spondy

Medlemmer
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by spondy

  1. Jamen fatter ikke hvorfor man vil se sådan ud... men jeg forstår ikke hvordan det ikke fjerner glæden ved deres liv....

    <{POST_SNAPBACK}>

    1. Ikke alle er ens lonelyone. Han ville jo ikke gøre det hvis ikke han ville se sådan ud.

    2. Han er millionær, berømt, træning gør ham glad, han har allerede familie. Hvilken glæde fjerner det fra livet?

  2. Hm.. Synes nu det er lidt skidt at man ikke bare giver manden kredit for det han har opnået, men i stedet begynder at tænke i løbetider og levealder  :dry:

    KOM NU!! HAN ER DA FOR VILD!!!  :w00t:  Jeg kan muligvis løbe stærkere eller tale bedre tysk end ham, men det er da heldigvis ikke det manden stiller op i... De vægte han løfter og de buler han har på sin krop kommer jeg derimod aldrig nærheden af, og hatten af for det!  :bowdown:  :bowdown:  :bowdown:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det er den gode gamle jantelov...

  3. Spændene :smile:

    Meget godt de lægger stor vægt på at understrege der er forskel på forbrug og misbrug. Desværre hører man ikke noget om, hvor lang tid der går mellem hver dose. Kun at der bliver skudt hhv. 200mg og 250mg test.

    Der ud over er det lidt en skam de 2 AAS brugere i programmet, ikke var større  :tongue:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ja kunne være federe hvis BigRon udtalte sig! :w00t::laugh:

  4. Tak for posten, men tvivler sgu ligt på om man kan lærer noget af det. Synes de drager rimelige forhastede konklusioner på et emne som ikke kan uddebatteres på 13min45sek.

    -LaMotta :4boxing:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Tror det er det eneste indslag som ikke har negativ mening om steroider og det er på baggrund af beviserne som HBO faktisk har undersøgt.

    Bedre beviser finder du ikke! Alle negative reportager har ingen/nada/nul beviser for deres vilde påstande eller de omtaler kun midlertidige bivirkninger.

  5. Så kommer der et svært spørgsmål: Tror du ikke der er en grund til at AS er ulovligt? 

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvorfor er sovepiller ikke ulovligt? Folk bliver afhængige af det og begår selvmord.

    AS er ikke ulovligt over alt i verden. Har du selv tænkt over det.

    Danmark (og som et hvert land) har nogle mærkelige love.

    Hvorfor helt nøjagtigt det er ulovligt i DK ved jeg ikke - tror det er fordi de fleste folk ikke aner hvordan man skal bruge det og det er farligt i de forkerte hænder. Men det er der så meget der er. Måske er det også fordi folket ikke accepterer det.

    Men synes nu det er godt mange ting er ulovlige. Gør ikke mig noget.

  6. Det kræver ikke store nosser at påbegynde en AS kur, det kræver store nosser at lade være og lægge det arbejde i sin træning der skal til for at nå sit mål!!!

    <{POST_SNAPBACK}>

    Også enig...

    Men nu er det også sådan at mange ikke tager AS pga. de er bange. Det var dem jeg snakkede om. Skal vist argumentere meget detaljeret fremover :raisebrow:

  7. Ja jeg har taget kæmpe skade!!! Er helt til hundene nu... :w00t:

    Hvorfor er det et elendigt argument? Ved godt AS er farligere og ulovligt, men det er ikke dét der meningen med argumentet!

    Meningen er at alle prøve "snyde" sig til større krop!

    ps: fint nok i har en anden mening, men hvad med at komme med den i stedet for at angribe.

  8. Har det fuldstændig som -Boxe-

    Alle de negative oplevelser i hører omkring AS er direkte forbundet med uvidne brugere og her kan vi snakke om intelligens. Kender selv én som har taget en kur hvert år i 10år og ikke har en nævneværdig masse. En rendyrket discopumper som kun gør det for at score og han træner ikke året rundt. Blandt andet ved han ikke hvad PCT er eller korrekt brug af stofferne. Her giver jeg jer ret om intelligens!

    At i forbinder generel brug af AS med uintelligens er direkte løgn og jalousi. Der findes utal af mennesker som dyrker bb med krudt, deriblandt advokater, læger, ingeniører osv osv. Top 10-20 i verden indenfor BB er millionærer den dag idag og om i vil kendes ved det eller ej, har de fleste det fint og vil leve længe endnu. For satan, selv Arnold var en krudtugle og er guvernør den dag idag. :4thumbup:

    At ADD kører skræmmekampagner vha. ekstra bladet osv. er fuldstændig latterligt. De folk som ved sandheden og kender facts om AS modkæmper det. Hvorfor de ikke bare er ærlige fatter jeg ikke. At unge udvidne har lyst til en kur er dealernes skyld efter min mening. Og jeg håber inderligt ignorante dealere bliver bustet!

    Og jeg er desuden enig i at de fleste mol brugere er doppeltmoralske af h... til! Du søger sikkert fortvivlet lovlige vidunderprodukter som kan gøre netop dig stor. Køber i dyre domme af kreatin, glutamin, diverse slankeprodukter osv osv. Og hvorfor? Fordi du vil blive hurtigere stor og cuttet!!! Bare fordi andre har nosser nok til at tage en AS kur så er det lige pludselig snyd eller hvad? (og nej, man har får ikke permanent skrumpenosser af AS).

    AS er nu engang en del af bb sporten og at det overvægtige og rygende folk er totalt uforstående overfor det er pga uvidenhed. Hvis nogle tror du tager krudt så lad dem da. De er jo bare misundelige!!! Forhåbentlig træner du pga. dig selv og ikke andre. Da jeg startede med at træne tog jeg det som et kompliment når folk sagde jeg krudtede (hvilket jeg ikke gjorde).

    Og nu må i altså snart droppe alle de fordomme omkring AS. Det er dumt at høre på!!!

    :bottom:

  9. SaintPoulies bemærkninger viser bare hvor lidt han egentlig ved om AS! :4smartass:

    Og nej, jeg er bestemt ik en discopumper. Og jeg tog heller ik en kur for at være klar til sommer. Det var en oplevelse jeg ville være rigere.

    Giv mig bare ét bevis for at et raskt menneske som f.eks. har taget 2-3 normale kure i

    løbet af sit liv har permanente problemer relateret til AS brug?!!?!?!?!

  10. Til jeres argumenter om at man kan nå ligesålangt uden AS er helt hen i vejret. Er godt klar over man kan træne 7år clean og ligne adonis men hvis man vil opnå det på 3 så vil jeg hellere det.
    Ydermere bekræfter du min fordom om at AS-misbrugere er overbevist om at man simpelthen ikke kan nå nogen steder uden AS.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jo man kan nå meget langt clean, men kun halvt så langt som med AS. Du er velkommen til at prøve modbevise mig. :tongue: Det er jo derfor der ikke findes en clean mr. olympia vel eller for den sags skyld andre prof konkurrencer!!!

    Men folk der har prøvet AS vil altid se positivt på det og dem der ikke har vil altid se negativt på det. Jeg har selv været stærkt imod AS men begyndte sætte mig ind i emnet og blev en del klogere. Håber ikke i baserer jeres viden fra ekstra bladets artikler? :bigsmile:

    Vi kan diskutere fra nu til dommedag og stadig ikke nå en konklusion. Håber dog vi alle er enige i at vi skal gøre som vi selv vil og så må man selv om konsekvenserne hvis disse kommer.

    God træning drenge! :wink:

  11. Er fuldstændig enig med workoutfanatic...

    Jeg er blevet færdig med min først kur og har heller ikke planer om at gøre det igen fordi jeg har respekt for AS! Det var noget jeg ville prøve og har bestemt ikke fortrudt det. Har læst alt hvad jeg kunne læse om emnet og taget mine forholdsregler. Jeg har heldigvis ingen lyst til at blive en stor "tyr" så har ikke brug for det igen.

    Til jeres argumenter om at man kan nå ligesålangt uden AS er helt hen i vejret. Er godt klar over man kan træne 7år clean og ligne adonis men hvis man vil opnå det på 3 så vil jeg hellere det. Man lever sq kun en gang og man er også kun ung én gang. Men alle når et tidspunkt et genetisk max og for dem der vil blive prof er der kun én udvej. Valget er deres og jeg ser sq ik ned på dem.

    IMO er skyggesiden af AS folk der misbruger det ved at ikke vide hvad de gør. Og det gælder specielt for de 16-21årige naive drenge som ikke har sat sig ordentlig ind i bb livsstilen.

    Jeg ser MOL som et sted for diskopumpere og det er blevet bekræftet ved jeres argumenter om at mennesker der bruger AS er uintelligente.

    Længe leve janteloven!!! :sneaky2::cooldance:

  12. Hvis der ikke fandtes forummer som BH ville mange gå rundt og misbruge AS på en dum måde og netop der bliver brugen meget farlig. Og det skal BH sq have en medalje for!

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvis der ikke fandtes et forum som BH var der nok ik så mange ..... der ville prøve AS :moon:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Pjat... jeg har været medlem på BH i 2 år og det var først da jeg kom i snak med en jeg personligt (IRL) kendte jeg overhovedet overvejede at prøve det. Men kan godt se jeg løber hovedet mod en mur herinde, så jeg bliver bare på BH. :4thumbup:

  13. Nu skal man også huske på at mange med rette tager stærkt afstand fra AS brug.

    BH er derimod et forum hvor temaet er "alt godt fra apoteket, selv hvis det er til dyr".

    Det har mange MOL'ere det svært med. Hvis man ikke kan tilslutte sig den holdning er det vanskeligt at være Nuanceret.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Fair nok, men man skal også lige spørge sig selv hvorfor man er imod det. Jeg tror størstedelen er kun imod det fordi 1. det er ulovligt 2. de har hørt det er farligt

    Men det er meget svæversynet IMO.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Er det ikke også grund nok? Jeg kan godt forstå dem som stiller sig helt på tær og kommer men en måske ikke så saglig udtalelse om AS, når snakken falder på hvor genialt det er. Det er ikke nemt at have en saglig debat om et emne man finder direkte umoralsk og idiotisk

    <{POST_SNAPBACK}>

    Når der findes et forum der omhandler bodybuilding på et højt plan, KAN man ikke undgå temaet AS! Alle professionelle tager krudt og hvis ingen ved det, så ved de det nu!

    Umoralsk på hvilket måde??? Ligesom at cigaretter stadig er tilladt siden den egentlig har en ret høj dødsrate?

    Idiotisk??? Er det også ideotisk når AIDS og ældre patienter får AS?

  14. Nu skal man også huske på at mange med rette tager stærkt afstand fra AS brug.

    BH er derimod et forum hvor temaet er "alt godt fra apoteket, selv hvis det er til dyr".

    Det har mange MOL'ere det svært med. Hvis man ikke kan tilslutte sig den holdning er det vanskeligt at være Nuanceret.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Fair nok, men man skal også lige spørge sig selv hvorfor man er imod det. Jeg tror størstedelen er kun imod det fordi 1. det er ulovligt 2. de har hørt det er farligt

    Men det er meget svæversynet IMO.

    Og hvis man tager dybt afstand fra det kan jo lade være med at læse threads om det. Jeg har altid haft den mening, når man har en stærk mening om noget, skal fandme også vide noget om emnet. At tage afstand fra AS (uden at vide noget om det) er ligesom at være rassist pga. forældrenes opdragelse.

    Nu er det jo ikke alle der er interesseret i at ligne en mr. fitness men derimod være en hardcore bodybuilder. Og der kan man ikke komme uden om brugen af AS. Simple as that! Hvis der ikke fandtes forummer som BH ville mange gå rundt og misbruge AS på en dum måde og netop der bliver brugen meget farlig. Og det skal BH sq have en medalje for!

  15. Men når man når til et punkt og gerne vil prøve AS

    :nonono::nonono::nonono:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Den attitude (smagsdommer) gør NETOP at nogle vælger at vende MOL ryggen, for i stedet at benytte et board der gør sit bedste for at virke informativt også når det gælder AS.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Netop min pointe... Hvis folk var lidt mere åbne omkring emnet herinde ville jeg flytte forum hurtigt.

  16. Jeg har også en profil på BH og er enig at sagligheden er mere omfattende her på MOL. Men når man når til et punkt og gerne vil prøve AS så er det ikke lige herinde man kan hente viden. Størstedelen er vel imod AS og jeg vil vove at påstå at de så ikke har meget viden omkring emnet.

  17. Er rettet :smile:

    Lunges overfører også vægt via L5-S1.

    Gad vide om du kunne lave dem og squat, hvor vægten hang i et bælte til weighted dips omkring hofterne (i dit sted ville jeg være lidt forsigtig med den slags forsøg :tongue: ). Det er dog begrænset hvor mange skiver der kan hænge der, så det er vist ligemeget :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ej, det kan vist være ligemeget :blink::wink:

    Men sådan noget som skulder pres osv... bliver vægten også overført via L5 der?

  18. Jeg går ud fra, at din kiropraktor har afkræftet arkolyse (det brud på 5. lændehvirvels bue, der som oftest følger med spondylolistese gr knogletræthed)

    Takf for svaret og hjælpen... Havde håbet på man alligevel kunne udføre disse øvelse på en eller anden måde. Men dropper dem så bare :(

    Nej, min kiropraktor nævnte intet om arkolyse. Hun viste mig røntgen fotoerne og forklarede hvad det var. Det var Spondylolistese (L5, grad 1). Så det var ikke alvorligt, men skulle alligvel passe på.

    Så for ben kan jeg kun udøve leg presses og leg extensions. Ville lunges være noget problem?

    Og et andet spørgsmål. Når jeg udfører seated cable rows kan jeg mærke let smerte i øvre lændregion. Så vidt jeg ved skulle jeg kun være forsigtig med pres ovenfra.

    Er der flere øvelse end squat og dødlødt jeg ikke må udøve?

  19. Hej folkens

    Jeg er blevet anbefalet at få hjælp herinde. For 2 måneder siden begyndte jeg at bruge tung squat og dødløft. Efterhånden begyndte min lænd at gøre ondt. Har undersøgt teknikken (blandt andet spurgt folk fra centeret), men intet hjalp. Så jeg gik en tur til kiropraktoren igår. Der blev mærket efter og taget røntgenbilleder. Det viste sig så jeg har en tilstand der kaldes spondylolistese. Jeg fik så at vide ikke at udføre disse tunge øvelser mere. Det er jeg lidt ked af det er meget grundlæggende øvelser som giver gode gains. :crybaby:

    Info

    Nogen som har erfaringer med denne tilstand og træning? Råd?

    Takker