Jørgensen

Medlemmer
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jørgensen

  1. Hverken kokosolie eller Udo's bør indtages hvis du ønsker at tabe dig. De er jo begge højkoncentreret energi og hjælper ikke med at slanke - tværtimod.

    vil give dig ret i at man nok ikke lige skal kværne en halv liter Udo's hvis men ønsker vægttab, men når det er sagt så er det da vidst så vidt jeg ved, blevet bevist at et moderat indtag af de essentielle fedtsyrer hjælper med til et vægttab + alle de andre sundhedsmæssige fordele der følger med.

    Kokosolie kender jeg umiddelbart ikke til, men synes ikke før at have hørt noget videre godt omkring det...

  2. Hvis man løber afsted med 100% af maxpuls er det vel anaerob træning. Man kan af gode grunde ikke holde intensiteten højt oppe i mange sekunder, så intensiteten vil falde, og det vil blive til aerob træning. Spørgsmålet er så: Stiger pulsen kraftigere eller ligeså kraftigt ved anaerob træning vs. aerob træning?

    Grunden til jeg spørger er at jeg er i tvivl om, om kroppen synes det er nødvendigt med en høj puls ved anaerob træning, fordi jeg tænker at det ikke er nødvendigt at føre ret meget ilt ud til musklerne. Så hvis man skal prøve at få pulsen hurtigt op på maxpuls, er det så bedre at holde sig under den anaerobe tærskel?

    Altså. Hvis jeg laver 20 sekunder anaerob træning, holder en pause og laver 20 sekunder høj aerob træning. I hvilket tilfælde vil pulsen nå højst op?

    Du når først anarobe arbejde ved en given procent af din max puls, hvor den ligger er individuel alt efter hvor trænet du er.

    Det vil også sige at du vil have den højeste puls ved anarob arbejde...

  3. Så spørgsmålet er: Har du (eller nogen andre) nogen erfaring med eller viden om, hvordan man kan undgå at få løs hud efter sådan et vægttab - eller i hvert fald minimere det mest muligt?? Alle råd er MEGET velkomne!

    så vidt jeg ved kan du ikke gøre noget ved det, folk er forskellige, nogle ender med løst hud andre ikke... Personligt har jeg selv tabt ca 60 kg og jeg fik løst hud på bryster og mave. det fik jeg opereret væk, men har stadig nogle "håndtag" i siden. der er også underlagsfedt i dem, så håber på de kan komme væk hvis jeg får fedt% længere ned... men som sagt er vi forskellige. Tror også det er lidt et spørgsmål om du nu har strækmærker eller ej, hvis ikke, er der nok noget større chance for at du slipper for løst hud

    Jørgensen

  4. Præcis, og der er tit indlæg hvor vedkommende bestemt ikke har overvejet citerede sætning.

    Men, når folk spørger til effedrin-produkter eller andre ting som virkelig ikke er den smarteste måde at gøre tingene på, så mener jeg det er ganske rimeligt, og i nogen tilfælde decideret påkrævet, at der ikke bare svares direkte på spørgsmålet, men at man kommer med forslag og gode råd til en bedre løsning.

    MOL ville miste en stor kvalitet, hvis alle svarede tanketomt og direkte på alle spørgsmål. Jeg ser det sådan at det handler om at løse spørgers problem, der ikke altid er det samme som vedkommende spørger om. Det er der sikkert nogen som synes er en pain-in-the-ass nogen gange, men det er bare ærgeligt. Jeg er i hvert fald ikke bange for at skrive et svar som måske er noget væsentligt andet end spørger gerne ville høre.

    Jeg vil give dig ret i at hvis man ved saglig argumentation kan få spørgerens øjne op for at efedrin ikke er vejen frem. så er det kun kanon. Men så tror jeg bare det har mere effekt at skrive det stille og ordentligt, og ikke "nedladende" som nogle desværre til tider gør.

    Ang. Cultura kan jeg godt se hvad du mener, nok bare mig der læste "sundt" som et spørgsmål på om det var fyldt med kcal. eller ej

  5. dejligt positivt indlæg af Camilla :4thumbup:

    der er mange der er enige i at therma power og lignende produkter ikke er vejen frem og slutter mig da helt og holdent til jer. Men hvorfor er det at man altid når der er nogle der spørger til det skal jorde dem...

    Monse tager Therma Power, dårligt valg, men det er stadig hendes/hans valg, og er rimelig sikker på hun/han har hørt om de bivirkninger der er ved dem. enten kan man hjælpe, eller lade være med at skrive noget...

    ja undskyld men synes nogle gange at diverse svar er ret negative... folk der stiller spørgsmål herinde stiller dem fordi de gerne vil have dem besvaret. så gør det da på en ordentlig måde, eller lad være med at svare overhoved. faldt over en der spurgte om Cultura var sundt? og med det samme... Hvad mener du lige med sundt!!!

    det er en kanon site den her og lad os da sammen sørge for den bliver ved med det

    sorry total offTopic :innocent:

  6. hmm... helt hokus pokus er det vel ikke at træne efter pulszoner er det? Men det er vel nødvendigt at kende sin max, mener hvis uret har "regnet ud" at jank's max ligger på 190 og den rent fakisk ligger på 220 ja så går det galt og han kan ikke bruge det til en skid. Men hvis uret er fodret med den rigtige max er det vel et rigtig godt stykke værktøj, eller er jeg helt ude i hampen :blink: for hvis jeg er det kan vi da godt smide vores aktivio system i skraldespanden :blush:

  7. Light sodavand er et glimrende alternativ til alm. sodavand, hvis målet er at tabe sig. Angående Aspartam, så findes der kun få stoffer, der er så gennemstestet for bivirkninger. Drik du bare din sodavand med ro i sjælen - husk dog at børste tænder bagefter :wink:

    Hr. K

    er du sindsyg det er NutraSweet :w00t: he he... nej der er vidst stadig ingen undersøgelser der viser at det er skadelig :bigsmile:

  8. Kanon tråd... :4thumbup:

    Mener selv man næsten kan spinne til alt musik, men nogle ting er selvfølgelig bedre end andre, er personlig en 80'er dreng... der findes nogle rigtig gode remix rundt omkring...

    Men som der er blevet sagt før er det jo alt efter kundegruppe og hvilket niveau man kører. Bruger næsten alt: pop, rock, trance, dance... en af kollegaerne havde engang irisk folkemusik med violin... var kanon :bigsmile:

    der er som man kan se mange " lettere Hardcore" der gerne vil køre trance og deslige... og ja der er det helt klart også nemmere at fordybe sig i sig selv og koncentrere sig om at presse sig selv max...

    men der er også en del motionister der kommer for at få en blanding af motion og underholdning (vil ikke her ind på hvad der er rigtig og forkert, kun sige at der skal være plads til alle) og ja der kan vi sku også køre til tusindben og melodi grandprix :bigsmile:

    feks. er def leppard godt til bakkekørsel :headphonedance:

  9. Hej Jørgensen,

    Jeg skal undervise BODYCOMBAT timen til jeres fitnessmesse, så jeg kommer helt sikkert ned og ser dit nye gear :4thumbup: . Jeg så det kortvarigt på NIKE ( tror det hedder Activo Cycling ) og det ser ganske cool ud :cool:

    hey FUNCZION kanon... :4thumbup: kommer også lige forbi og ser combat timen... :4boxing: Ja det er Activo kan se pedan har det på deres hjemmeside...

  10. Hejsa!

    Ja det lyder godt nok som en god gang lir!

    Det glæder jeg mig ihvertfald til at se mere til på messen!

    Men kan det virkelig passe at der slet ikke er nogen herinde der kender til forhandlere og lign af det gear? Der burde da være en kvik sælger der ringet til mig med det samme og fortalte mig hvad det kostede.. Så vi kunne få det installeret inden weekenden i mit center :cool:

    Michael

    har forhørt mig. det er Pedan der skal have forhandlingen af det her i dk. der arbejdes på de kommer d. 30 og fortæller om det :bigsmile:

  11. så er min første time med det nye system gennemført og synes selv det gik godt... er en noget anderledes form end vi er vant men fedt...

    ja der er en touchscreen hvor man taster sit nr( på pulsmåleren derved er der heller ikke andre der behøves vide hvilket nr man har hvis man ikke ønsker at oplyse det) ind og sin max puls så vi kører efter % af max

  12. Hey

    Vi har i vores center som eftersigende de første i danmark fået et nyt pulssystem med storskærm der viser alle deltagers puls. Nu er det jo så vi skal igang med at lave nogle dedikerede puls timer.

    så jeg ville høre om der er nogle kloge folk derude der har nogle programmer/ideer... tanken er at lave nogle interval programmer der gerne skulle være med til at forbedre kundernes kondition...

    men kunne godt bruge lidt inspiration til at sammesætte sådanne programmer til alle de forskellige niveauer... nogle ideer?

    Jørgensen

  13. hvornår sover ha så? mener hvis det er fordi han bare har forskudt sin døøgnrytme 8 timer i forhold til os andre, lyder det lidt usansynligt :blink:

    alternativt hvis han også har et dagsarbejde og så bare kommer til at sove noget mindre end gennemsnittet, er vi vel ude i et eller andet med manglende søvn og dermed manglende restitution, hvilket jo ikke er helt optimalt...

    eller er jeg helt forkert på den :cry:

  14. Min anke gik på Jørgensen's indlæg hvor han giver udtryk for: "at instruktøren har ansvaret for folks ve og vel". Det er jeg lodret uenig i. Der er på mange områder, f.eks. inden for fitnessverdenen, gået fuldstændig inflation i forståelsen af hvad en reel uddannelse er. I min verden er det helt gak at kalde en instruktøruddannelse over 5 weekender for en "uddannelse" - det er et kursus hvor du får et overfladisk kendskab til en række begreber, kombineret med noget praktisk træning - intet andet. Og i kølvandet på denne "uddannelsesforståelse" opstår der en gruppe af instruktører, der løfter sig selv alt for højt op videnmæssigt og derved bevæger sig ud på dybt vand og måske ender med at give folk forkert vejledning.

    Jeg har dog oplevet at langt de fleste instruktører er dygtige til at balancere på knivsæggen ift. denne problematik, men der er stadig en gruppe, der ikke helt har forstået deres rolle.

    ok kan godt se at udtrykket "ve og vel" kan virke lidt stort. mener på ingen måde at instruktørerne skal agere selvlærte fys'er. Men mener ikke det bare gælder om at sidde på cyklen og charmere dig frem, der er for mange af sådanne instruktører der aldrig kommer ned af cyklen og hjælper kunderne med indstilling, holdning osv... det er bare ikke godt nok!

    Ja man har selv ansvar for at søge sin information, men der er nu engang mange dansker der ikke har det godt med at komme og spørge efter hjælp i et spinningslokale, og der er det altså dit ansvar som instruktør at spotte dem der sidder fundementalt forkert og guide dem...

    Vi er fuldstændig enige i at diverse "uddannelser på 2-4 weekender ikke kan kaldes en fyldesgørende uddannelse, men de giver dig nogle værktøjer du kan bruge til at guide dine kunder. hvis der så er kunder med skader og deslige er det dit ansvar at få en dialog igang og henvise dem til en af centeres fys'er

    Bo