Niels Erik

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Niels Erik

  1. Det er bestemt heller ikke et ukendt fænomen for mig, det kommer dog som regel kun hvis jeg virkelig presser mig selv. Jeg plejer at spise en smule yougurt og noget havregryn en ½-1 time inden løb... det hjælper på det synes jeg (måske er det psykisk... aner det ik)

    På den anden side set får jeg optur af at have kvalme efter en ordentlig omgang løb... så føler jeg at jeg har presset mig selv :devil:

    men jeg ved faktisk heller ikke hvad det er... :bigsmile: .

    - Niels

  2. Det synes jeg i grunden er sært... eller jeg forstår det egentlig godt, men man burde da trods alt ikke gå ned over, eller være flov over, at man er afgået fra en af verdens hårdeste offentligt tilgængelige uddannelser.

    Men hva... det kan være jeg tænker helt anderledes hvis jeg stod i situationen...

    - Niels

  3. Jeps... jeg øger træningen med tiden.

    Jeg tror jeg opretter en log.

    I er mere end velkomne til at følge med og komme med forslag/forbedringer/irettesættelser etc. Jo flere der skriver desto bedre. Det holder mig i ørene, og jernet i ilden og alt det der...

    Vi ses på loggen :cooldance: .

    - Niller

  4. <{POST_SNAPBACK}>

    ...jeg vil mene du er lidt sent ude (mht. optagelsesprøver), hvis du søger ind til februar...det kræver lang tid at vende sin krop til den megen træning...

    Læg vægt som følgende:

    1/3 svømning/undervandssvømning

    1/3 styrketræning

    1/3 løb

    I de enkelte discipliner bytter du så ud med ud med uv-rugby, orienteringsløb, march (alt efter behov)...

    Men som sagt alene træningen er en prøvelse, hvis du træner meget seriøst dvs. lad være med at kigge på deres krav sæt dine egne mål og gerne højt f.eks. 300 m fri= 4 min, Coopertest=3500 m og guldcirkel=12 min...

    God fornøjelse!

    <{POST_SNAPBACK}>

    Tak for de gode råd, det er godt at se at man ikke nødvendigvis behøver træne lige så meget som nogle aspirant-logs herinde giver udtryk for... selvom det i alle henseender er en flot bedrift i sig selv.

    Jeg trapper allerede nu en lille smule ned mht. de mest belastende øvelser for mine led og sener.

    Men en af jer skriver at det måske allerede er for sent hvis jeg vil søge ind til februar (januar, sømilitær grund.udd.=5uger og så frø.udd), at komme i den rette form... ? Er der andre meninger om den sag?

    Jeg kan allerede nu tage ansættelsesprøven, men ikke på mere end deres min.-krav (2800m Cooper, 300m vand på 8 min. etc) Marchture og gummibådsøvelser mv. har jeg stort set ikke øvet.

    MVH Niels

    (iøvrigt er det vældig tålmodigt af jer at høre på endnu en tosse der forsøger sig som frømand. Jeg kan se i har måtte lægge øre til det et par gange før :4thumbup: )

  5. Hey

    Jeg er ny herinde, men har læst de fleste indlæg vedr. frømandskorpset og optagelse til samme, da det er min primære interesse på disse sider (selvom jeg kan se at der fyldt med uundværlige råd til ens træning, en sikker bookmark!).

    Der er mange fine logs fra folk der har trænet op til optagelsesprøve mv. og det er fornemt, og utrolig meget træning pr. dag i mine øjne.

    Mit spørgsmål er derfor: Kan man ikke nøjes med mindre? (jeg har jo også arbejde mv. der skal passes :wink: )

    Jeg forestiller mig at planlægge min træning ca. sådan her:

    * Vandtilvænning (hav og svømmehal) (så meget som muligt, hver dag)

    * O-løb (1 dag pr. uge).

    * March med oppakning (1 dag pr. uge).

    * Kondi-løb (hver dag).

    Og så i anden række kommer styrketræning (2-3 dage i ugen af 1 times varighed, koncentreret på alle større muskelpartier, fortrinsvis udholdenhed og ikke for at opbygge store pumpede muskler). Selvfølgelig en daglig 3xbronzecirkel skal der jo til

    Spørgsmålene er:

    1. Hvor meget vægt skal jeg lægge på hver disciplin?

    2. Er det monstro nok træning? (for der bliver jo skrevet meget om at det fortrinsvis er viljen der holder en ovenvande, og det er jo en hel anden sag, som nok er mere personligt betonet)

    3. Er der nogen reel fordel i at have været ved forsvaret? (trak frinummer for snart 3 år siden)

    Det ku være herligt med et par gode svar fra hvad jeg anser for at være et kyndigt "ekspertpanel".

    MVH

    Niels