Runner23

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Runner23

  1. Jeg træner til sæsonstart for mit badmintonhold. Cooperen løber jeg selv, men intervaltræningen er med træner på og det hele :-). Vi kører hver sommer et træningsprogram hvor der indledes med en Cooper i slut maj og der afsluttes med en Cooper igen i slut juli for at spore fremgang.

    De intervaller jeg kører 2 gange om ugen vil også gradvist blive kortere og kortere indtil de er nede på 2 og 1 minuts intervaller.

    Det virker fornuftigt at lave lidt styrketræning af ben for at forbedre løbeteknik, men jeg tror nu at mine ben er rigeligt stærke gennem badminton til at yderligere træning ikke vil gøre nogen forskel.

    Selvfølgelig giver det mening at kroppen ikke kommer i gang i løbet af 12 min, men fra februar til maj løb jeg 10 km 3 gange om ugen, og det virkede absolut ikke som bedre træning til Cooperen.

    Det er klart at det er vanskelig at holde til 5 gange højintensitetstræning om ugen, men det var nu også derfor at jeg startede med 10 km tilbage i februar. Og når jeg løber Cooperen er der da også gange hvor jeg kan mærke at jeg også løb dagen før.

    Jeg tror jeg vil prøve at skrotte 2 af de 3 ugentlige Coopers til fordel for et 5 km løb. Jeg kan dog ikke forstå- pulsen må jo være noget for lav ved et 5 km løb.

  2. Hej,

    Nogen der har input til hvordan man bedst træner til Cooper test.

    P.t. gør jeg blot det, at je løber en Cooper ca. 3 gange om ugen, og derudover har jeg to gange om ugen noget intervaltræning med 4-6 min. intervaller. Typisk bliver det til 3*6 min og 2*4 min, 2 min pause i mellem hvert interval.

    Jeg synes dog ikke rigtig at der sker nogen fremskridt mht. Cooper testen, jeg ligger meget stabilt på 3200.

    indtil for en måned siden løb jeg 3*10 km om ugen for at lægge noget grundform inden den kortere distance.

    Jeg ville lige høre om der var nogen med bedre viden om hvordan man bedst muligt træner til den slags: