ASLarsen

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ASLarsen

  1. Hejsa

    Kan se at I ikke laver specielt mange øvelser på full body. Vil jeg mon miste noget ved at tage nogen af isolationsøvelserne ud hvis jeg til gengæld kan tage flere rep ell mere vægt på de store øvelser?

    Hvad er konsekvensen af at lave eks 3x10 frem for 4x8?

    Svaret er jo sikkert ikke lige så simpelt som spørgsmålet...

    Anders

  2. Hej

    Jeg har nu trænet i cirka et halvt år - de sidste par måneder på et fullbody-program med progression. Siden jeg startede på fullbody har jeg taget ca fem kilo på - det splitprogram jeg brugte i starten hjalp ikke synderligt! Vejer nu 81 og er 190 høj - dvs. stadig splejset :sneaky2: men synes selv det begynder at hjælpe på det.

    Mit program er pt (3 gange om ugen):

    Dødløft 5x5

    Bænkpres 4x8

    Squat 4x8

    Chin-ups 3xmax

    Mave 4xmax

    Rowing (maskine) 4x8

    Calf-raises 4x8

    Military 4x8

    Biceps, curls 4x8

    Dips 4xmax

    Jeg skriver fordi jeg er ved at stagnere både med styrke og vægtøgning (har endda tabt mig et kilo på det seneste) men også mentalt. Synes programmet kører mig meget ned (bliver totalt flad i centeret) og det tager desuden ca 2 timer hver gang hvilket kan være svært at passe ind. Når jeg sammenligner med et begynderprogram som f.eks. http://www.getbig.dk/vis_artikel.php?id=31 synes jeg faktisk også det virker lidt ambitiøst med antallet af sæt rep og øvelser jeg tager (giver lige mig selv lidt medlidenhed).

    Jeg har overvejet to ting:

    1: lave et split program 2x2. Så vil jeg også kunne få bent over rowing med hvilket er lidt for hårdt sammen med dødløft pt. På den måde kan jeg også få mere vægt på en del af øvelserne da jeg ikke bliver så udkørt.

    2: Tage færre sæt - evt noget i HST-stil med progression i reps'ene. Burde kunne gøres hurtigere.

    Hvad vil jeg kunne få mest ud af - vil ikke gå tilbage mht at tage på eller med styrke og vil da helt klart gerne øge?

    Er det bedre bare at fortsætte full body 3 gange per uge?

    Og nu ved jeg godt at jeg til dels bliver kokset fordi jeg spiser for lidt på træningsdagene, men jeg kan dårligt klemme mere ned - er af og til ved at knække mig om morgenen... Og det skal jo trods alt også være sjovt at træne :wink:

    Anders

  3. Slog mig at jeg har en opskrift der må være ok efter at have læst alt det her. Det er en opskrift jeg har fra nogen taiwanesere så den er sikkert "good for health"... ;)

    Det er en suppe med red-beans (også kaldt adzuki-bønner) - lidt svære at finde, men en del af de etniske har dem (mest sandsynligt med de orientalske - er vist ikke en del af tyrkernes diæt).

    Here goes:

    Opblød bønnerne en dags tid eller med kogende vand nogen timer.

    Skyl bønnerne og kog dem til de er bløde (et par timer +/-)

    Hæld kondenseret mælk i (lad også noget af suppen fra bønnerne blive)

    Smag til med rørsukker

    Man kan lave den mere eller mindre tung ved at have flere bønner eller bruge mere kondenseret mælk.

    Smager faktisk rigtig godt - adzuki-bønner har en anden smag end dem vi kender. Jeg får det også af og til som morgenmad!

    Synes bare lige der skulle være et forslag uden olivenolie og weight gainer ;)

    Bon appetit

    Anders

  4. Hej

    Jeg har løbet med skiftende intensitet i en årrække og af og til fået ondt i skinnebenene ifm jeg øgede træningsmængden. For mig hjalp det at holde lidt igen med træning og så ellers lægge is på når jeg kom hjem. Efterfølgende fik det noget tigerbalsam eller kamfer, men det er jeg ikke sikker på havde den store effekt. Så vidt jeg ved opstår det når musklen bliver for stor til hinden der ligger udenom (!?) så det vigtigste er nu nok at lade være at gå for hurtigt frem selv om det er svært...

    Anders

  5. Hej

    Tak for alle tipsene - har også selv ekstremt svært ved at tage på...

    Mht. den med at hælde hør-frø i shakes - er der nogen der ved om de bliver omsat hvis ikke de knuses først.

    Er bare interesseret fordi jeg har hørt de skulle have en god fedtsyre-sammensætning! Er fiskeolie mon lige så godt?

    Anders

  6. Fullbody x 3 om ugen med nogle fornuftige øvelser med noget progression af en art, masser af kcal og proteiner og søvn, så går man ikke helt galt i byen :smile:

    Har du nogen forslag til hvilke øvelser der er gode at starte på, og har jeg for mange med pt - bliver lige pludselig en lang dag man får i centeret hvis jeg skal køre full body og stadig beholde alle øvelser!?

    Prøver pt at skifte til mere generelle øvelser med stang og håndvægte som tager større muskelgrupper med - de fleste af dem jeg har listet er dem instruktøren har foreslået!

    Anders

  7. Hej!

    Burde måske have delt det her emne op da det er lidt omfattende!

    Jeg er en 28 årig spinkel mand på ca 1,90 og 76 kilo. Jeg træner fordi jeg synes jeg er for spinkel og gerne vil tage noget muskelmasse på. Har ingen planer om at blive decideret stor, men vil gerne være markeret/strandlækker. Derudover har jeg et stillesiddende job, og så er det selvsagt rart at få lov at bestille noget af og til! Jeg har generelt svært ved at tage på (også fedt) og svinger i reglen kun cirka et kilo.

    Pt. prøver jeg at træne hver muskelgruppe 2 gange om ugen og har delt mit program op i to:

    Dag 1)

    Squat 3x15 (55kg)

    Mavebøjninger gulv eller bænk 3x15

    Sidebøjninger i bænk 3x15

    Rygstrækninger, vandret 3x15 (15kg)

    Knæ-ekstension 3x12 (65 kg)

    Knæ-refleksion 3x10 (70 kg)

    Læg, stående 3x10 (200 kg)

    Dag 2)

    Bench press 3x10 (35kg)

    Chin-ups ell træk til bryst 3x10 (65 kg)

    Rowing 3x10 (45kg)

    Skulder pres, stang ell raises 3x10 (15 ell 7 kg)

    Biceps, stang ell håndvægt 3x10 (23 ell 12 kg)

    Triceps, træk i maskine 3x10 (27,5kg)

    Underarm supineret og proneret når der er tid 3x10

    Jeg har trænet i tre-fire måneder, men er nu begyndt at stagnere og synes ikke rigtig jeg kan øge belastningen længere.

    Instruktøren har anbefalet 3x10 gentagelser, men er der evt. noget der er bedre? Ofte er første sæt for let og sidste for hårdt til ti gentagelser!

    Ville det være bedre at træne flere gange om ugen og evt. tage nogen øvelser af? Pt prøver jeg at restituere to dage mellem jeg træner samme muskelgruppe.

    Har programmet og gentagelser/sæt noget at sige i forbindelse med muskelmasse - bliver ikke rigtig større selv om jeg kan tage mere vægt eller er det person-afhængigt? (har også trænet tidligere hvor der ikke rigtig kom synlige resultater)

    Jeg begyndte at blive udmattet og træ efter jeg begyndte at træne og er derfor begyndt at spise noget mere i løbet af dagen. Jeg registrerer dog ikke kalorier og gider ikke sådan noget med fast kostplan. Desuden tager jeg weight gainer de dage hvor jeg evt. misser et måltid og altid efter træning (50gram opløst i skummetmælk). Hvis jeg gerne vil tage på er det så bedre at tage ren protein?

    Er det bedst at tage det før eller efter træning?

    Håber I har nogen fif og kommentarer ;)

    Anders