Aerowalk

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Aerowalk

  1. Hmm ellers ikke nogen hemmelighed at han sværger meget til Northern Exposure og Oakenfold ligesom alle os andre... :smile:

    Hej søde Aerowalk, jamen der har du ret.... hemmeligeheden består i, at Danf.

    ikke lige får ud af mig om jeg fik lokket noget musik fra ham Ulrik eller ????? :bigsmile:

  2. Der må jeg så tilstå, at der lige skulle den med Ulrik og Hjørring til før jeg lugtede lunten... :wink: Men skønt at se at du da har fundet vejen til MOL også. Her er masser af gode tips om træning og indimellem nogle rigtig lækre spinning programmer....Fik du lokket noget musik fra ham idag. Det holder han nu ellers tæt indtil kroppen. :tongue:

    <{POST_SNAPBACK}>

  3. På mine timer bruger jeg belastningen til at regulere intensiteten - der her er via den fysiologiske skala og % af max. puls.

    Hvad skal man med % af belastningen ?  :blink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Enig. og er denne % mulig at udregne udfra cyklens kapacitet? Næppe. Jeg bruger ofte gear. Eller bare det at fortælle folk hvor intensiteten ligger og hvordan det skal føles. :smile:

  4. Nu har jeg surfet lidt rundt og kigget på de forskellige profiler og personligheder her på MOL og jeg finder faktisk Creole som en af de mest troværdige og som en af dem, der har allermest ret i mange af disse træningsmetoder. Så Danf. har fuldstændig ret. En Creole log vil være et godt pust her på MOL.

    Hilsen Ekstremløberen. :smile: