Powerbaby

Medlemmer
  • Posts

    816
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Powerbaby

  1. Så fik jeg prøvet mit nye ur :smile:

    Heldigvis var der andre, der hvor jeg løber, der har et ur magen til mit, så fik jeg et lynkursus inden turen idag og jeg er blevet lovet et grundigere kursus efterfølgende. Det kan jo bare meget og det ser rigtig spændende ud, når jeg læser vejledningen igennem.

    Data fra idag (lørdag):

    Løb: 4.95 km

    Tid: 31. 22 min.

    Bedste km: 5.14/km

    Gns. km: 6.20/km

    Jeg skal lige have fundet ud af hvilke data jeg vil have frem på forsiderne og jeg mangler også at få et program ind på min pc, men jeg har ikke haft tid til det endnu :smile:

    Det skal nok blive et sjovt bekendsskab.

    Hvilke ure har i andre ?

  2. Mandagens træning strakte sig til en 5 km løbetur. Jeg havde færdiggjort nogle vigtige praktiske ting i løbet af dagen og det gav åbenbart noget ekstra energi der skulle brændes af :4thumbup: Jeg blæste i hvert tilfælde afsted i godt tempo.

    Tirsdag købte jeg løbeur med GPS :wub: så nu glæder jeg mig helt tosset til at komme ud og løbe med det ! Så kan jeg få målt de skovruter jeg løber i og være mere nøjagtig på mine ture. Det kan vist en hel masse, så der bliver lidt at sætte sig ind i.

    PB

  3. Idag (lørdag) blev det til en lille tur på 4 km. Det er begyndt at blive koldt så jeg pakker mig mere ind nu.. dog ikke vanter endnu :)

    Jeg var i byen igår og fik alt for meget god mad og rødvin, så planen var ikke at løbe så langt og hurtigt idag :tongue: Det skal der også være plads til...

    Fancy nyt look herinde på jeg sige :)

  4. Hey PB :smile:

    Jeg er slet ikke i tvivl om at løbet er med til at holde tingene lidt i skak, kan faktisk mærke at jeg føler mig langt mere stresset, irriteret og mut hvis jeg ikke får mine løbeture :w00t:

    Tager multivitamin og jern (og fiskeolie) samt spiser en del grønt så tror jeg er dækket ind der... :unsure:

    Der er nok heller ikke så meget tvivl om at boligsituationen er med til at gøre tingene lidt mere dystre dette efterår, og der er ikke meget andet at gøre end at forsøge at holde ud og stå det igennem!

    Jeg tror da også det med boligerne er med til at genere humøret, men nu siger de at markedet bliver bedre igen, så mon ikke også turen kommer til din lejlighed ?

    Du får da godt nok løbet en del Tulle :4thumbup:

    Jeg synes det er ved at være køligt nu og jeg begynder at blive generet af kulden i halsen, men jeg løber hele året alligevel. Der skal bare noget varmt ned, når jeg kommer hjem efter sådan en tur.

    Er du generet af den kolde luft i vintermånederne ?

  5. Jamen mange tak Julie :blush: Jeg tror jeg kommer afsted fordi jeg har sådan nogle søde løbebuddies og fordi folk er så dejlige at være sammen med - nå ja og fordi jeg kan li det selvfølgelig :smile:

    Mandag blev det til 5 km i roligt tempo. Ikke noget hastværk dér... he he. Jeg eksperimenterer med varmecreme på knæene under mine tights for at tage noget af kulden. Det hjælper lidt. Kørte med én af gutterne fra klubben idag.

    Torsdag (idag) blev det til en let lille 3 km tur. Puha vinden var kold idag og når jeg løb i modvind gik det lige ned i halsen :crazy: så det var godt at komme tilbage og få en kop varm kaffe sammen med de andre. Nu kommer den tid hvor jeg hoster efter løbeturene... hvor vinden er kold og halsen ikke kan li det.

    PB

  6. Lørdagens træning bød på 8 km på cykel og 5 km'sløbetur :smile:

    Jeg synes det så lige vel koldt ud udenfor imorges, så jeg mente det var dagen hvor de forede tights skulle frem fra skuffen. Da jeg trådte ud i baggården takkede jeg mig selv for den konklusion. Puha det var koldt at cykle idag.

    Ellers gik det fint med løbeturen. Knæene er som de har været det sidste lange stykke tid; ømme når jeg løber og periodevis ømme mellem løb. Måske kulden har gjort dem lidt mere sarte under løb... det skal jeg have set lidt på.

  7. Mandagens træning bestod af 8 km på cykel og en lille 3 km løbetur :wink:

    Jeg havde ondt efter lørdagens tur, så jeg tænkte jeg hellere måtte komme stille og roligt op i gear så jeg ikke bliver skadet igen.

    Jeg er tilmeldt Adventsløb i slutningen af november og det bliver hyggeligt :smile:

  8. Ja, træning har der ikke været så meget tid til i den sidste tid :blush:

    Jeg kom dog afsted i lørdags og løb 5 km. Jeg kunne godt mærke på knæene, at jeg ikke havde været afsted i knap 14 dage (pga bla. dårlig lænd og div.) Det er vigtigt jeg løber rimelig fast 2-3 gange om ugen, ellers kommer smerterne igen - og alligevel må det ikke blive for lange distancer.

    Jeg må hellere se at komme ind i rytmen igen...

  9. Hej Tulle

    Jeg har også fået termoundertrøjen og softchell jakken på. Det er blevet hundekoldt at løbe på ydertidspunkterne (morgen og aften) men alligevel super skønt.

    Jeg vil ikke sige jeg nogensinde har haft decideret vinderdepressionstendens, men jeg kunne da forestille mig løbet og den friske luft har en gavnlig effekt på det. Hvad med vitaminer og mineraler, har du styr på det så du er dækket ind dér ?

    Jeg har en veninde der bruger lysterapi fra midt på efteråret og hen for foråret. Hun siger hun har god erfaring med det.

    PB

  10. Jeg er en anelse forsinket med mandagens træning :wink: jeg ved det godt, men jeg har haft en masse at se til.

    Det blev til 5 km løb i det fantastiske vejr med de fantastiske menesker igen :4thumbup: Jeg kom afsted med nogle af pigerne der løber hurtigere end mig, så jeg blev godt presset. Det er bare skønt !

    Der har været en del at se til de sidste dage og jeg har ikke været meget hjemme. Jeg har været til møder, løb, besøgt venner og så havde jeg besøg af en ven i weekenden :blush: Vi singler skal jo også have nogle at putte op af om natten :innocent:

    Imorgen er der fest på programmet med overnatning og jeg glæder mig :smile:

    PB

  11. Lørdagens træning:

    5 km løb i fantastisk vejr :4thumbup: med en af gutterne i klubben der løber liiige en tand hurtigere end mig og derfor kunne presse mig godt på tempoet. Det var super !

    Imorgen lover de igen godt og klart vejr og sol, så jeg glæder mig allerede til turen...

    Det har været en rigtig dejlig weekend :blush:

  12. Der er ikke så meget træning at logge den her gang... kun 3 km fra i mandags :innocent: men det var 3 GODE kilometer HA HA !

    Jeg skal nok få løbet imorgen.. og så får jeg overnattende besøg af en god gammel ven, så jeg ser frem til en hyggelig weekend med meget lidt søvn :wub:

  13. I dag har kroppen så småt åbnet for ventilerne igen og væsken er langsomt på tilbagegang, heldigvis :bigsmile: I morges måtte mit bælte spændes et hul ud i forhold til hvad jeg plejer pga væske og hvad den nu ellers har valgt at oplagre de sidste par dage!

    Ringede også til min læge i morges for lige at høre hvad han mente, fik mit årlige stofskifte tjek for en måneds tid siden og godtnok havde sekretæren sagt at det så fint ud, men ville godt lige have det bekræftet af ham nu (da jeg for år tilbage havde en periode med lavt stofskifte hvor jeg netop havde store væskeophobninger), men det var god nok, stofskiftet ligger lige som det skal så det er åbenbart bare min krops måde at tackle turen på. Og så fik jeg nærmest skæld ud af ham over at løbe så langt og det skulle man jo træne sig op til, dette var efter jeg lige havde fortalt ham at jeg jo er rimeligt vant til at løbe med 4-5 ture i ugen :blink: Så det valgte jeg at vende det døve øre til :innocent:

    Og så til aftenens tur:

    Jogging mandag d. 21/9:

    distance: 6,26 km.

    tid: 34.16 min.

    avg :heartpump: : 157

    max :heartpump: : 172

    kcal: 312

    Havde optimistisk planlagt 9 km, men det var FOR optimistisk, nu vil benene vist gerne have en hviledag igen :wink:

    Synes det er lidt sejt når kroppen på den måde bare tager styringen. Du gav den da også max gaz :devil: det er da klart den måtte komme med en reaktion på det.

    Jeg har selv haft en hård uge på den fede måde i sidste uge og jeg har knap nok nået at ligge hovedet på puden om aftenen før øjnene er lukket i :blink: ja én af aftnerne tror jeg næsten jeg er gået fra sofaen og ind i seng sovende... :laugh: det er da kanon når kroppen bare tager over.

  14. Uyyyy for en omgang positiv læsning. Hvor er det bare fedt at komme ind og kigge til dig PB, og så kører det bare. :hippy:

    Lidt øv med dit løb forleden og den dårlige organisering af det, men lækkert at du bruger det hele til noget konstruktivt istedet for bare at ærge sig hele weekenden.

    Enig med Tulle..De der Blåbærmuffins lyder da meget interessant. Kunne du måske poste opskriften..snif snif... :banana: :4mewantfood:

    Jeg vil ønske dig en dejlig weekend i Randers....

    :kickass:

    Tak for din ros.

    Det handler ganske simpelt om at gribe de muligheder der melder sig og ikke gå og ærge sig over hvad der ER sket men glæde sig over hvad der KAN og KOMMER til at ske. Samtidig handler det om at være bevidst om at det er en selv der får tingene til at ske... Hvis jeg fx er træt af at min vennekreds er sammensat på en bestemt måde eller jeg bliver mødt på en bestemt måde, når jeg taler, så er det MIG der skal ændre tingene (et tænkt eksempel for jeg er godt tilfreds :wink: ) Én ting er at vide det noget andet er at leve det !

    Jeg kan da lige poste opskriften:

    Blåbærmuffins

    ca. 10 stk

    Ingredienser:

    2 æg

    6 tsk bagepulver

    Korn af 1 stang vanille

    2 modne, mosede bananer

    Revet skal af appelsein

    Saften fra 1 appelsin

    5 dl hvedemel

    1 dl fedtfattig A 38 - 0,1 eller 0,5% fedt

    1 dl skummetmælk

    2 dl optøede blåbær.

    Æggene piskes og resten af ingredienserne kommes i.

    Fyldes i muffinspapirforme, som derefter sættes i metalmuffinsforme til støtte (hvis papirformene ikke støttes af metalforme kan dejen flyde ud. Bruger du kun metalforme, skal de smøres).

    Muffins bages ved 180 grader i 30 min.

    Videre i en dejlig weekend !

    Positive PB

  15. Hvordan gik det? :smile:

    Kan du på nuværende tidspunkt sige om det er godt til løbeben? I så fald må jeg da absolut kopiere ideen hurtigst muligt :4mewantfood: :laugh:

    Kold kaffe smager nu også bare :crazy::tongue: Men dejlig læsning, håber det fortsat går godt!?! :bigsmile:

    Løbet gik godt. Jeg løb på 32 min, hvilket er ok for mig. Det var dog ikke specielt heftigt mht. organisering og den slags. Der var kun t-shirts til de første 100 i mål, der var ikke vand nok til alle (!) og de løb tør for bananer :crazy: Når jeg sammenligner med de andre løb jeg har deltaget i i løbet af året, er det her ikke et der skal afsættes tid af til i kalenderen næste år. Vi kom, vi løb og vi gik hjem. BUM. Jeg kan sagtens finde noget anden at bruge 135 kr til......

    Det ødelagde dog bestemt ikke mit humør, for jeg havde en sjov dag med hende jeg løb med :smile: Vi klingede.

    Muffins er forresten godt for løbeben, men på et tidspunkt overskrider man en max grænse for indtag og så virker de modsat :crazy: så bliver man tung i benene og maven....så jeg vil anbefale dig at holde INDEN da !

    Jeg er ikke meget for kold kaffe, må jeg sige...

    Nå, jeg kom også ud i klubben og løbe mandag... men totalt gummiben :dry: så det blev kun til sølle 3 km.

    Jeg ryker helt vildt på det personlige plan lige nu. Jeg har sagt "farvel" til nogle tunge bånd og der sker noget hver dag nu :4thumbup: Energien vælter frem og jeg er vildt glad.

    For pokker hvor skal jeg have noget ud af mulighederne NU !

  16. Fredagens træning:

    4.5 km løb i blæsevejr :dry:

    Jeg er ved at være klar og spændt... jeg skal til løb på søndag og glæder mig :w00t: Kender ikke dem jeg skal løbe med, men pyt med det. Det skal nok blive sjovt alligevel. Bare vejret er godt og ruten er fin, så er jeg tilfreds.

    Jeg har bagt blåbærmuffins idag og spist et par stykker. Det tror jeg er godt for løbebenene :4mewantfood:

    Det går generelt godt for tiden. Jeg er glad og nyder at have mine venner omkring mig :smile:

    Mit eneste problem lige nu er, at min kaffe er blevet kold :nonono:

    PB

  17. Lørdagens træning:

    4 km løb.

    Om aftenen var jeg inde og se "Pigen der legede med ilden". God film, men den kunne ikke stå alene og bar tydelig præg af at være en del af en serie. Glæder mig til at se 3'eren (som jeg selvfølgelg har læst for længst :rolleyes: )

    Fredag aften var jeg på blind dæte....nitte :laugh:

  18. Ahhh... så var det ud og røre benene efter løbet i søndags. Det var dejligt at få varmet op og strukket specielt lysken ud.

    Træning onsdag den 16 september:

    Løb ca. 6 km i kuperet skovterren :w00t: Jeg har ingen pulsdata, da uret lå derhjemme.

    Det er dejligt at være kommet godt i gang med at løbe igen, men det er svært at få tid til både løb og spinning, så det skifter lidt for tiden.

  19. Hej Tulle

    Jeg har ikke noget klogt at sige omkring hvorfor dit ur opfører sig som det gør, men da du skrev du skulle undvære det en hel uge, kom jeg til at tænke på at jeg da kun undværede mit i 4-5 timer, da jeg fik nyt batteri i og det skulle både trykttestes og det hele (det er vandtæt).

    Måske du kan finde en urmager der gør det lige så hurtigt ? :smile:

    Bare en tanke.

  20. Lidt træning... :smile:

    Lørdag den 12 september:

    52 min :bike:

    407 kcal

    Max :heartpump: 92 %

    Avg :heartpump: 78 %

    Opvarmning til løbet søndag.

    10 km i Viborg City Marathon:

    1.05 times løb

    621 kcal

    Max :heartpump: 100 %

    Avg :heartpump: 87 %

    Dejligt med en ny PR ! Det var super vejr og masser af mennesker (ca 5.000 løbere)

    Nu er benene trætte og jeg skal bare slappe af :sleeping:

    Ser på om der er flere løb jeg skal deltage i i år... der er da et par stykker der frister.