Anders W. Hansen

Medlemmer
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Anders W. Hansen

  1. 105 min. spin kørt mandag. 45 min. med høj intensitet tirsdag. I dag onsdag og 60 min. er planlagt i aften.

    Har i øvrigt bestilt et Polar f6 ur til en fabelagtig pris. Glæder mig til at få sat mit kalorieforbrug i bås. Kræver dog at jeg får lavet en maxpulstest i nærmeste fremtid...

    Er i øvrigt forholdsvis i kulkælderen, da min vægt har stået i stampe de sidste dage efter kaloriefest og marathon i weekenden.

    Motivation = 9/10

    Vægttabsglæde = 4/10

    Mvh Anders

  2. Det har været en temmelig kaloriefyldt weekend.

    Jeg har været umættelig siden de 4 timers spinning lørdag, men nu starter en ny uge og en mere kontrolleret træning samt kost.

    Spekulerer over om det egentlig er særlig gavnligt for en vægttabsprocess med større events, som den i lørdags.

    Anyway... 2 timers spinning i aften er planlagt efter babysvømning med den mindste...

  3. 4 timers marathonspinning overstået lørdag. Træningsfri Søndag. Er, forbavsende nok, ikke øm overhovedet, men dog hudløs diverse steder.

    Mandag 1 eller to timers spin planlagt...

    Ville ønske at weekenden startede forfra NU....

  4. Går i øvrigt og er lidt i konflikt med mig selv omkring hvorvidt jeg burde køre med pulsur eller ej. Instruktørerne taler altid om Zoner 0-10 og bliver ved med at pace os til at ligge i en given pulszone. Jeg har kørt med pulsur før og det er da også en god indikator (til tider motivator). Problemet er at jeg kommer til at fokusere for meget på tallene. I øjeblikket tror jeg at det er bedre for mig at lytte til min krop.

    suk...

    /Anders

  5. Mandag uge 36. Har spinnet 2 timer Lørdag og en enkelt søndag. Har ikke været så streng med kosten i weekenden :4mewantfood: .

    Planen er ikke at spinne for meget i ugen inden marathon (4 timers spinning) på lørdag.

    Tror jeg er ved at få tennisalbuer :wink: . Den højre albue er lidt øm på ydersiden og den venstre lidt mere. Jeg har ikke slået albuerne. Sad med is på i går og planlægger at købe nogle iprener senere i dag.

    Kan mærke at mængden af træningen har smittet lidt af på motivationen. Det er lidt sværere at komme afsted end det var for 3 uger siden.

    1 times spinning øvet i aften...

  6. Hermed et forsøg på at dokumentere mine erfaringer med væggttab. Mest for min egen skyld, men andre er self. velkomne til at kigge med/kommentere.

    Jeg er i skrivende stund 32 år gammel, arbejder som programmør, hvilket grundet det stillesiddende arbejde har sat spor på kroppen.

    Min startvægt var 93 kg i uge 29(2010) ved denne blogs start er vægten nede på 85,4 i "all time lowest".

    Jeg dyrker spinning mellem 6 og 8 timer om ugen og prøver at holde min kost sund.

    All time lowest=83,5 (målt eftermiddag 21/09-2010)

    Træningspas:

    img001.png

    Vægtkurve:

    img002.png

  7. Egentlig er det også fjollet jeg kører deres begyndertimer stadigvæk (og det samme gælder vist Anders :wink: ), men der er ikke så mange timer der ligger godt for mig, og derfor har jeg, i hvert fald lidt endnu, også at køre beg-timerne lidt endnu, selvom jeg ikke nødvendigvis følger programmet helt.

    Jeg vil altid være en begynder i mine øjne :smile:

    Jeg kan godt se at det virker lidt fjollet at køre en begyndertime, når man ikke er begynder, men jeg har det meget på samme måde som dig; hvis jeg skal nå at have opfyldt min spinningkvote på en uge, så bliver jeg nødt til at tage en begyndertime til hjælp i ny og næ.

    Grunden til at jeg ikke har det dårligt med det, er (som b_skaal også skrev), at jeg har vejret stemningen og vurderet ud fra sammensætningen af de forskellige hold/niveauer, at såvel instruktører som ryttere, er meget afslappede omkring folks behov... Derved ikke sagt, at man ikke ødelægger trygheden for førstegangskørende. Men netop dét kan man vel afhjælpe, ved ikke at sidde forrest...

    God Onsdag :bigsmile:

  8. Jeg tror det er meget normalt at svede gult. Jeg har selv oplevet det også når jeg har trænet i hvide T-Shirts. Husk at drikke rigeligt, jeg kunne forestille mig det kunne hjælpe, uden dog at vide det. Jeg forestiller mig, at det kan sammenlignes med urin. Hvis du ikke drikker nok kan din urin blive meget gul (til tider næsten orange) og hvis du drikker masser bliver din urin helt klar.

    Jeg hørte en gang om en mand (tror det var i lægens bord på Dr1) der svedte rødt. Det var helt vildt og det smittede af på håndklæder, vaskeklude mm. De fandt efter lang tid ud af, at det skyldtes en bestemt bakterie og i øvrigt var ganske ufarligt for manden... Wierd...

  9. Hvordan skulle jeg ellers have "regnet" mig frem til det? :wink:

    Ja, jeg skrev før jeg tænkte :blush: ... Det var også derfor jeg redigerede indlægget og tilføjede linien "Men det er selvfølgelig ikke resultat iblandt alle (mænd/kvinder - uanset alder)"

    Jeg bliver nødt til at påpege at jeg løb hele vejen, og måtte kun stoppe meget kortvarigt 2 gange, første gang fordi snørebåndet var gået op og anden gang fordi alle (foran mig) gik i stå på det meget smalle sted ved andet væskedepot.

    Kanont...Jeg tog den også i et ryk, pånær ved vandposten 2. gang da der opstod totalt flaskehals... Btw... Det er super svært at løbe med en kop vand i hver hånd, og forsøge at drikke af dem samtidig, og det er super irriterende at en fotograf fangede det... Men man kan jo håbe at han havde glemt at sætte film i kameraet :wink:

  10. Hej og velkommen her på MOL....

    Jeg vil da anbefale dig at oprette en logbog her... og læse nogen af de andres.. Der vil du kunne finde en masse forskellig programmer... i alle mulige afskygninger.

    Ved at give en informativ information om dig selv og hvad du ønsker i en log kan du være sikker på at der vil komme folk med deres gode råd og vejledninger.

    :cooldance:

    Jeg kom selv her på MOL i Januar og har indtil nu haft 3 programmer... Skal så lige siges at jeg intet havde fortaget mig min 1,5 år så alle muskler skulle først vækkes af deres tornerose søvn.  :w00t:

    Jeg har nu en 5 x 5 program som jeg er super glad for ,,,, ræk hånden ud og jeg er sikker på du vil finde hjælp.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hej Pivklar i Odense :smile:

    Jeg har en log her (som du også har hilst mig velkommen i :wink: ).

    Jeg prøver at holde den opdateret med kost, træning og tanker/frustrationer og det er helt vildt fedt, lige pludselig at have en historik over min træning.

    Hvad er et 5 x 5 program? (blotter lige min uvidenhed :4smartass: )

    \PN

  11. Inden jeg begynder at gøre mig klog på noget: Hvad er din argumentation for udelukkende at køre mave tirsdag og lørdag og derefter et par, ellers udemærkede, pas torsdag og søndag?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det er sådan set meget simpelt. Tildels så afspejler det nok min ringe erfaring med effektiv træning samt konstruktion af træningsplaner. Tanken bag det var at jeg gerne ville lægge rigtig meget fokus på maveregionen, hvilket jeg mente ville være nemmere hvis jeg ikke også skulle bruger ressourcer på anden træning de dage hvor jeg træner mave.

    Men det er netop derfor jeg har lagt min træningsplan ud til offentlig skue, således at folk kunne stoppe mig hvis jeg er galt på den... :wink:

    \PN

  12. Hej Anders... 1000 tak for dit super svar. Det indeholdte en del som jeg vil anvende fra nu af.

    Jeg har nu valgt at fokusere mere på styrketræning og bulke et godt stykke tid, inden jeg begynder at cutte.

    Jeg har prøvet at læse mig frem til hvorledes folk mener at man kan få god udnyttelse af sin styrketræning. Ud fra dette har jeg prøvet at opbygge mig et realistisk træningsprogram !!Kritik modtages meget gerne!!:

    --------------------------------------------------------

    tirsdag

    Cable crunches, 2 sæt a 8-12 reps

    Cable crunches with torso- twist, 2 sæt a 8-12 reps

    Ab-flexsion on leg-lift chair, 2 sæt a 8-12 reps

    Lying floor hip/leg rotation, 2 sæt a 8-12 reps

    torsdag

    Squat

    Skråpres

    Bænkpres

    Pull down

    lørdag

    Cable crunches, 2 sæt a 8-12 reps

    Cable crunches with torso- twist, 2 sæt a 8-12 reps

    Ab-flexsion on leg-lift chair, 2 sæt a 8-12 reps

    Lying floor hip/leg rotation, 2 sæt a 8-12 reps

    Søndag

    Squat

    Skråpres

    Bænkpres

    Pull down

    For hver øvelse af Squat/Skråpres/bænkpres/Pulldown trænes 4 sæt.

    1. Sæt - 10 repetitioner med ca 40-50% belastning - opvarmning

    2. Sæt - 3 repetitioner med ca. 80% belastning - opvarmning

    3. Sæt - 3 til 6 repetitioner med 90-95% belastning - Fuld æde

    4. Sæt - 10 til 12 repetitioner med 70-80% belastning - udmattelse

    -------------------------------------------------------------

    Ja som sagt, skal folk være mere end velkomne til at komme med kritik :4thumbup: .

    Det sværeste synes jeg nok bliver at regne ud hvor mange kalorier jeg bør indtage for at give mine muskler nok. Jeg har netop lige købt 6 kg proteinpulver, så det håber jeg at jeg kan få gavn af.

    Er der nogen der har nogle tommelfingerregler/erfaringer mht. kalorieindtag i forbindelse med træning imod maksimal muskelvækst.

    På forhånd tak :wink:

    \PN

  13. Måske var mine spørgsmål lidt ustrukturerede... Jeg prøver at skære lidt ned og konkretisere hvad det er jeg gerne vil vide... :blush:

    Hvordan kan jeg, mest effektivt, fortsætte med at tabe fedt samtidig med at jeg oparbejder nogle pæne muskler? Og kan det i det hele taget lade sig gøre?

    Har i nogle gode tips til hvordan jeg bedst oparbejder nogle pæne muskler i maveregionen?

    Er der noget galt i at starte min træning hver gang, med 25 minutters cardio? Det kan jeg bedst lide, da jeg derefter føler mig rigtig varm og "i stødet".

    De venligste hilsner fra PN

  14. Hej med jer... Jeg har et par spørgsmål som jeg behøver hjælp til.

    Nu er det sådan at jeg sidder og vil lægge et ordentligt ugentligt træningsprogram.

    Jeg har indtil videre stort set kun trænet cardio, men savner at styrketræne og er derfor også begyndt at kombinere de to ting.

    Grunden til at jeg cardiotræner er at jeg har en del overskydende fedt (specielt på maven foran) som jeg gerne vil af med, hvilket også går den rigtige vej.

    Mit store ønske er at komme godt ned i fedtprocent og opbygge nogle gode muskler. Dog er jeg blevet rimelig forvirret af at have læst en del forskellige artikler/logs, og har svært ved at sammenfatte min egen mening ud fra dette. Mit indtryk er at folk mener at man ikke kan smide fedt og gaine muskelmasse samtidig, er det korrekt opfattet?

    Jeg vil rigtig gerne have pæne mavemuskler (den unævnelige sixpack) og på trods af mit fedt på maven, kan jeg også begynde at ane mine mavemuskler. Men hvordan videreudvikler jeg mine mavemuskler samtidig med at jeg smider fedt? Er det overhovedet muligt?

    Jeg har læst artiklen Sixpack til sommer og ville gerne følge den mavetræningsplan han forslår. Ville det gavne mig samtidig med at jeg cardiotræner for at smide fedt?

    Min plan er at jeg gerne vil træne 4-5 gange ugentlig af 1,5-2 timer og indtil videre har jeg ikke haft den store tilrettelæggelse af min træning. Jeg ville meget nødigt undvære min cardiotræning og ynder at starte med 25 minutters crosstraining hvar gang. Virker det realistisk?

    Min plan er nu at lægge mit træningsprogram, herefter vil jeg gerne poste i denne tråd og det fedeste ville være hvis jeg kunne få nogen til at komme med kritik/kommentarer.

    PN