Sedanen

Medlemmer
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sedanen

  1. Hey Sedanen!

    Uhhhhh nyt billede! Der er vist sket lidt hva! :4thumbup:

    Ked af at høre at du også har haft bøvl. Fan'me noget tang, at når man endelig har fået stablet motivation og hele balladen på benene, så gider kroppen ikke være med! :dry::nonono::unhappy:

    Nå, fik ikke skrevet ind i morges. Har store-møde dag med 4 møder i rap hvoraf det ene er bestyrelses-langt-møde. Så kan lige spjætte forbi indimellem... :innocent:

    MORGENTRÆNING F.DK FRB. D. 19.04

    Cardio:

    30 min elipsetrainer

    20 min romaskine (også kaldet C2 ikk' Guarden! :tongue: )

    Superdejligt at det er lyst kl. 06.00 og at man bare kan cykle i træningstøj og en dunvest -åhhhh forååååååår :w00t: !

    Hmmm når vist ikke ud og PW'e her til frokost -møde igen om 10 min...

    Kærligste hilsner

    Sally :smile:

    yeeeeeeeeeees :tongue: har også givet den gaz, tiltrods for skader. Ret lækkert og se, at skroget begynder og tage form :smile: Der et endnu nyere billed i min log :bigsmile:

    dobbelt yes yes. Det fedt sommeren er på vej. Nu skal jeg bare lige have smidt en 3-4%BF mere, så jeg vist strandklar hehe :4thumbup:

  2. IGF til forøgelse af enkelte muskler. HGH/jintropin/somatropin til punkforbrænding af fedt og humatrope til generalt opbyggelse er de såkaldte hollywood midler. De bliver brugt i stor omfang af kendte, bla for at opnå de forskellige look de skal have. Også ikke mindst for at få dem til at se yngre ud. Så ergo, de snyder så det basker.

  3. Kan godt li' at du er så myndig at høre på :laugh:

    Okay, jeg holder fast i cardio INDEN vægtene. Kunne jo også bare stå op kl. 05.20 -og så ta' en halv time på cyklen derhjemme, stå klar til at sparke centrets dør ind kl. 06.01, kaste mig over frivægts-afdelingen og skrige "SPÆÆÆÆÆÆRET" hver minut, indtil alle runder er overstået...

    Hmmm lyder da som en ret go' plan ikk'! :laugh:

    Kærligste hilsner igen igen..

    Sally :smile:

    :4thumbup: mon ik der nogen der tænker "tosse" :bigsmile: