Morten W

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Morten W

  1. Stegger:

    så vidt jeg har kunnet forstå på mine venner i politiet, så er selvforsvaret de lære ikke af en bestemt type, men en blanding af det hele. Men elementer af WT, men også Modern Arnis mm. indgår. Men jeg synes de skulle fokusere lidt mere på løb og koordinationstræning. Du er en robust gut, og de nødvendige teknikker skal politiet nok lære dig. Koordinations- og konditionstræningen kan opnås igennem kampsport, men så skal du vælge en stilart, hvor der er knald på til træning. Men mit bud er at du skal prøve dig frem. Tag ud til nogle forskellige klubber, de har altid 1 el. 2 gratis prøvetimer. Jeg dyrkede selv to typer kampsport, en for konditionen, smidighed og styrke og en for brugbar teknikker.

    husk at det er kun dig, der ved hvilken træning, der passer dig bedst. Men der er kommet mange gode tips og erfaringerne. Brug dem

    Held og lykke!!!!

    God ide med lidt mindre kilo på kroppen.

  2. hej stegger

    Jeg har læst debatten, og synes der er kommet nogle gode bud på, hvordan du kan komme i god form, og måske også forbedre din koordination. Jeg er selv igang med optagelsen til politiet, men er en lidt mindre gut end dig, og har ikke selv problemer med koordinationen eller sprint.

    Jeg har tænkt mig, at komme med et lidt utraditionelt bud på, hvordan du bliver tunet til prøven.

    For at forbedre din koordination er det vigtigt du konstant presser dit nervesystem til at tilpasse sig nye bevægelser. Dette kan gøres ved, at prøve sportstyper du ikke er vant til f.eks. aerobics, svømning, basket mm. En all-round træning vil også stimulere muskelgrupper du ikke normalt bruger. Programmet vil bevirke, at du også bliver tunet på et neurofysiologisk plan og ikke kun rent fysisk. Elitesportsfolk har udvist et positivt respons på denne form for træning, og jeg er selv bruger af. Programmet minsker også risikoen for overbelastning ved længerevarende hård træning.

    Jeg er selv en stor fan af kampsport, men kombinationen med all-round varieret træning vil give dig en mærkant bedre koordination. Mht sprint og hurtighed er der den gode, gamle og onde interval træning.

    Held og lykke håber du klarer den næste gang.

    :4thumbup: