Donald

Medlemmer
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Donald

  1. Det var dog vildt. Skal hun virkelig selv betale for et headset i det center, hun er tilknyttet...SKAL hun have et selv?

    Indrømmet jeg vil også gerne have mit eget, men det er ikke nogen pligt i mit center og iøvrigt sys jeg også, at det er sygt dyrt. Tror vores koster 600 pr stk, men de varer så også 1 år og så er det ligesom sket. (dog er vi også mange der bruger det). Jeg vil lige undersøge mærket og så vender jeg tilbage.

    Julie

    Tak Julie det må du meget gerne.

    Umiddelbart har hvert instruktør sit eget headset eller undlader at bruge et.

  2. Hej

    Min kæreste skal til at begynde på uddannelsen som spinninginstruktør. Derfor skal hun bruge et headset.

    Jeg har kun fundet 1 der koster 3500.- (Aeromic Cyclemic)

    Det synes jeg er lige i overkanten, kender i andre ?

    Mvh

    Anders

  3. Cube laver fine cykler (jeg har selv en) ingen tvivl om det. www.ribecykellager.dk har dog et godt tilbud på en Trek 6500 Disc til 5624 ,-

    Der får du super meget cykel for pengene, circa det samme udstyr som på de 2 cubes du selv har nævnt.

    Bortset fra det vil jeg mente at sådan en cykel ville være et dårligt valg til dig da du skal bruge den til transport om vinteren. For at sådan en cykel skal kunne holde længe skal den vedligeholdes. Salt sne osv og udvendige gear er ikke nogen god cocktail.

  4. :4thumbup: Spinningmarathon er det fedeste!

    Det vigtigste er, at du har fået erfaring med at køre mere end 1 time af gangen. Men ellers skal du være opmærksom på specielt dine knæ og stående øvelser. Vi ved alle, at for lidt belastning giver knæproblemer, men er du igang 4 timer eller mere kan man få rigtig ondt...

    Men som udgangspunkt kan man sagtens klare sådan en tur. Bare husk, at det er dig selv der bestemmer belastningen. Du har en mængde energi, som du skal fordele over 10 timer. I forhold til udstrækning er det vigtigere, at du ikke bliver for kold efter turene... kolde muskler er æv...

    Jeg kører 2 timer i træk 1-2 gange om ugen, og der har jeg ikke haft problemer med hverken knæ eller andre ting så der skulle jeg være dækket ind :superman:

  5. Kæresten, en kammerat og jeg tager til spinnermaraton lørdag (http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=32953) og fordeler 10 timer mellem os.

    Dvs vi køre sådan her

    1231231231

    Så der er 2 der kører 3 timer og en der kører 4.

    Er det en god ide at strække ud efter hvert pas ? Der går trods alt 2 timer før man skal køre igen.

    Hvad med mad, nogen gode ideer ? (andet end noget mørk chokolade, vand og noget frugt)

    Andre ting maratonnybegyndere som os skal være opmærksom på ? :bigsmile:

  6. Der er allerede 50 tilmeldte, og vi begynder først på seriøs marketing i næste uge ... der kommer pressemeddelelser, annoncering og flyers - så måske skal man ikke vente for længe med tilmeldingen :-)

    Lasse Traff har jeg også talt med, han er desværre på ferie... Jeg skal forresten afløse ham i næste uge i roskilde, så måske ses vi :4thumbup:

    Super :) Så må jeg hellere igang med tilmeldingen :)

    Jamen det skulle der være chancer for, jeg var til Lasse's spinner 2 time igår. Det var fantastisk, man hiver dog lidt efter vejret efter et 33 min pas med ham :D

  7. Spiser selv cheasy youghurt med bær eller eller frugter men ville vide om andre har gode ideer her?

    Mange inkl. migselv er glade for havregryn om morgen. Jeg spiser det med rosiner oven på da det ellers bliver for kedeligt.

    Det mætter længe og der er mange fibre i :)

  8. Det er efter min mening meget bedre at tage en liter skummet mælk, et par bananer og en håndfuld nødder. På den måde får man en blanding af fornuftige fødevare istedet for alt det kakao og weight-gainer, som oxo indeholder en del sukker.

    Selv laver jeg en shake med ½ liter mælk, 50 g havregryn, 20 g prot. pulver, 10 g god olie og en banan mums, se det sparker røv og det er helt uden alt det sukkerstads.

    /Websam

    Er det ikke ubehagligt at drikke med så mange klumper i ? (her tænker jeg primært på havregrynen)

    God olie, hvad kunne det være ?

  9. jeg kørte en 2 timers spinning her for en uge tid siden og efter hver time viste pulsuret et forbrug på ca 950 kcal. Kan det passe ? Jeg synes det lyder relativt højt ?

    Jeg er 180cm, 86kg, BF=18% og 24 år

  10. Elvirus > Hvad kunne et måltid med lavt GI indhold evt være ?

    Og ved træning over 2 timer skriver du det er en god ide med noget kulhydrat, kunne det være sukker blandet i vandet eller er der andet der er bedre ?

  11. Føtex har kylling i tern på tilbud i denne uge :)

    2 x 150g for 22.-

    og der er 27g protein i per. 100g dvs 40g protein for 11.-

    Per. 100g

    140 Kcal

    27g protein

    2g kulhydrat

    3g fedt

    Det er da ganske billigt hvis man vil have lidt afveksling fra Tun og shakes :)

    Jeg har intet med føtex at gøre ville bare lige dele det med jer andre.

  12. Er der ingen der hører Trance? :cry: Det er helt klar det bedste træningsmusik :4thumbup:

    Her er et par gode:

    DJ Lhaha

    Special D

    DJ Tiesto

    Brooklyn Bounce

    Warp Brothers

    DJ Quicksilver

    Dj Bomba

    Og mange flere

    Jeg springer også på trance-vognen. Hardtrance og Vocaltrance er nu mine favoritter. Der er intet der slår en god gang Cosmic Gate :)

  13. Så dit råd er altså intervaltræning med 30*1min intervaller med 1min pause mellem hver. Hvor tit gør du det så? og suplerer du evt. med noget andet kondi/udholdenhedstræning?

    Det har ihvertfald virket for mig, så det kan anbefales. Men som med alt her i livet så er variation. Så engang imellem kører jeg også bare konstant tempo i en time med ~80-85% intensitet. Det kan både være på crosstrainer og motionscykel. Jeg gør det 1-2 gange om ugen alt efter om jeg spiller 2 eller 3 gange badminton på en uge.

  14. Mener du, at du træner i en hel time med interval og pause til sammen? Tror du ikke man også kan gøre det på en crosstrainer? Må jeg iøvrigt spørge dig om du træner på et højere/højt plan i badminton eller er du bare motionist?

    Tak for svaret

    Triple T

    Ja en time af gangen med 30x1 min intervaller og 30x1 min pauser. Suppleret med noget god trance på mp3-afspilleren :bigsmile:

    Det er ikke noget vildt, bare noget serie 2. Jeg har det bare sådan at hvis jeg skal tabe en kamp så skal det ikke være på konditionen. Det er fedt når man har spillet kamp i en time og stadig ikke er helt smadret. Er lige kommet hjem fra 2 timers træning og føler mig ikke træt i kroppen.

  15. Prøv at lave nogen intervaller istedet for at løbe i samme tempo hele tiden. Jeg spiller badminton 2-3 gange om ugen og har suppleret det med interval-træning på motionscykel. Jeg kan mærke tydlig fremgang efter jeg er begyndt at interval-træne i form af længere udholdenhed, kortere restitution og hurtighed på banen.

    Jeg laver som regl 30x1 min intervaller med 1 min pause i mellem hver.