djobo

Medlemmer
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by djobo

  1. Nu har jeg været på kur i 3 uger og er begyndt at undre mig over min vægtfordeling.

    det er lige somom det er meget løs hud jeg har tilbage, før sad det på maven.. og nu er det rykket om på siden og blevet de de famøse sidehåndtag..

    Dette undrer mig en del da man da ikke kan rykke sit fedt rundt? Jeg har tabt mig på frontmaven men taget på i siderne... hmm ?

    spiser A38 med Havregryn til morgenmad, noget rugbrød op af dagen, og noget mere rugbrød hen af dagen.. og så den aftensmad som mor laver :bigsmile: Ellers styrketræner jeg hver dag..

    Skal jeg virkelig spække en masse cardio på for at se resultater ?

  2. Først spørger du om det er godt at køre på rulleskøjter, så svarer jeg tilbage at ja det er det.

    så opretter du et nyt indlæg hvor du siger at det er godt at rulle på rulleskøjter :crazy:

    Ved godt du er ny, men.. Det er lidt irrelevant at oprette tråde om stort set ingenting. Så, nu ved du det. No hard feelings :smile:

  3. de fleste holder sig fra sprut/øl når de cutter, ergo.. Man burde også kunne holde sig fra hash og andre euforisende stoffer.

    Men ja HVIS noget SKULLE vælges så ville jeg også sige hash'en hvis man kan holde sig fra maden efterfølgende, hvilket jeg har hørt skulle være nærmest umuligt.

    Så hvis man virkelig vil cutte, så holder man sig vist bare helt væk :) !

  4. Rulleskøjter helt klart, hvis du altså giver den god gas :) Du bruger jo hele kroppen når du står på rulleskøjter, og på cykel bruger du kun benene.. Jeg vil da mene at der er mere bevægelse i hele kroppen på rulleskøjter, ergo højere kcal forbrænding.

    god tur(e) :superman:

  5. Jeg er lidt i tvivl om hvad det er for et svar du søger her.

    Du siger selv, at det hele er psykisk og at du ikke har troen på dig selv. Har du overvejet at prøve et vægttab med sideløbende psykologhjælp? Det er bare et forslag, hvis det nu skulle være psykisk kan en psykolog måske hjælpe dig på rette vej. Det mener jeg har hjulpet mange mennesker.

    Held og lykke med det ;)

  6. For det første vil jeg sige at du kommer til at spilde en masse penge på det der, da du kun vil øge dit stofskifte så længe at du tager de produkter. Og bagefter højst sandsynlig vil tage mere på end før, pga du har mistet muskelmasse i processen.

    Men nej tror ikke det vil med medføre en positiv test.

  7. Jeg er lige hjemvendt fra en god gang bryst/ben dag =) hvor der blev straffet godt og grundigt med et max løft på 85 kg :laugh:

    Det bekymrede mig dog lidt da jeg fik taget stangen ud at mine arme begyndte at ryste voldsomt, somom jeg var ved at kollapse.. Løftet gik dog helt uden problem, den skulle bare lige igang. Men er alligevel bange for det er et dårligt tegn?

    Jeg er 15 år og har trænet ca 5 mdr og bænker normalt 50 - 60 - 70 x10 uden problemer, så det undrer mig bare lidt at det ryster sådan.

    Er det sådan at jeg skal ud og investere i nogle træningshansker og måske håndledsstøtter ? fordi så vil jeg da bounce i rawi imorgen og få købt grejet :devil: vil bare lige høre jeres mening først

  8. skal lige siges at jeg har spist ris indtil nu og mangler stadig at smide mit lovely bildæk som der STADIG sidder der :( og vil gerne snart se resultater igen da jeg syntes det er gået i stå. Kan det være risene der spolerer det?

  9. Jeg er ved at være godt forvirret over hvad der er bedst at indtage under slankekur :( ? nogle siger ris andre siger pasta?

    eller er det bedst bare at lade begge ting ligge og så spise noget salat ?

    mig forvirret.

  10. lyder vist til det er noget jeg bare må lære at leve med da jeg hverken er vildt overvægtig eller i specielt dårlig form =\ øv bøv.. syntes ikke det er så skide charmerende at svede helt vildt hvis man f.eks danser stiv rundt på et diskodasko, scorekonge :D

  11. Jae, vidste ikke helt hvor jeg skulle poste det her indlæg men endte med bare at gøre det her :]~~ ?

    Det drejer sig om at jeg sveder så helvedes meget :] sveder af ingenting.

    så tænker tit på om man sveder pga man er for fed? eller for dårlig kondi? eller om det bare er noget der er forskelligt fra person til person :S?

    HeLP :D?

  12. Southbeach kuren er jo lavet til de ekstremt fede mennesker i Amerika som der skal have noget "akut" hjælp, de skal bare lige tabe et par kg for at overhovedet kunne komme igang med at lave lidt motion og så ligge deres kost om! Southbeach er ikke til "normale" mennesker der lige ønsker at smide 5 kg.

    Det er hvad jeg har læst :)

  13. Nu er ris heller ikke lige det bedste når man er på diæt! De indeholder utroligt mange kcal pr 100 gram, og 100 gram ris er altså bare ikke meget, for slet ikke at tale om den ringe mæthedsfølelse.. mener der er 350 kcal i pr 100 gram  :w00t: spis kartofler og grønsager istedet!

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg havde da ellers hørt at vilde/brune ris skulle være ok når man er på diæt?

  14. Wuat spiser for meget =( kan jeg ikke forstå, spiser havregryn med A38 til morgenmad og 2 - 3 rugbrød hen af dagen uden smør og alt det der :) og så Kylling og ris til aftensmad for det meste. :| sulter da ihjel hvis jeg skal tage mere mad væk

  15. Du er en pige og spiser protein som en BB'er, tror ikke helt det holder med den morgenmad da det iøvrigt ikke er sundt med alt det æg!

    Prøv hellere med noget så kedeligt som A38/Skummet mælk og havregryn UDEN sukker. Gør det 2 ugers tid og du vil kunne se en forandring, det vil jeg næsten garantere.

    Tror heller ikke du kan leve af Fromage Frais i længden og jeg vil ikke rigtig tro på at det er sundt! da der vel ingen energi er i det. Så hellere lav nogle ris til din aftensmad (brune/vilde ris) og så gem dem til næste dag, spis noget makrel i tomat og tun på et stykke rugbrød. Det ville undre mig MEGET hvis din fromage frais mætter mere end det og ikke feder mere.

    Nu er du en pige og har ikke så meget tjeck på hvor meget piger egentlig spiser, men tror ikke det er så små mængder der, drop den müslibar da den er fyldt med sukker :) spis hellere noget rugbrød/havregryn e.lig

    Hvis du har andre spørgsmål så fyr' løs :)

  16. Det er svært at sige når jeg ikke ved hvor høj du er, din vægt, dit mål.

    Kom med lidt mere så er det nemmere at sige =) ellers taler man vist bare om noget man egentlig ikke ved

    By the way, hvad er Fromage Frais nu lige =) ? er det ikke youghurt agtigt noget ?