Juste

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Juste

  1. Det er mit indtryk at en romaskine i fornuftig kvalitet ligger på et noget højere prisleje end en god motionscykel til hjemmebrug.

    Der er næsten kun en ting at gøre, find en butik i nærheden (her er nogle, midterste spalte) hvor udstyret kan afprøves.

    okay så du vil mene at en kondicykel er bedst? selvom prisen ikke betyder det store? vi kan jo ogaå bare få en prøve uge i et nærliggende fitness center, så kan jeg guide ham igennem det der hehe.

  2. tusinde tak for de rigtig gode indlæg...det utroligt så hjælpsomme folk er her.

    jeg har lige snakket hurtigt med ham, og han er mest tændt på en kondicykel, men jeg mener at en romaskine vil være bedre, da man jo bruger mere af kroppen i den. hvad er jeres mening om dette? han skal både have bedre kondi og forbrænde noget fedt. altså bedre form generelt.

    i må meget gerne linke til nogle produkter, hvis i vil.

    hehe bare rolig jeg skal nok sørge for at han ikke slappe på den. og det er bare synd hvis han ikke for hele tvavisen med...hvis det nu lige er det der kører.

    jeg er ikke i tvivl om at den maskine han køber nok skal blive brugt, ellers skal jeg personligt tvinge ham igang hehe.

    end til videre tusinde tak for hjælpen.

    mvh

    Juste

  3. Hej MO venner

    nu har jeg efter længere tids forklaringer om kost og motions sammenhæng med kroppens vel, fået min far til at indse at han bliver nød til at gøre noget ved det.

    Han er 63 og har for under et år siden haft et slagtilfælde, hvor han kom på sygehus og det hele. siden det har hans fysiske form overhovedet ikke været det samme. han puster meget mere end før hen hehe...

    han er forretningsmand så har ikke så meget tid, så vi syntes begge at en maskine foran tvavisen om aftenen er den bedste løsning for ham.

    det er så her i kommer ind i billedet, da jeg personligt ved mest om styrketræning.

    hvilken maskine skal han anskaffe sig? prisen spiller ikke den store faktor, selvølgelig med en hvis form for fornuft.

    men jeg aner som sagt ikke hvad jeg skal kigge efter? motionscykel? Crosstrainer? steppemaskine? en smart tv shop vidunder-maskine hehe??

    håber virkelig i kan hjælpe, så jeg kan få ham i form igen...

    mvh

    Juste

  4. hey hey...

    for nu snart 1 år siden tabte jeg mig ca. 30 kg. på 3 måneder, hvilke resulterede i af jeg en mogen røg en tur i gulvet, og i dag har jeg et fint ar i øjnbrynet...det fik mig til at overveje at det nok ikke var det smarteste jeg havde gang i, og begyndte at spise fornuftigt igen. det gik nok galt fordi jeg vejede mig på en alm. vægt, og jeg ville bare se at mine kg. blev mindre og mindre. men mine muskler de smuttede jo med i købet. og det var jo ikke meningen. da jeg besvimede vejede jeg 72, og er 21 år og 185 cm....nok lige i underkanten..nu vejer jeg 80. men jeg kunne altså godt tænke mig at høre om man ikke kan få en maskine/vægt der måler ens fedtprocent i stedet, da det jo er den man skal have til at falde når man styrketræner....håber i forstår mit ønske og vil hjælpe mig med nogle bud på sådan en maskine :D

    takker :cooldance:

  5. jeg havde tænkt mig at placere det i et stort soveværelse...meget romantisk ;P

    hmm vil mene at ca. 3000 skulle være en ok startkapital til det??

    en ting jeg lige vil høre jer "hjemmetrænere" om, er om det ikke motivere mere at kunne træne hjemme? kunne forstille mig at de dage man ikke havde kommet i centret, så alligevel for trænet hjemme...da det jo er en del mere tidsbesparende?

    endnu en gang tak for hjælpen :smile:

  6. hey igen..

    mange tak for de fine svar, det lettede godt nok...ville ik være godt at undvære det :D

    jeg må nok indrømme at jeg træner noget maskine, men også en del frivægt.

    det eneste jeg har hjemme nu er en fitness bold...til mave.

    jeg træner faktisk det meste overkrop. grunden til jeg ikke træner ben, er at jeg hellere vil tage en tur på cyklen i skoven.

    vil lige her til sidst høre om i kender nogle gode steder at købe noget starter udstyr, så jeg kan træne videre :p

    tips og gode idéer er også meget velkomne :D

    mvh

    Kristian

  7. hey hey...

    jeg er en gut på 20 der har trænet i center i nogle år nu...men nu står jeg skal til at flytte, og der hvor jeg flytter hen er der ikke noget fitness center.

    er det mulig at opnå de samme hvis man anskaffer sig noget udstyr hjemme?

    og i dette tilfælde hvilket udstyr??

    håber virkelig i vil hjælpe, for vil nødigt undvære min træning

  8. hey hey...

    det er meget simpelt..jeg har kigget lidt rundt omkring, og har da også fundet nogel stykker, men de er temmelig dyre...

    ville simpelthen bare høre om i kender til et godt sted at købe dem??

    der skal gerne medfølge video :D

    på forhånd tak :smile: