Bella

Medlemmer
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bella

  1. tak skal I have, jeg træner cardio og styrketræning 50/50 i tid ca 1½ time pr gang, 4-5 gange om ugen.

    Tænkte mest på om jeg kunne spise rugbrød, grønt og tun, undgår sukker og andet højt GI, undtaget banan nu og da.

    God og sund jul til jer :xmas:

  2. Jeg træner om eftermiddagen og bagefter er jeg meget sulten, SKAL bare have noget at spise -og en enkelt frugt eller to hjælper ikke, vi taler et semi-måltid.

    Det føles som mit blod bliver tømt for næring og min energi dykker helt vildt. :unhappy:

    Vil det påvirke mit vægttab at spise "en masse" kort efter træning?

    Jeg vil naturligvis flytte dagens kalorier og ikke indtage mere, evt. at flytte 30 % af mine aftensmadskalorier og 30 % af mine frokostkalorier hen til kort efter træning og spise dem der ...Kan jeg det uden at påvirke vægttab negativt?

  3. Tak for tip running, jeg tjekker nedom en Netto.

    Når I siger specialforretning ...så mener I noget a'la en sportsforretning, der sælger sko og tøj til diverse sportsgrene ikke? :blush:

    Har fundet ud af jeg desværre har over to timer til den nærmeste Løberen, men linket har gjort mig klogere på hvad en løbetest er og hvor vigtige de rette sko er.

    Jeg har fået adgang til en crosstrainer, vægte og andre styrketrænings remedier, så jeg løber nok hver anden dag i stedet og benytter træningslokalet de andre hviledage så jeg ikke får en benskade.

  4. Tak skal I have, også for link, en test er nok det mest optimale. Jeg undersøger om de kan give mig en test i en af de lokale.

    Foreløbig er min rute på 4km, jeg løber det jeg kan og powerwalker resten som interval/pauser :cooldance:

  5. Jeg er så småt ved at for alvor starte løbetræning. Har tænkt mig 30-40 minutter 5-6 gange om ugen, primært asfalt og det bliver intervaltræning.

    Jeg er tung (93 kg and going down!) hvad skal jeg tænke på ved køb? Blød sål, hård sål, stødabsorbation og så videre.

    Jeg er helt på bar bund, har I nogle råd jeg lige kan få med før jeg går ned til min lokale sportpusher

    Mange tak :smile:

  6. Hvordan øger jeg mit kondital på den mest optimale måde?

    køre på i det højeste tempo jeg kan hele tiden ..eller interval?

    -hvilket intervalskift så?

    Et andet sprøgsmål, stofskifteberegneren her på MOL -skal jeg indtaste nuværende vægt eller idealvægt når jeg vil beregne mit daglige kaloriebehov?

    Bella ..har nakket 8 kilo dags dato :bigsmile:

  7. Tak for svar, jeg går og cykler en del efterhånden og tænkte den kunne være en adspredelse til udendørsmotion ... 20-30 min på sådan en udover min træning må vel være bedre end ikke at steppe? Har hørt de er ret sveddrivende.

    Bortset fra den skulle være kedelig...den må da være lidt værd som kalorieforbrænder...eller hvad? :blush:

  8. Plejer at bruge soyaprotein uden smag eller (kunstig)sukker. Og er meget tilfreds.

    Men jeg har nu investeret i en valle med smag, jordbær. Blandede mælk og pulver som beskrevet på pakken ...og det smager så fælt sødt, kan næsten ikke drikke det. :unhappy:

    Så uden at nævne mærker, har de pulvere med smag en generel sødheds-grad eller har jeg været uheldig at prøve en der bare er "grusom" i smagen?

    Æv.

  9. Det bliver en log så, jeg vil gerne fortsætte sådan som denne tråd, det andet bliver nok for omfangsrigt. Men jeg vil gerne have en tråd... det gør noget ved motivationen.. så er der større chance for succes, det bliver nok ikke rart at skulle meddele vægtøgning, tråden holder mig i nakken :blush:

    Jeg skriver ikke her mere og laver log snart, tak til jer alle :4thumbup:

  10. tak til de sidste indlæg, jeg har simpelthen ikke fysik til at løbe, men den testtur i skoven forleden fik jeg da tilbagelagt knap 8 km på en time, jeg må se at gøre det til en daglig vane :bigsmile:

    jeg vejer mig kun igen om en uge så kan ikke melde om nyt resultat i dag. Men har købt nogle håndvægte en plastikring der kan give modstand til lidt hjemmegymnastik.

    hvor vigtigt er det at strække musklerne ud efter motion -og hvorfor?

    det er jeg ikke god til,når jeg først er kommet hjem vil jeg hellere ha vand og sidde lidt ...kan man evt vente ½ time med udstrækning?

  11. jo, det er fordi jeg mangler ca 10 gram fedt, får 25 nu, vil gerne have 35. Så burde jeg vel kunne tage 10 g olivenolie (100 kcal) og tage 100 kcal af noget andet ud af min kost. Ved ikke om det er en god ide at veje olien af på min køkkenvægt, tror ikke den reagere så hurtigt så vil nok få mere end de 10 gram på den måde...har en gang læst at en spiseske giver 15 g olie, men mon det er rigtigt :unsure:

    passer det med at man skal holde igen med brød og kartofler? Jeg spiser ik brød pt og føler mine måltider med fisk og grønt ikke mætter nær så meget som hvis jeg samtidig spiser rugbrød til (vil gerne skifte 80-100 kcal grønt ud med 80-100 kcal brød) hvis altså det ik forringer vægttab?

  12. Så kommer jeg lige ind igen :tongue:

    Har intensiveret mine "hyggetimer" om morgenen og bruger i stedet kun 2 timer på det samme stykke "arbejde"

    Skal for første gang ud i skoven i morgen og hmm... lunte/jogge/gå en time, er spændt på hvordan det vil gå, altså hvilken hastighed jeg kan holde og hvor langt jeg når på en time. :cooldance:

    Var til en afskedsreception i weekenden, blev lidt skuffet, der blev kun serveret vin, chips og baconsandwich :raisebrow: øv, jeg var jo nødt til at mingle med et glas i hånden og sådan.. ,det blev til 1½ glas vin og ½ baconsandwich.

    Har konsulteret vægten i dag, på trods af det "stads" i weekenden siger den -1 kg, har tabt et kilo endnu altså :w00t:

    Jeg er begyndt at lede efter det "gode fedt" i maden...men hvor er det henne??

    Nu hvor jeg vælger det fedtfattigste mejeri-alternativ og ik spiser smør har jeg svært ved at finde de 35 gram fedt dagligt som jeg gerne vil have ...kan vegetabilsk olie være et godt nok alternativ, bare sådan hælde x antal gram på mit brød/salat?

  13. jeg regnede heller ikke med at det er rent fedt... men det ser i hvert fald bedre ud på vægten i dag, har ikke vejet mig siden lige før jeg startede tråden :bigsmile:

    Jeg synes det er svært at få nok fedt i kostplanen fordi det tager så mange af kalorierne, jeg spiser 25 gram nu, men så kan jeg måske forsøge at komme olie i salaten og spise lidt mindre af en anden ting

    jeg må osse se at finde ned i et motions/fitnesscenter inden længe :cooldance:

    tak for svar max

  14. Jeg kan se I har snakket meget i tråden, har læst det, men er vist ikke kyndig nok til at svare eller genenmskue hvad der er "rigtigt"

    Men nu er det 5 dage siden jeg skrev første indlæg og tog den seriøse beslutning om at tage livet af de 30 kg. -det hedder 30 kg foreløbig, kan justere siden det bliver jo nok til lidt mere.

    Har regnet de æbler og gulerødder ind i kostplanen og er nu på 1900 kcal dagligt. Har intensiveret mine 2½-3 morgenmotionsstimer en anelse (knokler på den første time og mit normale tempo resten af tiden) og der er absolut ikke røget noget indenbords, der ikke stod på planen.

    Har lige vejet mig, jeg er sgu 1 kilo lettere :w00t:

    Sidder i en masse eksamenslæsning og med den første eksamen på fredag, får ikke overskud til at ændre noget i kost eller motionsplaner denne uge, men det går åbenbart allerede bedre ifølge min badevægt.

    Jeg er ikke klar over hvor mange GRAM fedt jeg max/min skal have dagligt, mon nogen ved det?

  15. nej jeg snyder/lyver ikke om det daglige...men kan godt finde på ca hver 14. dag at spise en pose chips

    Ja så er det vist en god ide at opdele i flere måltider end de tre, nu jeg ikke kan snacke æbler ...

    <{POST_SNAPBACK}>

    Du "snyder" jo netop når du ikke tæller æblerne. :wink:

    Rock'n Roll :strat:

    SaintPauli

    <{POST_SNAPBACK}>

    jaae det er nok rigtigt at de osse er snyd selvom de lyder sunde nok.

    men no more apples og mere fart :4thumbup: så er det spændende om der sker en ændring inden længe :cooldance:

  16. Jeg skal tabe 30 kg -gerne så hurtigt som muligt ..hehe.. men altså på den gode måde!

    Mit spørgsmål er om 2½-3 timers motion i moderat tempo om dagen er nok -dvs jeg cykler/går i 2½-3 timer hver morgen 6 dage om ugen, det er ikke i specielt højt tempo, bliver ikke særligt forpustet.

    Er det en ok måde kombineret med lavere kalorieindtag?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hej Bella. Såfremt at du vil opnå det vægtab ud fra motion alene (og ellers holder din ligevægtsindtag konstand i takt med den faldende vægt). Så kræver det, at du går/løber en distance på omkring 2500 km. Defor vil jeg tilråde dig samtidig at se på kosten.

    Ellers kan jeg kun sige go tur... :smile:

    Rock'n Roll :strat:

    SaintPauli

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ja har forstået på tråden at jeg må sætte farten op og spise mindre, det var en lang tur ellers haha :bigsmile:

    Hvor langt må jeg gå ned kaloriemæssigt til 1400...1200...1000?

    sikkert et dumt spørgsmål, men KAN motion overdrives eller kan jeg bare okse løs?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Syntes ikke at du med din under nogen omstændigheder bør gå under 2000kcal.

    Motion syntes jeg derimod bare at du skal klø på med. Du bør dog pga. din vægt nok være påpasselig medmotionstyper der belaster dine led (så som løB).

    Rock'n Roll :strat:

    SaintPauli

    <{POST_SNAPBACK}>

    ok ...nej løbe er for tungt for mine skinneben, men jeg kan gå og cykle, det kan jeg så bare blive ved med de tre timer om morgenen men sætte farten op så meget jeg kan.

    Tak til alle der har skrevet jeg er blevet klogere og finder en bedre kostplan