florence

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by florence

  1. Hej

    Vil også bare sige tak for en feeeed weekend, sov i hvert fald godt da jeg nåede hjem og har heldigvis haft fri de sidste par dage, dejligt. For mit vedkommende blev det til 7 timer, en mere end sidst! Så jeg er godt tilfreds. Selve arrangementet i FitnessX var jo bare godt, der manglede ikke noget hverken mad, frugt, energidrik, kaffe, og så lige KAGE! Der var gode badefaciliteter og plads til at slå lejr og så er det en god ide med den der storskærm. Desuden en stor tak til Hr. og fru FitnessX som knoklede r.... ud af bukserne for at vi skulle få 24 gode timer!!

    Men jeg er temmelig imponeret over jer, Kenneth og Kristian(Ølstykke)! I sad ved siden af os(fra Vejle) og var bare så søde til at give tilråb og hente brækpose til min holdkammerat. :bigsmile: Sikke en energi, 14 timer hver! Havde ikke den fornøjelse at være med på timen, når I var på podiet, men mine holdkammerater siger bare I var super gode! :4thumbup: Jeg må indrømme at jeg ind imellem tænkte på, hvordan I mon havde det, når jeg spiste "tudekiks" pga trætte ben o.lign. Hvad er målet så næste gang? :blush:

    Ja, for mit vedkommende så vil jeg da gerne kunne klare 8 timer næste gang. Mon ikke det kan lade sig gøre, der er jo et halvt år til Horsens 24 Timers marathon, hvor jeg planlægger at tage med.

    Hej fra Jannie

  2. Ja det var en hammer fed weekend og benene er ømme nu....Equinox Horsens har virkeligt stablet et godt arrangement på benene. Jeg kørte med tre instruktører fra Vejle Equinox, Tina,Majbritt,Bettina og så tre jeg ikke kendte. Virkeligt godt gået specielt til tøserne fra Equinox Vejle.... Og så ham(kan ikke lige huske navnet) som kørte kl. 4-5 om morgenen. Godt fundet på med 80´er udklædningen, Tina! Jeg kunne da godt have tænk mig lidt flere "temaer" både hvad angår fremtoning og musik.

    Generelt var klimaet godt i spinningslokalet og der var frisk luft og godt med forsyninger til alle mand. Rigtig gode muligheder for at finde et sted at sove et par timer og meget gode bade-og omklædningsfaciliteter.

    Jeg kunne godt tænke mig at der udkommer en instruktør liste med timefordeling og temaer næste gang nogle dage inden det løber af stablen. Så har man mulighed for at komme på nogle timer man meget gerne vil eks. om natten hvor der måske skal lidt mere til for at få en igeng.

    Jeg deltager gerne til næste 24 timers spin-marathon ...

    Jannie