raull

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by raull

  1. Men selvom pigerne siger at de gerne vil have en mand med lidt fedt, og muskuløs uden at være "for stor" så score de små tøzedrenge stadige mere af den grund.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Nej nej nej--- vi er flere, der ikke bryder os om tynde mænd - helt ærligt - og kom så bare med jeres tanke om at vi har mindreværdskomplekser - så er det da 1000 gange federe at kunne putte sig ind og "gemme sig" i et ordentligt stykke mandfolk, end at føle sig som "Big mamma" (selvom man er superslank) når man ligger med en af disse små tøsedrenge... Mænd skal være store og stærke, men ikke overtrænede fanatikere. Mænd skal være som mennesker, med stærke og svage sider, og ikke perfektionister :4winkkiss:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvis du ikke vil have perfektionistiske mænd, skal du nok ikke kigge efter dem med en veltrænet krop. De fleste BB'er og styrkeløftere er jo hovedsageligt lige netop det.... Eller ville gerne være det :innocent:

  2. har i forbindelse med øjeproblmer fået konstateret at jeg havde en form for allergisk reaktion (som jeg aldrig har haft før). Efter en samtale kom vi frem til at mit nyligt begyndte daglige indtag af proteinpulver sagtens kunne forårsage dette. Han forlagde sagen overfor en specialist mht til allergi med navns nævnelse af produktet. Tilbagemeldingen var helt klar at de har haft MANGE henvendelse omkring mistanke til disse proteinprodukter (generelt) og at jeg burde stoppe med dem.

    Det har jeg nu haft gjort i 1½ måned og erstattet alle mine proteinindtag med grøntsager og masser af kylling (150g i i Føtex for 12.95!!!). Resultatet er at min vægtøgning (i musklelmasse vel at mærke!) er steget i samme takt som da jeg tog proeteinpulver og jeg føler yderligere at min sundhedstilstand er steget SAMT mine øjneproblemer er overstået....

    Jeg kan derfor kun anbefale at man lader proteinpulveret stå og istedet spiser en lille smule mere af proteinholdige ting i løbet af dagen...der skal ikke så meget til!! Og det er slet ike så svært som proteinpulver-industrien gerne vil have det til at lyde...

    NB I den 1½ måned jeg er stoppet med proteinpulver og iøvrigt også Kreatin!! er min vægt steget 1-1½ kg samt at min styrke er øget med ca 10-15 % i samtlige øvelser. Og Proteinpulveret hed iøvrigt "Designer Whey" fra Maxim...

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvad er det for nogle øjen problemer du har fået efter indtagelse af protein/kreatin ?

    Jeg er nemlig selv begyndt med proteinpulver og kreatin, efter start på dette, har jeg fået nogle røde knopper rundt om øjnene.

  3. Tror du ikke du rammer benene lovlig ofte ved at køre dødløft dag 1 og squat dag 2? Kommer selvfølgelig an på hvor ofte du planlægger at træne.

    Og ville det så ikke være mere logisk at lægge military-pres på dag 2? Det er jo en skubbeøvelse der bl.a også rammer triceps ligesom en dal af de andre øvelser du har på dag 2

    Hvad med noget for mavsen?

    Tjah, det var bare mine tanker omkring dit program

    -Camilla :smile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg syntes det er lige hårdt nok at have dødløft og squat samme dag.

    Jeg træner for det meste 2 dage og 1 dags pause, eller hvordan det nu lige passer.

    Men syntes det går fint for mine ben.

    Mave kører jeg som regel hver gang.

    Ryggen som jeg kører på dag 1, bliver jo også brugt ved military press, ligesom brystet og triceps, så mon ikke det kommer ud på et.

    Måske der er nogen med lidt større indsigt end mig der ved det.

    Men når man kører de store basis øvelser, kan man jo ikke undgå at ramme nogle af de samme muskler med et split program.

  4. Har lige prøvet at sammesætte et 2 split program, der gerne skulle ramme alle muskler.

    Så lidt feedback fra nogle af de garvede ville være lækkert.

    Har kun trænet et par måneder efter dette program og i teorien burde jeg vel egentlig ramme det meste.

    Men kritik modtages.

    Skal måske lige sige jeg ikke har mulighed for at lave chins, som ville være at fortrække. (Jeg kan sq ikke løfte mine egne 100kg)

    Dag 1.

    Dødløft 4x6-8

    Bb rows 4x6-8

    Close grip pulldown 4x6-8

    Military press 4x6-8

    Upright row 4x6-8

    Barbell curl 4x6-8

    Dag 2.

    Squat 5x8-10

    Calf raise 4x10-12

    Bench press 4x6-8

    Incline bench press 4x6-8

    Close grip bench press 4x6-8

    Cable pushdown 4x6-8