Zuffox

Medlemmer
  • Posts

    10,702
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    41

Posts posted by Zuffox

  1. Minoxidil og kutan har en påvist virkning imod hårtab og kan købes i form af produkter som Regaine på apoteket. Det er en "kur" imod hårtab men en symptombehandling, du kan betale kassen for resten af livet - såfremt det virker for dig, hvilket ikke er garanteret.

    Brug for Guds skyld ikke Propecia (finasterid), da det, så vidt jeg har læst mig til, kan skade libido, potens og slige dårligdomme.

    Du kan prøve at undersøge årsagerne i hoved og røv, men jo før du affinder dig med, at hårtab er naturligt og så godt som uundgåeligt, desto bedre vil det nok være for dig.

    Som sagt kan du med fordel prøve produkter som Regaine; min pointe er bare, at det her ikke skal blive løbebanen til at stresse over noget, der er helt naturligt, og som du snart vil blive en ekspert til at spotte hos andre mænd - selv filmskuespillere, og hvad har vi. Det er klart værst at være kvinde, set fra hvad reklamer og medieindustrier prøver at bilde os ind er normalt og idealt, men industrierne fortjener også kritik for at få hårtab hos mænd til at fremstå som et abnormt problem synonymt med usundhed.

    Det er selvfølgelig træls, men det er helt normalt og ikke verdens undergang. :smile:

  2. Nu ved jeg ikke, om du er myndig, og om hvorvidt det er lovpligtigt at involvere dine forældre, men det er næppe et problem, der går i sig selv. Derfor er det vigtigt, at du søger lægefaglig vejledning til at udbedre problemet så hurtigt, du kan. Ellers er der også rådgiverne, Spinderella linker til, som jeg tror, vil være en stor hjælp; de tilbyder anonym såvel som pesonlig vejledning.

    Jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige, om dine forældre er idioter, men de har ikke noget at være skuffede over, eftersom det ikke er din skyld, at du - muligvis - har bulimi. Der er intet at skamme sig over, og det er godt, at du selv er opmærksom på det og ser alvoren i det.

    Det lyder, som om du er begavet med et godt hoved, der ikke har svært ved at vurdere, at dét at døje med bulimi med al sandsynlighed vil være et langt, langt større ubehag end at skulle døje med forældre, der - kun hypotetisk - er skuffede.

    Om dine forældre så er idioter eller ej, elsker de dig garanteret betingelsesløst, og det er sikkert ikke nemt for nogen part at konfrontere et problem som bulimi. De må trods alt se, hvem det berører mest.

    Held og lykke med det - det går jo nok altsammen. :smile:

    PS: Du kan allerede starte med at formulere dine følelser og din situation på skrift, om du så benytter dig af LMS's mailrådgivning eller ej. Hvis du er ubekvem ved det, kan du i stedet også bare skrive hér og linke til tråden i din mail.

  3. Hvad er der så usundt ved at drikke det, hvis man ikke tager på? :)

    Tak!

    pH-værdien er også ret lav, så ætsede tænder er en ekstra bonus.

    Jeg ved ikke, hvordan pH-værdien for Zero er sammenlignet med den normale, men Coca Cola udmærker sig tvivlsomt ved at være én af sodavandene med lavest pH-værdi.

    Prøv at vænne dig til at drikke almindeligt vand med brus i; det er brusen, der som regel giver "ahh"-effekten ved den første slurk. Du kan altid vælge varianter med citrus og andre smage.

  4. Det kan være mange ting, og det kan være praktisk talt ingenting. Bare Kvik tager til lægen med det.

    Når (hvide) asparges kan ændre lugten af urinen, er der sikkert også andre ting, der kan, men det er vigtigt ikke at begynde at argumentere med sig selv, om det nu er værd at tage til lægen over.

  5. Det kunne meget vel være diabetes - men det kan garanteret også være en masse andet.

    I gamle dage smagte lægerne på patientens urin for at undersøge det. I dag er de heldigvis for dem fri for dén pligt.

    Få en læge til at se på det.

  6. Er sku glad for spanien løb med sejren.

    Holland spillede det mest svinske fodbold jeg længe har set. Holland skulle have haft i nærheden af 3-4 røde kort :nonono:

    Men det lykkes da næsten for holland, at ødelægge spillet for spanien.

    Men fuld fortjent sejr :devil:

    Holland var åbenlyst tåbelige og ødelagde kampen, men man kan til gengæld sige, at det tilføjede kampen noget ekstra spænding, fordi man håbede desto mere på, at Spanien slog idioterne.

  7. Via BBC:

    In this study, the patients assumed three different sitting positions: a slouching position, in which the body is hunched forward as if they were leaning over a desk or a video game console, an upright 90-degree sitting position; and a "relaxed" position where they leaned back at 135 degrees while their feet remained on the floor.

    The researchers then took measurements of spinal angles and spinal disk height and movement across the different positions.

    Spinal disk movement occurs when weight-bearing strain is placed on the spine, causing the disk to move out of place.

    Disk movement was found to be most pronounced with a 90-degree upright sitting posture.

    It was least pronounced with the 135-degree posture, suggesting less strain is placed on the spinal disks and associated muscles and tendons in a more relaxed sitting position.

    The "slouch" position revealed a reduction in spinal disk height, signifying a high rate of wear and tear on the lowest two spinal levels.

    When they looked at all test results, the researchers said the 135-degree position was the best for backs, and say this is how people should sit.

  8. Jeg tør slet ikke tænke på kaosset, hvis England taber med et mål som følge af dommerkendelsen.

    Er der nogen fodboldeksperter der kan forklare, om det var rigtigt at der blev dømt offside i starten, da den tyske spiller passerede til Rooney?

    EDIT: Ramte dén bold ikke forsvarsmursspillerens hånd?

  9. Angående priser kan de dog variere fra 25 til 200, efter hvad jeg selv har brugt af penge på det, og det ville jo være synd og skam, hvis man skræmte folk væk fra en videnskabsbaseret træning.

    Angående videoerne, så vil jeg anbefale vimeo eller YouTube. Det må da også give flere MOL-hits - selv skal jeg nu til at bøvle med at finde en ny version af Flash for at få det til at fungere.

  10. Så vil jeg ikke sige resultatet.

    Jeg ved dog ikke om den bliver genudsendt, men der er nogle højdepunkter kl 20:00-20:50 på tv2 i aften

    Lidt om kampen:

    Men det var en meget uskøn kamp og hele tiden meget lige! Den kom vel først rigtig i gang, hvis man kan kalde den det, i 5 runde. Der var mange slag i nakken, holden og skubben i hele kampen. På den lidt ufine side var de vel meget lige. Så da dommeren kaldte bokserne sammen, var det tydeligt at se på deres adfærd at de begge vidste de var meget lige. For første gang så de ud til at respektere hinanden og gav også hinanden hånden, respektfuldt.

    Er den værd at se genudsendelsen af?

  11. Altså en multitablet om dagen er da nok aldrig ad vejen, men har du læst, hvad der står på ALLE danske kosttilskud?

    "kosttilskud bør aldrig erstatte varieret kost".

    Hvis du er for doven til at lave maden selv, hvorfor så ikke købe sig til god, sund og nærende med?

    Eller måske bare finde dig nogle nemme og hurtige opskrifter til god mad med i farten.

    Jeg tager det ikke som erstatning; men hellere tage et tilskud til noget end slet ikke at tage det.

    Jeg bruger det ikke som en sovepude. :smile:

  12. Jeg har siden tidernes morgen taget vitaminpiller, men stoppede med at tage det regelmæssigt for nogle år siden.

    Situationen er primært dén, at jeg ikke spiser fisk og indtager mælkeprodukter (og æg), men derudover har jeg også generelt været kræsen, så det har ikke altid været lige let; for tiden er jeg lige flyttet ind, hvor det hele er noget rod, og hvor jeg ikke har overskud til at fatte kokkekniven, så det bliver også en ret sølle omgang.

    Det er fristende bare at hælde alle tilgængelige vitaminpiller og tilskud i en spand og tage en håndfuld af det hver dag, men foruden at være dyrt, skulle det muligvis også være skadeligt på grund af den store mængde antioxidanter, man ender med at få indenbords. Jeg kan godt hive en masse tilfældige links op ad lommen, men hellere få nogle råd fra folk med en uddannelse inden for de relevante områder.

    Spørgsmålet går på, hvilke tilskud og hvor meget af det, der ville være bedst til min situation, og i hvor stor grad man kan køre det indenbords med ovennævnte in mente.

    Er der i denne forbindelse bestemte produkter, der ikke kan omtales ved navn, må I gerne sende mig en PM.