en hurtig, og halv uforståelig, snak med Lars, som bl.a. omhandlede Branca Menta, Senep, Curry Ketchup, prutter, og had, kom vi frem til, at han sandsynligvis kan agere billist om aftenen, hvis nogen er villig til at overrisle ham med Shoots på et, af mig, udpeget snusket bæverding.

    Ihvertfald virker han ikke angst for at få en enkelt

  8. Det lyder rigtig godt, Niller. Jeg skal se om jeg kan fremskaffe lyserøde dækservietter til dig. :cheer:

    Jeg har opdateret tilmeldingslisten i trådens første indlæg. :smile:

    ... og så er der måske en krøllet update senere i eftermiddag! :dumbbell_lift:

    Skal du have skudt nogle penge afsted i din retning inden lørdag?

  9. Hen på natten tager BadAss og jeg tager en taxi tilbage til 9000 (Vi pisker IKKE hjem kl 22!)

    Hvis der er nogen der vil ind til byen bagefter, så kan de kan de overnatte hos mig. Har plads til 1 på sofaen. Er der flere, så skal I tage sovepose med.

    Rock'n Roll :strat:

    SaintPauli

    Lyder stortartet. Sådan en drosje kan vel hellere ikke løbe op i alverden.......

  10. melder jeg mig også til på lørdag :unsure:

    Efter lidt overtagelse af nogen, som syntes jeg skal prøve at holde mandehørmen lidt nede.. Dog tror jeg det er fordi i mangler lidt seriøs konkurrance.. (eller noget) :tongue:

    Så skal jeg vist lige have tændt sauna bæltet, til frisøren og have presset en bailine kur ind :wub:

  11. Vejrudsigten:

    Ifølge DMI ser det desværre ud til, at der skal komme 6 mm. regn lørdag. Jeg håber lidt det kommer om formiddagen, således der er tørvejr når der er træf. Det gør dog, at jeg nok vælger at sætte udstyr og anlæg op inde i laden som udgangspunkt. Så må vi se om der er vejr til, at vi hiver det udenfor når tid er. Uanset hvad, så bliver der grillet på en rigtig grill. Der er derfor ikke noget vejr der kan hindre en sikker gennemførelse af dagens program, kun diktere små justeringer. :tongue:

    Og så lyder det fint, hvis vi kan samle en taxi til Aalborg. Jo flere deri, jo billigere for dem der skal af sted. For Lassefar, ChristianB og AGV er der indtil videre reserveret sovepladser, og skulle andre få samme lyst, så finder vi nok også ud af det. Vi har i hvert fald en enkelt sovepose og en sofa, så der er stadig bufferkapacitet.

    DelPede > Ved du om Lars, den fede knægt, vil overnatte eller hoppe på tungen til Skawi'?

    Husk nu, at DMI ikke laver vejrudsigter der gælder for efter Århus. Bl.a. skulle det også være overskyet og regnvejr idag, hvilket gjorde at jeg, tykkesvin, svedte tran på min 5 kms cykeltur på jobbet. Tak skæbne for den varme fleecejakke. Så tag ikke vejrudsigten for gode vare, den kan nå at ændre sig mange gange endnu.

    Lars vidste endnu ikke hvad han gør. Jeg prøver lige at sende en brevdue, og forsøge at hive et svar ud af ham

  12. Tja, de 100 kr. er måske lidt lavt sat når det er med drikkevarer. :bigsmile: Har siddet og regnet lidt på det, og det kan godt være jeg skal hæve indgangsbilletten en anelse. :blush: Men ja, I skal ikke selv have våde varer med. Jeg køber ind, således I bare skal møde op som I er. Tag eventuelt skiftetøj med, hvis vejret er lidt ustadigt når vi skal op og tippe dæk. :devil:

    Ja, syntes måske også, at de 100 var lidt lavt sat, hvis det var for hele menuen. Men du giver bare lyd, og så finder jeg grunkerne. Lars er pt strandet et eller andet sted mellem himmel og helvede, hvor der ikke er rindende vand, el eller teknologiske kommunikationsmidler, så jeg fungere lige som bindeled med skævebrevduer og røgsignaler

  13. Pris for arrangementet bliver 100 kr. Så er der kød, salat, brød og drikkevarer hele dagen. :smile:

    Det er sgu da et fortrineligt tilbud. Haps

    Skal man så slet ikke selv have våde vare med?.... Jeg er altså små tørstig

  14. Ikke hvis du kommer og fortæller nogle Joan Ørting historier. Så vil Lars' pauvre dødløft jo blegne. :4thumbup:

    Dronninglund er overkommelig afstand, så mon ikke jeg kommer, for at se Lars se stjerner