Bry@n

Medlemmer
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bry@n

  1. Nogle gange er det sgu utroligt hvad folk forventer de kan få for deres gamle cykel.

    Her er f.eks. en Lemond fra 1995 som godt nok aldrig har kørt, men den er ikke gammel nok til for alvor at være vintage. Pris for en 16 år gammel stålcykel? 6000,-

    Eller hvad med en 3-4 år gammel Cervelo Soloist i aluminium, med den gamle Dura Ace der har kørt 5000 km til den nette sum af 12.500,-?

    Og med denne her ved jeg faktisk ikke engang hvor jeg skal begynde henne.

    Er du da på udkig efter en vinterged?? men ja, det er sindsygt hvad folk vil have for deres gamle "havelåger" er selv på udkig efter en vinterracer, men nægter simpelthen at at give så mange penge for en vinterracer :devil:

  2. Hehe.. ja loggen har stået stille et godt stykke tid nu, men har da overvejet at starte lidt igen :-) men er forsat en ivrig læser af loggen her :bigsmile: Ja det var godt nok en blæsende tur i dag, og det blev kun værre og værre syntes jeg! så ja, får da stadigvæk rullet lidt, har lige rundet 6000km i år :smile:

  3. Sikke en kæmpe idiot!! bilister tror sgu at de er de eneste der må være her.. var også ved at blive kørt ned til Hedeboløbet i dag, nået lige at unvige! og han prøvet bevidst at ramme mig!! :devil:

    Håber du kommer dig hurtigt :-)

  4. Planen var, at jeg rigtig skulle ud og køre nogle km her i pinsen.. men ak, kom kun ud fredag.. der efter fik jeg så ondt i halsen, hovdepine og blev snottet.. typisk! så har bare ligge på langs, og er ved at blive skør af det!

    Men Fredagens tur blev på 49km med 30,7km/t i snit og 334 højdemeter.

  5. Fridag i dag... og det skulle da udnyttes med en tur i det nordsjællanske, hvor jeg bla fik selvskab af en Team Christina Watches - Onfone rytter.. rimlig sprød De Rosa ramme de køre på:-)

    Turen blev på knap 75km med 485 højdemeter og et snit på 29,5km/t.. en dejlig tur uden alt for meget vind! :-)

    rute07-062011.jpg

  6. Det er ikke så meget jeg har været ude det sidste stykke tid.. en enkel gang er det blevet til!!

    Så det var rart endelig at være tilbage på rammen! Idag var det så første træning med Pro Bike Club.. Der var en del fremødte, så der var noget til et hvert niveau.. vi mødtes ved mosehuset kl 9:30 og kørte stille og roligt mod farum.. hvor første bakke spurt blev indledt.. (blev nr 2) kørte så videre via vasebakken til kongevejen hvor der også var en lille bakkespurt.. troet virkelig jeg havde den i min hule hånd, da Jørgen V lige kom susende forbi på de sidste meter!! typisk.. så kørte vi et smut ud på VMruten, som skulle gennemkøres 2 gange.. på slotsbakken var der endnu en bakkespurt, hvor jeg så igen blev nr 2! tog så revance på geels bakken.. hvor jeg fik slået mig et stor hul, og holde til toppen :superman: så gik det op ad slotsbakken igen.. hvor de sidste krafter blev frigjort, og nået op som .. ja.. fanget godt nok 2 inden bakken var hel slut.. så det siger vi bare jeg også nuppet :wink: ellers var det bare stille og rolig rul hjem til Søborg.

    63km blev det til med 27km/t... det var en massse rul, og det var kun på bakkerne vi rigtig lukket op, så nok grunden til det lave snit. men fik da ramt en puls 99% af max på et tidspunkt :4thumbup:

  7. Taktak :smile: ja.. har faktisk gået og overvejet det, men hvilken? og skal det være licens eller bare motion? det kan jeg ikke rigtig finde ud af... så jeg grubler lidt i øjeblikket :smile:

    Mangler 25km til at have rundet de 1000km denne månede :4thumbup: men i dag bliver de 1000 ikke rundet... Er simpelthen alt for smadret efter 10timers knokle arbejde!

  8. Så er jeg tilbage igen.. :4thumbup:

    Efter at have startet nyt job.. som iøvrigt er mega hårdt! idag lykkes det mig at få kramper i begge min arme på samme tid :w00t: Er sammen med nogle andre, blevet hyret til at fragte alt inventar til op til scandic-hotellet (det ved planetariumet) og det er sgu "hard work!" må vi se hvor længe jeg holder til det :tongue:

    Nå, men var ude og trille en lille tur mandag.. mener det var 40km, intet at fortælle om det, ren aktiv restitution.

    Tirsdag stod den på 2 timers badminton.

    Og i dag var jeg så et smut ude med Thomas.. tror ikke jeg var kommet afsted hvis jeg ikka havde haft en træningsaftale.. for var godt nok smadret!

    Alt i alt, 68,4km med 29,3km/t i snit

    rute25-052011.jpg

  9. Og så var det op på cyklen igen :-) havde faktisk savnet den! utroligt så afhængig man bliver at det! :w00t:

    Nå, men dagens træning var sammen med Thomas, en flink gut jeg mødte til Sjælsørundtfællestræningen.. vi havde aftalt at vi skal ud og træne lidt sammen. Tog det stille og roligt på de 13km ud til springforbivej hvor vi skulle mødes, og kl 11:25 var vi afsted.. han kendte en rute som var 40km, så den tog vi.. vi fulgtes meget godt af på de flade strækninger, men så snart det begyndt at gå op af, så jeg mit snit til at indlægge nogle små intervaller... Tog det så stille og roligt da jeg nået toppene, så vi kunne samlede kunne trille videre. en hel fin tur, og kun med en enkel byge :tongue: vi kørte tilbage til Springforbivej hvor Thomas havde sin bil, og jeg selv trillede de sidste 13km hjemad.

    68km blev det til med 27,3km/t.

    Cykelrute22-052011.jpg

  10. Idag var planen så at "trille" en længere tur. Meeen er sgu bare ikke god til bare at trille :tongue: men afsted gik det ud af strandvejen op til helsingør og ud af esrumvej.. havde ikke udforsket det område meget, men må sige at det var en positiv oplevelse :smile: utrolig flot, og fede veje at køre på.. op og ned hele vejen :bigsmile: satte så garminen til at føre mig hjem da jeg nået et godt stykke. Men det fuckede fuldstændig op.. og ville nogle mærkelig veje! nå, men hjem kom jeg da :-) så forøvrigt en rytter men nogle "crazy legs" hans venstre ben var rimelig "buffed" men hans højre var mega tyndt! virkelig underligt :crazy:

    115km med 28,5km/t blev det til :-)

    Rute20-052011.jpg

    Holder så cyklefri til på søndag :-)

  11. Dagens træning stod på en lille tur i det nordsjællanske. Ikke meget at berette.. udover at jeg havde glemt pulsbælte og at målet var at tage alle bakker på turen... tjek :-) lidt underligt når man er blevet så vant til at kigge på en puls på garminen, og så den ikke er der :w00t:

    66km med 28,6km/t blev det til..

    rute19-052011.jpg

    imorgen regner jeg med at køre en lang stille trilletur:-)

  12. Dagens træning: Da jeg ikke troet at vejret ville klare op, startede jeg dagen træning med 2 timers badminton. men da så vejret blev hel fornuftig her til aften, lige bortset fra blæsten! valgte jeg så at køre ud af strandvejen og op til helsingør, og lige en enkel tur op af ørebakken.. ville havde taget den et par gange.. men syntes allerede der, at jeg var begyndt at gå lidt sukkerkold :unhappy: og det blev kun værre! så hurtig tilbage af strandvejen, og hjem via klampenborgvej, lige til at trække de sidste kræfter ud :cool:

    Alt i alt, 88km med 29,0km/t i snit.. overraskende godt!

    rute17-052011.jpg

  13. Dagens træning stod på fællestræning med "kendisholdet":smile:

    Vi fik at vide ved starten at, vi kom til at køre en andelse hurtigere i dag, hvilket jeg så frem til. Det gik ellers stille og roligt med kenneth i spidsen (Der gik lidt rygter i gruppen om, at kenneth havde fået silikoneimplantater i sine læggene :laugh: om det er sandt, må stå hen i det uvisse :wink: ) nå, men vi kom sikkert frem til første interval.. hvor der skulle køres omkring 6km med 10 sek mellem hver mand. En mega hård omgang, hvor jeg så lige fandt en ny max puls på vejen :tongue: 191 sagde garminen! havde ellers troet at den hed 185!! men der kan man bare se.. hehe. Ellers gik det i rask tempo hjem, med en lille interval inden vi ramte Lyngby.

    Følte mig eller godt kørende i dag trods 2½times tonser badminton i går, og en mavesæk fuld af meximad :laugh: meeeen må indrømme at, der lige et niveau eller to op til kenneth, som kørte fra alt og alle på de små intervaller.

    Men alt i alt, en dejlig dag i selvskab med en masse flinke cykelryttere :smile:

    62,5km med 27,1km\t i snit blev det til.

    rute15-052011.jpg

  14. Sådan, du får sgu da nogle km i benene :4thumbup:

    Ja, udsigten til på søndag er ikke ligefrem opmuntrende. Håber at det lige venter til på den anden side af kl. 12 med at regne, eller at det hele kommer i løbet af natten, så vejene er tørre kl. 09.30.

    Ja det hjælper på det :tongue: skal jo slå tiden ihjel med et eller andet :wink:

    Vejrudsigten ser også lidt mere positiv ud nu, så mon ikke vi når tørskoet hjem?? ellers må vi køre mellem dråberne :tongue:

  15. Onsdagen var jeg ude en lille tur. Mest fordi jeg havde lidt uro i benene, men tildels også Pga. den plade chokolade jeg havde indtaget :tongue: åhh.. den samvitighed hehe. Nå, men det blev som sagt kun til en lille tur, fordi det jo selvfølgelig skulle begynde at pisse ned da jeg nået Farum så drejet hurtig af mod holte og hjemad gik det med fuld fart :smile: 30km blev det til.

    Idag besluttede jeg mig så for at tage en længere tur. Så startede med at køre ud af strandvejen op til Helsingør og ud af gurrevej.. og så var jeg lost!! så kørte lidt rundt i det ukendte indtil jeg blev træt af det.. så satte jeg garminen til at føre mig hjem :bigsmile: alså genial opfindelse! og gør det lidt tryggere at bare køre ud i det blå :smile:

    Men alt i alt blev det til 105km med 28,8km/t i snit

    Rute12-052011.jpg

    Tager lige en slapper til på søndag, hvor jeg forhåbentlig kan køre med "kendisholdets" fællestræning... Selvom vejret ikke byder på det bedst cykelvejr :unhappy:

    vejret.jpg

  16. Nå, tid til lidt opdate.. har været lidt doven :wink:

    Men skulle jo havde været ude og køre med nogle her i søndags... men ak, de dukkede selvfølgelig aldrig op! Så tog selv en lille trilletur, havde også en deadline så mere kunne det ikke blive til. 40km, og snittet kan jeg ikke huske.. men ikke noget vildt hehe

    Mandag tog jeg så en lidt længere tur, selvom lysten endelig ikke rigtig var der :unhappy: kan godt mærke at sådan et brud ikke liiige er noget man kommer sig hurtigt over :unhappy: men ak, håber da hun er glad!!

    Turen var en del blæsende! det var måske også medvirkende til, at lysten ikke rigtig var der, og så har jeg bare sååå svært ved at få pulsen op i modvind.. lyder ellers lidt mærkelig, man skulle ellers tro, at det var der hjertet bankede som en gal for at holde en igang!

    67km med 26,7 i snit blev det til.