Pigen

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Pigen

  1. hej!

    jeg spiser 2 gange dagligt ca, dvs sen morgen mad, som består af en kæmpe salat med salat agurk tomas, evt lidt bønnespirre/majs/ananas, og så noget tun eller kyllingestykker eller skinke stykker til. det spiser jeg de to gange dagligt!

    evt et æble ind i mellem og drikker rigtigt meget vand.

    dyrker ikk motion og får mig ikk rørt så meget i hverdagen pga mit job.

    vægt er meget normal, 172 cm 57-58 kg og 20 år

    men vil jeg tabe mig hvis jeg spiser sådan?

    nogle gange spise jeg en pita men dertil er der jo brød så spiser jeg kun den ene gang om dagen.

    ingen kommentar om dårlig kostvane, men gerne svar på om jeg vil tabe mig ved at spise sådan?=)

  2. Det kan det vel godt, men jeg vil råde dig til at sætte dig lidt mere ind i fedttab og "slankekur" end at hoppe på Nupo.

    Hvis du gerne vil tabe dig, skal du etablere et moderat kalorieoverskud.

    Indtager man flere kalorier end man forbrænder, så tager man på.

    Indtager man derimod færre kalorier end man forbrænder, så taber man sig.

    Derfor skal du spise mindre eller dyrke mere motion - eller endnu bedre, kombinere de to.

    <{POST_SNAPBACK}>

    lever ikk kun af NUPO, bare rolig.

    - Men prøver da skummetmælk til så ;) takker

  3. Jeg købte i føtex tror jeg en stepper til 200 kr, som står i min stuen jeg bruge den hver dag, i 1 time ca og den har være ikke mindre end fantasktisk. Jeg har brugt den i et år og nu kanjeg skrælle kartofler se fjernsyn eller ? mens jeg stepper så det er nemt at finde tid til det.

    <{POST_SNAPBACK}>

    '

    jeg gjorde det samme fantastiske køb - dog i bilka :bigsmile: men okay jeg stepper ofte på den men ikke helt en time men det vil jeg da lave om på :smile: troede bare ikke den var så effektiv :raisebrow:

    Men tak for svar folks, jeg må jo hive mig selv i nakken og ja skal være ærlig og indrømme jeg har bestilt noget NUPO nu, men vil kun tage det sammen med andet i løbet af dagen - ikke for at erstatte alle måltider da!

  4. Hvis jeg endelig skal igang med nogle øvelser for at tabe mig, hvad for øvelser vil i så foreslå? Har ikke nogen håndvægte eller noget, er der nogle øvelser hvor jeg "bare" skal bruge min kropsvægt som vægte? :blush:

  5. For mig sker det tit at jeg tænker "pis nu skal jeg altså lige tage mig sammen og tabe mig nogle kilo" og så begynder jeg at løbetræne, hvilket typisk højest holder nogle uger før jeg falder i igen. Jeg dyrker slet ingen motion i hverdagen og har stort set aldrig gjort det, det vildeste jeg gør i hverdagen er mavebøjninger og steppe på en stepmaskine :blush: Det er ikke fordi jeg er direkte tyk men har lidt af det der overskydende tøse fedt rundt omkring som gerne skulle væk :bigsmile: vægt: 60kg højde: 174cm

    Jeg har forsøgt mig med noget vægtkonsulenterne som da også holdte lidt længere tid, men der falder jeg igen i. Jeg tror lidt mit problem er at jeg ikke rigtigt får motivation fra nogen steder, og jeg har åbenbart svært ved at motivere mig selv hele tiden.

    mit spørgsmål er her så.. Jeg ved mange af jer har en del i mod det MEN, slankeprodukt af en eller anden art (piller, pulver etc..) hvad kan være evt nyttigt for mig, uden at være direkte "farligt" :raisebrow::smile: ? Jeg ved ikke noget om det selvom jeg da har kigget lidt rundt omkring og er stødt på ting som ex. NUPO og Therma Power.. men ja...

    Jeg vil kun bruge det til at komme lidt igang og se at jeg faktisk taber mig så jeg kan blive lidt motiveret til det

    :blush: