Karten

Medlemmer
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Karten

  1. Hejsa. Er selv vagtgående garder lige nu er færdig om 2 uger ;). Under vores forløb havde vi to løbetest (cooper) og to gange var der en styrkemax-test(bronze-cirkel). Alt i alt var jeg selv yderst skuffet over niveauet i Livgarden det var ikke hårdt! alle kan klare den værnepligt. Selvfølgelig kan man få skader osv, men altså der var rigtig mange som ikke havde trænet op til værnepligten og her tale vi nok en 70%. Det er selvfølgelig en rigtig god ide at træne op til værnepligten da det jo bliver nemmere hehe. Og March træning som folk taler om, jah det er der ikke tid til, men vi gik dog en del med vores rygsæk det kunne godt være lidt hårdt Crossfit trænede vi ikke noget af kun en enkelt gang, men det er rigtigt at der er kommet en masse nyt udstyr så ved ikke om de går amok med jer i det. En typisk uge på Høvelte kaserne kunne se sådan ud.

    Mandag

    07:30 stueeftersyn

    08:00 appel

    derefter excercits til kl 12.

    så kunne man have våbenlære osv. man har typisk fri kl 18 om aftenen.

    Tirsdag

    07:30 stueeftersyn

    08:00 appel

    FUT (Idræt) til kl 10

    excercits til kl 12.

    Onsdag

    07:30 stueeftersyn

    08:00 appel

    felttur (det var det hver Onsdag)

    så kom man hjem kl 17-18 stykker

    Torsdag

    07:30 stueeftersyn

    08:00 appel

    Skydebanetur til kl 15

    hvorefter der skulle rengøres våben osv.

    Fredag

    07:30 stueeftersyn

    08:00 appel

    så var der ellers foredrag med altmuligt

    til kl 12 - 13 ca.

    så var der kaserne rengøring osv til kl 15.

    så ved du lidt om hvordan en uge går og det skal siges at det jo variere meget fra det overstående. Så det er ikke så vildt igen. Men glæd dig man får nogle gode kammerater og en fed tid.

  2. Hejsa. Fedt at se du går op i at være i god form inden militæret. Nu har jeg selv lige afsluttet mine første 4 måneder ved Den Kongelige Livgarden på Garderkasernen i Høvelte. Hvis du bare får gået nogle march ture med oppakning, får dyrket noget Crossfit så er du rigtig godt med. På vores REX-tur som varede 3 dage (pga nedskæringer i forsvaret) gik vi 60km hvorfra de 40km var med rygsækken. Mit råd til dig er. Bibehold din gode grundform, her tænker jeg på cooperen, gå nogle ture med rygsækken og få noget styrke. Hvis du gerne vil have A1 i karakter så kunne mine sergenter godt lide man var i god løbeform, man kunne tage sindsygt mange strækkere og at man viste iverskud når man var presset.

    Men glæd dig til Livgarden! Det er totalt fedt især når man har overstået ens REX-tur :bigsmile:

  3. Hæren siger at den bedste måde at komme i form på er ved interval, så burde han lægge fokus på det, da det jo kun er den måde der bliver trænet i livgarden.. ? Ved ikke om det er usundt at starte med interval, det er vel den samme belastning som ledene bliver udsat for, uanset om man løber 5km langsomt end hvis man spurter/går 5km? i dont know.

    Men har selv løbet bare for at løbe i lang tid og havde problemer med at forbedre min tid på ex. en 5km, men efter jeg er begyndt på interval har det bare hjulpet en del. Ved ikke om det er fordi jeg presser mig selv mere end før osv. Det er klart at, det er begrænset hvad han kan opnå på den korte tid og jah, det er jo ikke en kommando uddannelse, bare en værnepligt.

    Ved ikke? der må være nogle kloge hoveder her på MOL som kan svare på det evt? altså om det er mere skadeligt at løbe interval iforhold til alm løb i samme tempo?

  4. Well. Jeg har styrketrænet i 3 år ca. mest HST så føler mig i ok fysisk form. Så har jeg løbetrænet ca. 2-3 gange om ugen i små 2 år, det skal sige at i vinterperioden har jeg holdt pause, dvs. fra december til februar ca. Jeg løb 3100 meter på 12min sidst jeg tog cooper testen, så det er okay, men ellers føler mig okay klar.

  5. Løb interval løb! altså spurt og gå osv. Det bruger de også meget i garden, det har jeg fra en ven som var der inde fra aug 08 til april 09.. Husk styrketræning for at kunne holde til at gå med fuld oppakning, det bliver lagt meget fokus på da den generelle dansker har en for svag krop til at kunne klare værnepligten så vi kommer til at gå med rygsæk heletiden. Det er vidst også for at kunne klare patruljeturen og rex. som de siger på LG hjemmeside så ville det være surt ikke at kunne gennemføre værnepligten pga en skade.

    Skal selv i garden den 3 august :) det bliver fedt! ihvertfald alt det min ven har fortalt lyder mega fedt.

    Håber det hjalp din fokus på en evt træning lidt?

    Et lille link til deres hjemmeside.

    http://forsvaret.dk/LG/Indkaldt%20til%20Li...es/default.aspx

  6. ved alm. værnepligt kommer man hjem hver weekend. Du skal ikke forvente det store fra mili(værnepligten). Jeg har haft et par venner inde fra august og 4 måneder frem. De var meget skuffet over niveauet i mili.

    men tilbage til spørgsmålet. der er træningscentre på kasernerne, så der kan du træne. Og ja kosten skulle ikke være den bedste..

    god tur i det grønne ;)

  7. tjaa da jeg jo en OB fan :4thumbup: bliver jeg nok nød til at give dig ret med hensyn til

    OB Vs Herta Berlin. den ser ikke for god ud for os, men jeg håber og ber til det bedste resultat :blush:

    hvad fan hvorfor kan vi ikke tæve de prusere :devil:

  8. nu er jeg OB fan og vil aldrig ønske tillykke med et mesterskab til nogen af de 2 "store" simpelthen fordi at jeg synes at fodbold i dk er ved at gå dødt. det er sku kedeligt at se det inten er bundby og ps og e der vinder vært år..

    men denne gang vi jeg sku sige tillykke til ps og e det har været en fejl fri sæson for jer...

  9. well sådan vil det altid være i fremtiden nu, og nej det har ikke noget med seertal at gøre det har mange seermålinger vist, men viasat fatter nada.. men det er jo igen fordi at de alle er ps og e / bif fans :unhappy: såå det er synd for dansk fodbold.. men klasse så at de 2 hold er i finalen selv om at jeg havde håbet på at OB ville klare det i stedet for, men sådan skulle det ikke gå :dry: nu håber jeg sku at randers går hele vejen og vinder hehe kunne være sjovt med et 1 divisions hold så skal spille uefa cup :laugh: