NANdro

Medlemmer
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by NANdro

  1. Nu var jeg "uheldigvis" til nævnte stævne sidste år, og må personligt indrømme det er under alt kritik. Rammerne omkring selve stævnet er mangelfuldt, pumpup room osv er ikke eksisterende, kvaliteten af athleterne foruden bb er virkelig af en ringe standard, Peter lagermand ville feje alle konkurenter af scenen på en dårlig dag.

    Og nej, man ser ikke lige så mange athleter til Loaded cup, men kvaliteten af athleterne er så i den grad også langt højere, for ikke at nævne rammerne og showet i sig selv.

    Dette er bar een advarsel, det ville være ærgeligt at bruge sine sparepenge for at tage til finland, og se så skidt et stævne, til fordel for Loaded cup.

  2. 100 - 200gr havregryn

    25gr whey protein ( banan eller vanille )

    1 moden banan

    8 - 10 æggehvider

    1 kop vand

    Smid det hele sammen i en skål, og put skidtet i microen 2 - 2½ minut`s tid . Og voila, det smager fandme så fuglene synger .

    Man kan sagtens drysse en smule kanel ud over, det er også lige så smagsløgene går i selvsving :4mewantfood: :4thumbup:

  3. Men det er jo grimt...? Han har ingen v-form forfra overhovedet :smile: Hans ben sucks fordi seperationerne stort set ikke er til stede. Og så er hans lægge for svage...

    Og ej at forglemme han er i besiddelse af en vækst / beerbelly mave, der ku gøre ejeren af en king size hoppeborg misundelig ...Heller ikke min kop te :cool:

  4. Morgencardio

    Tirsdag d. 15/8 2006

    Op kl. 5.15 og efter lidt glutamin, BCAA og kaffe ud i regnen med mP3 afspilleren på. Dejlig måde at starte dagen. Alt var stille og roligt, ænderne sov, ingen "knallert mand" og kun få morgenglade kondiløbere, og jeg havde mulighed for at samle tankerne om dagens opgaver og lege lidt med planerne for træningen i de kommende måneder :superman:

    :smile:

    Samle tankerne ...

    Hvodn i helvede gør du det 5½ uge fra stævnedag, fangede migselv i at vade op i soveværelset for at hente en saftevands flaske ...2 gange i træk vendte jeg tilbage til køkkenet med noget andet i hænderne end saftevands flasken, tror der er det man kalder diet hjerne :laugh::sleeping:

  5. Fucking hell...Farverige kosttilskud

    144cfccd33cc14fe7.jpg

    Og ikke mindst dyre ...Sygeligt så meget man ska ofre for deres produkter, når man kan få tilsvarende til næsten halv pris, men når ronnie bruger dem, så virker de jo :4thumbup:

  6. Har sagt det til dig ralle ...Når DM er overstået, ska du og jeg være squat buddies :tongue:

    Aj ...Til alle folkens der følger ralle`s fremgang her i loggen, kan jeg fortælle fra sidelinien det ser rigtigt godt ud, ser ham jævnligt rive sine hjul i stykker oppe i CF :1356: :superman:

  7. Ahh... Var krudt ikke en engangs forteelse for ham?! Jeg synes heller ikke han ligner een der krudter den mere. Det burde da overhovedet heller ikke være nødvendigt, hvis han bare skal holde niveauet.

    Det er ironisk ment right ?

  8. Der er flere der nævner at Lagerman er den eneste der stiller op clean. Hvor ved i det fra? :smile:

    Kender ham personligt ...Og ved hva han står for, og det har absolut intet med krudt at gøre :smile:

  9. Sune stod super skarp, dog lidt lettere end til copenhagen grandprix.. Der kan man jo så gøre sig lidt tanker om hvorfor :wink: Nok mest fordi hans chance for et procard ligger til DM i år, hvor der er doping test.. Jeg syntes dog at hans frirutine var lidt kedelig, han er åbenbart helt pjattet med most mosculaer, og en eller anden sjov biecps pose, som der blev vist utallige gange, både i frirunden.. Og under posedowns...

    Mht til lagermand, så syntes jeg faktisk ikke det var fair han fik den 3.plads, men fik den helt sikkert pga frirunden, som jo tæller godt i regnskabet.. Han var skam i fin form, men dog ikke specielt meget protan, hvilket måske også gjorde at han ikke så, så godt ud som til DM :smile: Hvor jeg syntes han bestemt viste en bedre form... Men det kan måske også være fordi de atleter han her stilte op imod til loaded, var en noget anden klasse end DM :smile:

    Sune og DM ...Tror jeg ikke du ska regne med, han er banlyst på livsstid ! Ang. hans frirutine øver han sig simpelthen ikke, det er ren improvisering :4thumbup:

    Mht Lagermand havde han lisså meget protan på som de andre, dog havde han ikke påført dreamtan, som så kom på efter forbedømmelserne . Og han bør få stor respekt for, med garanti at have været den eneste i hans klasse der var clean :smile:

  10. Anders_L_Holm (Foreste række, er der til både forbedømmelse og finale)

    S.Kamp (Foreste række, er der til både forbedømmelse og finale)

    CJ8000 (Foreste række, er der til både forbedømmelse og finale)

    Mass

    Granhof

    KongKent

    Lagoon - række 4, kun til finalen, men gæsteposerer i pausen

    Rall - række 4, kun til finalen

    Miss

    Long Tall Sally - The hole enchilada: Forbedømmelser række 5. Finale række 8

    Betty Boop (forbedømmelserne række 1. Finale række 4)

    Incognito (forbedømmelse række 5 plads 5, finale række 7 sæde 18)

    ---

    Har ikke fået købt billet endnu. Er der stadig billetter? Satser på at købe dem torsdag når jeg kommer til Taastrup. :cool:

    For nu kan jeg i hvert fald se hvor jeg IKKE skal sidde! :laugh::laugh:

    Der er stadig billetter tilbage, og hvis det er, ka du også købe i døren :smile:

  11. Glutamin ( 10gr før / efter træning )

    Kreatin ( 20gr før / 10 efter træning )

    BSN No Xplode ( før træning )

    Dymatize Expand ( efter træning )

    Dymatize Elite whey

    Dymatize Amp`d ( 2 x dagligt )

    Animal MStack

    Omnimin ( morgen )

    Glucosamin ( 3 x dagligt )

    Druesukker ( efter træning )

    30gr Tidsel olie dagligt

    Tror vist det er alt :laugh:

  12. Hej

    Jamen med BB'er tænker jeg også på dem som trisser rundt i Equinox og fitness.dk fx.

    Altså jeg er bare overrasket, fordi jeg altid har forbundet de der vægthysteriske tøser med slankepiller og body buildere med tun på dåse :laugh:

    Altså - det virker helt ved siden af, at BB'ere skulle benytte sig af slankepiller :crazy:

    Men som ptpoul siger, så skulle jeg se at få mine facts på det rene.. men det er jo derfor, jeg spørger :)

    Bodybuildere i fitness.dk og equinox :laugh::tongue:

    Der finder du ikke mange bodybuildere, nok mere wannabee`s . Men anyway, der bliver solgt slankepiller, fatburners, ECA stack`s osv i kæmpe mængder, både til fitness og bb`ere .

    De bliver hyppigt brugt både off, men også onseason for at holde flødekage håndtagene fra sidebenene, og ligeså som energi tilskud :smile:

  13. Den film SKAL jeg bare eje!

    Der står at det koster 10USD for internatiol fragt´. Vil det sige at jeg kan være sikker på at det er det jeg skal betale og at der ikke kommer en eller anden latterlig høj tax på?

    Jeg gav 335Dkr totalt ...Inkl tax og halløj, så det er bare at få den hjem i en fart :4thumbup:

    Den film er pt. den bedste og mest informative bb film på markedet .

  14. Jeg kommer med garanti også, sammen med alt mit fotogrej.

    Men jeg fatter ikke en brik af det billetsystem (Ja, jeg er fatsvag!)! Hvad får jeg for 'finale' billetten og hvad får jeg for 'forbedømmelse' billetten? Udover det, hvad mener BILLETnet så med følgende:

    Taler Markus forresten tysk eller engelsk på dagen?

    Markus taler skam engelsk ( gebrokkent :4thumbup: )

  15. Mere nyindkommen info :

    - Foto - der står på billetten at der ikke må tages billeder - det gør der ved alle billetnets billetter - men klart der må tages billeder......

    - Mad - Der kommer mad fra Encke og Duers - Verdens bedste mad - Kylling file med pasta og ris og salat - plus masser af gode sandwich......

    - Deltagere - der kommer stadig flere til, senest i dag med endnu en verdens mester i - 80 kg klassen fra Bulgarien - kommer også flere endnu - så den lander nok ca. på 40-42 atleter.....

    - Battle`s - folk spørger og mailer meget til dem - og skal nok komme en del der vil prøve kræfter - tilmelding på dagen mellem 12.00 og 14.00 på Gasp standen.....

    - Befordring - skriv på følgende mails (nordjylland) [email protected] og (midtjylland) [email protected] og (fyn) [email protected] (sydjylland) [email protected] - og PUNK DEM for at de skal få fingeren ud...... vil IKKE love noget, men vil mene at vi kan få en bus eller to op at stå.... måske mod en mindre betaling af 50-100 kr ......

    - Hvad for jeg for pengene - der er fri adgang til alle standene i foyeren - og der kræves ikke billet til at komme og se dem hend over hele dagen, hvor der kan handles til specielle Loaded Cup priser - skal man ind i salen og se forbedømmelser skal man have en billet - og det samme gælder til finalen om aftenen..... Har man en af de 2 billetter kan man komme gratis ind til seminar kl. 16.00 med Helle - Markus - Pia Marlen - ellers er prisen 100,-

    - Markus - Helle og Pia Marlen vil også have en stand i foyeren, hvor der kan købes signerede billeder og film - og desuden stilles spørgsmål til dem alle 3....

    - Freebees - Der vil være masser af give a ways over hele dagen - Tees - Shakers - Bars - Og masser af smags prøver og andet godt - Og man kan desuden vinde en Fitness Bike spinning cykel til værdi af over 10,000,- og masser af Woman - Fhm - M! - Max Power abonnementer fra Forlaget Benjamin....

    - Skulle der være det mindste kan folk også maile på [email protected] og spørge til alt det de ønske.....

  16. Jeg vil lige gøre opmærksom på, der bliver rig mulighed for at få noget RIGTIGT at æde dernede / oppe eller hvorever man kommer fra, det havde arrangørerne af Mr. Fitness vist glemt at tænke på :sneaky2:

    Der vil blive serveret friske kvalitets sandwich med RIGTIG kylling, og div. risretter ligeledes med kylle rylle . Derudover vil der være en shakerbar med forskellige protein smoothies og andre fancy ting .

    Der vil også væremulighed for at købe proteinbarer og lign :bigsmile:

  17. SÅ er de respektive klasser oppe :

    Bodybuilding kvinder -57kg

    Lone Nielsen - Danmark

    Bodybuilding kvinder +57kg

    Helle Sheila Stampe - Danmark

    Josefin Brander - Sverige

    Jorun Steine - Norge

    Martha Sundby - Norge

    Bodybuilding herrer -80kg

    Mika Nyyssola - Finland

    Erik Sanz - Danmark

    Peter Lagermand - Danmark

    Reino Strand - Sverige

    Ahmad Ahmad - Sverige

    Bjørgulf Hansen - Norge

    Ståle Sæterbø - Norge

    Keywan Nabii - Norge

    Bodybuilding herrer - 90kg

    Jerry Ossi - Finland

    Mahdi Shahmarvand - Danmark

    Kenneth Klasson - Sverige

    Roar Innlagen - Norge

    Bodybuilding herrer -100kg

    Stefan Havlik - Slovakiet ( Verdensmester )

    Bodybuilding herrer +100kg

    Michael Frengler - Danmark

    Kim Kold - Danmark

    Sune Larsen - Danmark

    Kim Togersen - Norge

    Classic BB herrer -178cm

    Ole Bak Jensen - Danmark

    Classic BB herrer +178cm

    Kristjan Samuelsson - Island

    Musah Kalyango - Danmark

    Magnus Kempi - Sverige

    Bodyfitness Kvinder -164cm

    Kristina Maj Dybdahl - Danmark

    Anita Hess - Danmark

    Frida Gustafsson - Sverige

    Bodyfitness kvinder +164cm

    Nadia Kalmar - Danmark

    Dorthe Francois Hofmann - Danmark

    Lone Kold - Danmark

    Hege Mathisen - Norge

    Janne Moland Johansen - Norge

    Ann Sissel Reite - Norge

    Nina Jaenette Furseth - Norge

    That`s all folks [:)]

  18. I hvert fald ikke lige så meget som Weider gør. Han er en rigtig god forretningsmand, og god til hans arbejde.

    Tror du ska læse muscular development, og ikke flex :bigsmile:

    muscular development er det eneste magazin hvor athleterne udtaler sig på egne veje, uden filter på ...Og stort set samtlige athleter ( der ikke har weider kontrakt ), taler dårligt om weider organisationen, hvilket også er en af grundene til der manglede et par topnavne til Mr.O iår, og at visse athleter glæder sig til den nye org kommer op at køre .

    Weider tilgodeser ikke atleternes ønsker og krav ...De blev feks inlogeret på et hotel uden køkkenfaciliteter til Mr.O, det vil svare til at sende et racerteam til et løb uden pit / værksted at skrue på bilen ?!?!

    Ydermere, hva sker der for hans promovering af kvindelig bodybuilding, den er long gone ! Er der ikke penge i lortet, så interesserer det ham ikke, sørgeligt at se på .

  19. Jeg har hørt at Dennis James stiller op til NOC :smile:

    Er helt sikker på at med Wayne DeMilia ved roret så kommer der til at ske noget. Den mand har en evne til at få alt ud af selv det mindste.

    Hænger helt klart også sammen med, han tilgodeser atleternes ønsker og mangler, og ikke tænker i dollars som en vist Hr. Weider gør det .

    Helt klart det bedste der er sket for pro BB meeeget længe :4thumbup: