duenn

Medlemmer
  • Posts

    583
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by duenn

  1. Er allerede meget mere positiv idag...godt man har et overvejende lyst sind..

    Fik brev fra syghuset idag, kan komme til forundersøgelse d. 3/6 hmm hvilket så betyder jeg kan benytte mig af udvidet frit sygehus valg. Regner med jeg vælger Privat Hospitalet Valdemar i Ringsted, godt nok er der lidt ventetid, men de skulle også være gode... så kan jeg forhåbentligt snart komme videre med mit liv :bigsmile:

    Aller første ting der skal overståes er due ungens konfirmation, næste søndag, skal bare kunne gå denne dag

    Har lavet meget rolige Lunges på klude ala ski øvelse

    Og vadet Slagelse rundt i Høje støvler :crazy: Ja ja smart var det ikke..

  2. OMG skal da lige love for der sker ting og sager i dit liv... BRYLLUP Jubiii det er sgu da bare helt fuldstændigt fantastisk, der er ikke noget som at have en ægtemand, helt uvurderligt efter min mening :tongue:

    Loggede mig egentlig herind igår for lige at lure lidt i forskellige logs, din blandt andet, og må sige at jeg bare er så glad på dine vegne....kys kys kys til dig fra mig...kan man fornemme at duen er ved at gå i selvsving her ?

  3. Hey

    Længe siden :wub:

    Ville ønske jeg var kommet for at skrive en masse fed træning ind, men sagen er den at jeg intet har lavet i 6 uger :sneaky2:

    Var på den ellers fedeste skiferie med skøn sne og masser af sol, dejlig mand og fab vin, spa og mad, men men, havde et uheldigt styrt hvor jeg fik vredet mit venstre knæ udad, kørte videre på ski dagen efter med skinne på knæ, det gjorde godt nok lidt ondt, men ikke noget jeg ikke kunne holde ud, og kørte lidt mere forsigtigt end ellers.

    kom hjem igen og regnede "bare" med det var et forstrukket ledbånd og at jeg lige skulle holde mig i ro et par dage.... idiot mig... arbejder for fanden hos en fysioterapeut, burde for helvede da vide bedre...blev ved med at ha ondt hvergang jeg bare havde provokeret knæt en smule, og tolkede det igen selv som at det skulle ha lidt ro... Nå dage blev til uger, og først i fredags blev jeg undersøgt af fyssen som konstaterede minisk skade, så lige nu venter jeg på indkaldelse til ortopæd kir....gab.

    skal igang med at styrketræne lidt inden en evt opp. spinning er udelukket pt..

  4. Tid til opdatering

    Fredag d. 6-7-07

    Styrke

    Ryg

    Røv

    Ben

    Biceps

    Triceps

    Tirsdag d. 10-7-07

    Spinner 1 med Michael

    Den time ku for min skyld godt ha varet for evigt, jeg havde simpelthen så meget energi, måske ikke så underligt eftersom jeg ingen cardio har lavet siden sidste tirsdag... :bigsmile:

    Mave/ryg hold

    25 min

    Onsdag d. 11-7-07

    Styrke

    Triceps

    Biceps

    skuldre

    Talje

    Så nærmer ferien sig med virkelig hastige skridt, 3 arbejdsdage tilbage jubiii kan nærmest ikke vente længere, er ved at gå i vinter hi af det her møg vejr.Redaktionen på vores lokale avis har sgu også fået pip, deres vejr udsigt for idag lyder på 28 gr skyfrit og svag vind..... gid det var så vel.

  5. ^ det lyder godt, vi kan bare ikke før engang i august eller september, men vi skal helt sikkert prøve det, ejeren af mit center var absolut heller ik afvisende overfor ideen, så det kan være han betaler turen :4thumbup: så vi kan prøve det af...

    Onsdag d. 04-07-07

    Mini omgang styrke af

    Biceps, Triceps og skuldre.

    Og så skinnede solen over vestsjælland :sun::sun::sun:

  6. Hej

    Det lyder skønt med en tur til stranden,håber sygdom er ved at forlade din krop, så du kan komme rigtig igang. :bigsmile:

    Da solen endelig kom frem stod jeg indendøre på mit job og sukkede efter solens stråler og drømte om strand og skovstier og løbesko. Må indrømme at jeg slet ikke har været i nærheden af nogen af stederne i lang tid, trods det at jeg bor 5 min fra både strand og skov. De sidste dage har jeg holdt mig væk i frygt for at drukne i vandpytter og alt for vådt sand.

    Skøn buket, det lyder som en dejlig ven du har der :shades:

  7. Tirsdag d. 3-7-07

    jeanette og Julie

    Ja det var ikke det mest flaterende grundlag at vinde på, men præmien var nu alligevel god, jeg kigger mig hele tiden i spejlet og tænker...du for lækker, lækker lækker lækker :4thumbup: ej den fure har godt nok irriteret mig længe, og nu er den næsten væk.

    Træning idag

    Spinner 1 med Michael

    1 time

    Ret ok time, svedte som et svin og det var jo det jeg kom for,Jeg havde gudinden ved min side og det er slet ikke skidt. Må indrømme at musikken ikka sad i skabet idag, faktisk kan jeg ikke huske et eneste nummer der blev spillet, manglede også flow og ekstase men man kan jo ikke vinde hver gang.

    Puls

    Avg: 168

    Max: 190

    Derefter

    Mave/ryg hold

    25 min.

    Frøs som en lille hund ovenpå den svedige omgang spin, men ellers en god måde at slutte en spinning time på.

    Har luret i Arnes Log og er stødt på noget spinning med en skærm og noget fælles puls visning, det lyder som noget gudinden og jeg en dag må til hovedstaden og prøve af.

  8. Heeeeeeey der din dejlig rapand....

    Hvor er det et skønt billede af jeres bøllebop!

    Måske vi skal lave en lille online "Mødre på afveje kommer på banen igen!"

    :4thumbup:

    Start mandag :superman: selvom jeg sikkert lider hårdt med tømmemænd :crazy: så er der bare ingen undskyldninger længere.

    Lets do it girls!!! :superman: Lets get back in shape!!

    Hej Jeanette

    hvordan er dagen så forløbet, vil ha update nu !!! jeg betragter mig selv som værdigt medlem af lets get back klubben og mener derfor også jeg har kompetence til at forlange lidt handling her i loggen :bigsmile:

  9. Hej Vivs

    Sikke nogle dage du har haft, jeg stopper øjeblikkeligt mit eget klynkeri.

    Lyder bare skønt med ferie...væk fra det her møg vejr og sydpå hvor der nogen dejlige bjerge man kan cykle i mens man er ved at dehydrere pga varmen :sun::sun: ... kaste sig i bølgen blå og nyde et glas lunkent rødvin eller iskold Asti mens cikaderne synger og ens elskling smører kølende aftersun på de forbrændte og ømme skuldre.. (stopper nu) :wub: slet ikke til at forestille sig når man sidder her med tæpper og drikker varme drikke..

    Vi kører til Kroatien og Italien om 14 dage og kan slet slet ikke vente...

    Ferie til de udbrændte kvinder :4thumbup:

    sov rigtig godt

  10. Mandag d. 2-7-07

    Ja det er jo næsten pinligt at skrive herinde efterhånden, så sjældent det sker...men så blir det idet mindste mere tydeligt for mig selv at det ikke er ok med mit aktivitetsniveau.

    Havde alle de bedste forventninger til mig selv sidste uge, men endnu engang blev jeg overhalet indenom, af ting og sager jeg lige var nødt til at gøre.

    Torsdag d. 28-6

    Pige aften med kosmetolog, zoneterapeut negleteknikker og restylane.

    Der var en blandt publikumn der kunne vinde en restylane behandling. (injektion i rynker med hyaluronsyre) de ville vælge iblandt dem med de dybeste furer i panden...og gæt hvem der vandt? MIG :newtongue: tænk at vinde for at være den med de dybeste rynker.. der var altså kvinder på op til 65 år... nå men det var altså en behandling til 2000 kr og jeg syns det er blevet rigtig pænt.

    Fredag d 29-6

    Møder ind på job og får overrakt 20 fribilletter til "open air" koncert med Nick og Jay, shubidua, Kim Larsen og DAD. Unger og mand blev omdirrigeret og hentede billetter og tog afsted, jeg kom då dumpende da jeg havde fri, nåede 20 min shubi dua og hele koncerten med Kim Larsen. Rigtig rigtig sjovt at se den gamle gut fyre den så meget af, :4band: med både gamle gasolin numre og noget nyere.. så mutter Due her gav den fuld gas.. gælder det som cardio?

    Lørdag d. 30-6

    Arbejde i flyveren, rendte virkelig meget op og ned af de trapper og var så smadret i mine ben sødag at jeg ikke kunne gå... så alt i alt bla bla bla :blahblah:

    Mandag d. 2-7

    løb

    3,5 km

    er virkelig glad for jeg kom afsted, selvom det ikke blev til meget, men jeg vælger at fokusere på at jeg kom afsted i det mindste.

  11. Hello

    en træningsfri opdatering ( kan man kalde det deload?)

    den sidste uge er simpelthen fløjet forbi uden den mindste smule motion, dvs jeg har shoppet, handlet, holdt fødselsdag for due unge og mig selv, 3 ialt plus deltaget i 1 hos noget familie... 4 fødselsdags fester på 7 dage :partytime2: juni måned er altid ligeså hektisk som december her i dueslaget.

    Udover en masse drinks i fredags har jeg næsten holdt mig på dydens sti hele den forløbne uge.....

    satser på at få lidt styr på mit liv igen så jeg kan blive bare en anelse bikini klar til uge 29 hvor turen går til enten Italien eller kroatien.

  12. Heiiii smukke

    dig har jeg godt nok savnet....ikke fordi jeg selv er skide aktiv herinde mere, men alligevel. Jeg glæder mig til at følge din færden igen, der plejer jo at være skøøn stemning hvor du er.

    Kæmpe tillykke med huen, det har været en sej omgang at nå dertil. Tillykke tillykke :strat::beerchug::rocketwhore::sun::banana: :4band:

    Er 100 % sikker på du vil nå dine mål, du er sejere end de sejeste

    knus fra Duenn

  13. Tirsdag d. 19-06-2007

    Min sidste dag i 30 erne... weeee imorgen er det Duens fødselsdag hurra hurra.

    Træning på denne min sidste dag som sild ( imorgen er jeg en makrel, iflg min kollega)

    Spinner 1 med gudinden som vikar jubiii

    1 time med rigtig rigtig godt flow, perfekt valg og timing af musikken, og med lene I ved min side. rigtig rigtig dejlig time.

    Ingen Puls data, da uret lå derhjemme og jeg måtte låne et i receptionen, der kun viste den aktuelle puls.

    Derefter

    20 min mave/ryg

    derefter på job og få dejlige gaver jubii

    har fået lækkert cykeltøj og idag en lækker kurv med chokolader og dejlig kaffe og hva ved jeg.

    resten af ugen går med fejring og festning så regner ikke med at være MOL aktiv de næste par dage.

  14. Mizz>> det er 3-4 stykker om dagen. :sneaky2:

    Jeg var faktisk helt sikker på jeg for alvor var blevet ikke ryger, det var 2 år siden jeg stoppede, inden da havde jeg en pause fra smøgvennerne på 2,5 år, hvilket jo bare bekræfter mig i jeg er for dum.men også i at det jo sagtens kan lade sig gøre

  15. Må vi være søde ved dig nu eller ryger du stadig? :tongue:

    :shades: :4whistling: :wacko: kun en lille bitte smule, dvs kun 3-4 stykker ... .. så ved ik helt om jeg ikke bare har fortjent fordømmelse og foragt ?

    nej jeg syns sgu selv det er alt for dumt. burde virkelig lægge dem på hylden inden det tar overhånd :blahblah:

  16. ^Ja det hjalp at bekende mine synder herinde.

    Jeg er godt nok øm i hele kroppen idag, hver en bevægelse gør ondt :bigsmile: det er faktisk lige før det gør ondt at bevæge musen...så kan man virkelig mærke man lever.

    Skulle ellers ha haft massage idag efter arbejde, og det ku nok også ha været dejligt at få løst lidt op men det er simpelthen så varmt at jeg ikke kan overskue at nogen skal ælte mig igennem.

  17. Se! - så fik vi opklaret det :tongue: Jeg ved ikke lige hvad gæssene laver, når de ikke hvæser af mig...jeg havde en mistanke om, at de faktisk ikke lavede andet end at hvæse af sagesløse løbere, men der tog jeg så fejl :laugh:

    Unge dame - det var pænt af dig :wink: Meget fjong når folk bliver ved at kalde en ung :tongue::wink:

    ...og lige en sidekommentar til det; sidst jeg var inde og købe en ny ansigtscreme sagde den (sikkert normalt venlige) ekspedient: 'ja den her går aktivt ind og arbejder med ældningsprocessen'. Undskyld - hvem har ringet dig op og spurgt efter din mening om min hud tænkte jeg bare... :newtongue: (jeg købte den - se'foli' - meget svært at sige nej til at 'arbejde aktivt med ældningsprocessen' - jeg tjekkede faktisk ikke om det betød at den dersens ældningsproces så gik hurtigere :laugh: )

    Hej Mizz

    her ser alt jo også bare helt normalt ( efter marianne standard ) ud, løber 100 km om ugen og er stadig MOLS ubestridte skønneste løbersild :bigsmile: Jeg syns fandme det er varmt i disse dage, håber på dårligere vejr næste weekend til din Fredericia tur.

    Dumme kælling hende med cremen, ved præcis hva du mener, du sku ha sagt hun havde en busser i næsen eller noget.

  18. Søndag

    Det blev til

    10 min opvarmning på løbebånd ( som om det var nødvendigt )

    Styrke af

    Ben, Bryst, Biceps, skuldre og mave

    igen en snig træning i arbejdstiden.

    Senere blev det også til

    Løbetur i lystskoven med Betty

    Løb 30 min

    Max 192

    Avg 182

    med 2 gå pauser, den ene var kun på 30 sek. op ad en bakke.

    Vi havde en ide om at det nok var dejligt køligt inde i skovens skygge.. men det var sindsygt hårdt og varmt. Luftfugtigheden må ha ligget på mindst 100, vi stønnede og pustede ( mest mig) som 2 damp lokomotiver... aldrig har vi sladret så lidt på en løbetur, som idag.

    Da jeg kom hjem var der tændt op i grillen, salaten var klar og Ripassoen var skænket op :4mewantfood: :4thumbup: så er han vist alligevel ikke så slem ham duefar.

  19. Hej OKS

    Jeg krydser fingre og tæer for dig mht jobbet.. du har bare så ret i at varmen er strid, det er bare ikke meningen man skal lave noget som helst i sådan en hede, hele ideen med 30 gr er at man skal være halv nøgen og i nærheden af en strand :bigsmile: 13 km cykling idag må bestemt svare til 100 på en gråvejrsdag.

    Duenn

  20. :sun: :sun::sun: Lørdag d. 9-6-07 :sun::sun::sun:

    Styrke

    Ryg, røv, triceps og mave

    I arbejds tiden fy fy, men jeg havde intet, absolut intet at lave og jeg havde simpelthen så ondt af mig selv :blush:

    >Vivs. Yes Maam

    noget siger mig jeg er på rette spor, og umiddelbart føles det som om krisen er ovre for nu..

    :sun: :sun::sun: Søndag d. 10-06-07 :sun::sun::sun:

    Igen på job,

    Da jeg, kl 07:15, kørte forbi en af de der tavler, der viser klokken og temperaturen, viste den 29 gr, det er da bare helt vildt. Så mon ikke jeg får en stille dag igen, så jeg kan få sneget mig til lidt træning af resten af mit ærvelige korpus :4thumbup: